ahojte chcela by som sa na nieco opytat... tyzden po menstuacii sa do mna priatel urobil ale bol opyty,ja nie a na druhy den sme boli na zabave kde som sa trosku opila a pritom som aj fajcila.Chcem sa opytat ci mozem zostat tehotna... ci tomu alkohol nejako nezabrani ... dakujem za odpoved.Nejako ma odvtedy boli v podbrusku ale to je asi z toho ze si to namyslam... neviem .. prosim o radu dakujem
Mozem byt tehotna ked som pila alkohol?
no ja escapelle odporucam... vobec sa zena nemusi dostavat z toho rok, je to velmi individualne. No sto krat radsej uzijem jednu tabletku nez v 15-ich ostat tehotna. A asi ani chalan, s ktorym mala sex, by nebol rad, keby mal v buducnosti platit alimenty. Na prvom mieste ma byt zodpovednost. Uz ked mala baba nechraneny sex, nech si ide tolko aspon kupit tu tabletku. Nie je sranda mat dieta v tak mladom veku.
Radik: ja s tebou suhlasim s tvojimi nazormy ... a myslim ze tento clovek to ma v hlave absolutne v poriadku.A co je na tom ze ma 15 ?? myslim ze viac nez polovica ludstva sexuje este skorej... no spravila chybu a teraz nevie co dalej.Co mala toho chalana nakopat do zadku ked sa to slalo?? boze tak sa stalo no... zatoze jej tu nadavate poniektory tym jej teda nepomozete ... prisla sem urcite s malou dusickou ze jej niekto poradi a booom chuda teraz moze mat akurat tak depku .... a myslim ze ten komu ten sex od 15 vadi .. iba zavidi ze jeho si niekto vsimol az v 20 :D :D :D a vtedy mal 1 krat sex ... alebo nejaky kostolnik vecne v kostole .. najslusnejsie jej tu vie poradit len Radik ... a este jedna holka uz neviem aky to ma nick ... Radik som na tvojej strane
ale ta tabletka ti v skutku velmi ublizi je to horsie nez atomova bomba pre tvoj mlady organizmus... bude trvat minimalne rok kym sa z toho uplne dostanes a ma to milion vedlajsich ucinkov preto si to dobre premysli. viac ti pomoct neviem
konkretizuj ktore moje vyjadrenie svedci o tom ze mam v hlave nasrate... zaujima ma to aby som sa tomu v buducnosti vyvaroval ;) neber to ako utok
jednoockoo: no ano mas pravdu v tom ze deti by nemali mat sex lebo ich telo nemusi byt pripravene. ale ja som mal prvy sex niekedy medzi 15 - 16 rokom a bolo to s priatelkou ktoru som mal velmi rad a som s nou do dnes. a ani vtedy som na tom nevidel nic zle a ani teraz na tom nevidim nic zle. takze je to diskutabilne a kazdy z nas ma z casti pravdu a z casti nie.. zavisi to od okolnosti.
a btw...tym tvojim vyjadrovanim patris k jednym z tych co maju v hlave nasrate, takze tymto by som sa velmi neozyvala....
radik: aha takze ked niekedy bdue sex legalny od 12tich, tak tiez budes za? vies tu nejde ani tak o dusevne pripravenie sa na sex( na co ani ona pripravena nie je, vzhladom na ze ani neviem na co funguje taky kondom), ale aj o fyzicke, pre boha ved je to DIETA, jej telo je vo vyvoji, to nie je normalne aby sa teraz co raz mladsie dievcata predbiehali v tom, ktora sa skor s kym vyspi....a rypes tu ze ludia nedokazu dat odpoved a aby rypu...lenze vies ako to: na debilnu otazku, debilna odpoved....
babenka1: ty si preoperovany hurvinek alebo co? nema 10 ma 15 sex je od 15 legalny. a co ty vies viac o fungovani tela? si vystudovala medicinu?
odpovedam: hej ja som vseobecne vzdelany clovek :D mozno je to hlavne tym ze mam vela kamaratiek dievcat tak som podobne veci casom pochytal ;) ale dik za uznanie :D
toto je absurdné...dievča ešte ani nechápe, ako funguje telo a jeho funkcie a už veselo sexuje a už mala aj tabletku po. A ešte sa usmieva na tom, že jej pokazila celý menštruačný systém. Paráda. Jasné, že sa z toho organizmus spamätáva, veď je to zásah do organizmu, ty si sa ani neprečítala príbalový leták? To z akej planéty si sem priletela? Z takej kde môžu sexovať už 10-ročné deti alebo čo?