ahojte chcela by som sa na nieco opytat... tyzden po menstuacii sa do mna priatel urobil ale bol opyty,ja nie a na druhy den sme boli na zabave kde som sa trosku opila a pritom som aj fajcila.Chcem sa opytat ci mozem zostat tehotna... ci tomu alkohol nejako nezabrani ... dakujem za odpoved.Nejako ma odvtedy boli v podbrusku ale to je asi z toho ze si to namyslam... neviem .. prosim o radu dakujem
Mozem byt tehotna ked som pila alkohol?
danielka20, nic si z toho nerob, ze ta urazaju a napadaju. na tomto fore je to uplne bezne, sice s tym vobec nesuhlasim, no co uz narobis. chcem vidiet ich, ked mali 15, ci uz vedeli o zivote vsetko a robili vsetko tak ako sa ma. v kazdom pripade, urob si radsej tehotensky test, vsetko je mozne a nabuduce sa snaz takejto situacii vyvarovat. nikto uceny z neba nepadol, ked si si nie ista, treba sa spytat a provokaterov si jednoducho nevsimaj. ti tu bohuzial boli, su a budu.
Tak Danielka, máš 15, ešte nemáš rozmýšľať nad tým, či si alebo nie si tehotná, chybu si urobila, poučila sa z nej a nabudúce radšej nepi, a máš po probléme... Pred sebou máš kopec vecí a príjemných chvíľ a nie alkohol a sex párty :)
o zivote neveies este nic. uprimne priznanie.
no hlavne, ze vies, ze pisulka nie je len na cikanie.
no tak dakujem teda za odpovede no,ano mam 15 dobre spravila som chybu ale niektory co sem pisali ze ja mam sancu sa zmenit ... ale dospeli uz tazko ... ano urazili ste ma o tomto zivote neviem skoro nic a spravila som chybu a dospeli su nato aby mi to rozumne vysvetlili a nie takto vyleteli na mna.Nemam mamu ani surodenca aby som sa na take intimne veci pytala ... preto som chcela vediet radu takto... ale dakujem aj tak ... JA SOM SI UZ VSTUPILA DO SVEDOMIA .....
to nemyslis vazne toto :DDDDDD
danielka20 ty más 20 rokov? Alebo kolko?
Preboha,dievca zlate ked niekto nechce babo pouziva antikoncepciu a nie ,ze kasle na ochranu a necha to do seba napustit a spolieha sa na to,ze to nechcene babo"utopi"v cervenom vine.Ja uz nechapem chore zmyslanie niektorich ludi.
Chapem vas v tomto smere, je totalne nesposobila, ale zase je este mlada, este ma sancu zmenit sa. Za to dospely ludia co sem na nu pisu len same urazky, sa uz bohuzial, nezmenia!
lucny kvet
to nie je o urazkach ale o totalnej neznalosti zakladov pohlavneho zivota.iste ze nie je tehotna,ale keby bola,zasa porodi respektive vychova iba dalsieho dementa?
Obcas pochybujem ze sem chodia sposobili ludia - dufam ze si robis iba srandu