ahojte chcela by som sa na nieco opytat... tyzden po menstuacii sa do mna priatel urobil ale bol opyty,ja nie a na druhy den sme boli na zabave kde som sa trosku opila a pritom som aj fajcila.Chcem sa opytat ci mozem zostat tehotna... ci tomu alkohol nejako nezabrani ... dakujem za odpoved.Nejako ma odvtedy boli v podbrusku ale to je asi z toho ze si to namyslam... neviem .. prosim o radu dakujem
Mozem byt tehotna ked som pila alkohol?
pise tu 15rocne , hlupe decko a ty jej radis, aby neprestavala sexovat! no to mi je rada nad zlato. to jej si mal pripomenut, ze deti nenosia bociany, ona to potrebuje vediet a nie ja!
hurviiinek ked o tom nevies deti nenosi bocian a nebyt toho ze vasi sexovali tak tu teraz nepises kokotiny.. takze fakt je niekedy so sexom lepsie prestat
sasenka, plne s tebou suhlasim. Treba dufat, ze to bude napokon ok. Tiez by som v tomto pripade utekala co najrychlejsie do lekarne. Snad sa danileka poucila.
a danielka! nielen so sexom neprestavaj, ale samozrejme aj s alkoholom. to ti len prospeje. fakt dobra kombinacia:15rokov-sex+alkohol+IQ TI Q
lylioff kedy to pisala? neviem to najst.. to by potom situaciu menilo :D
lilyoff: vtedy som si ju dala lebo som nevedela ze ma aj ine nasledky ... no frcim ja ahojte a dakujem za vsedko
sasenkaa dik za rozsirujuce vedomosti v tejto oblasti (to myslim uprimne).
danielka vela stastia ;) . a v buducnosti urcite neprestavaj so sexom ale kupuj kondomy a bud si ista ze mas toho cloveka uprimne rada. a bud velmi opatrna.
Inner: Tak do tych 72 hod.sa este zmesti ..ale aky to bude mat efekt neviem ked si zoberes ,ze to neni 100% ked ju uzijes dajme tomu po 2 hod od styku..a s pribudajucim casom je to percento,ze bude escapelle ucinna mensie a mensie..ale ja byt na danielkinom mieste tak utekam po tabletku kym je este cas a skusim aspon takto...
danielka20 mna zaujalo ze si pisala ze uz si raz takuto tabletu uzila preto sa jej bojis.Pomohla vtedy?Bola si v takejto istej situacii?
danielka, dobre si sa rozhodla. Chod teda na pohotovost a neboj sa. Ide predsa o teba a nabuduce si davaj pozor ;-)