Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mozem byt tehotna ked som pila alkohol?

Príspevok v téme: Mozem byt tehotna ked som pila alkohol?
danielka20

ahojte chcela by som sa na nieco opytat... tyzden po menstuacii sa do mna priatel urobil ale bol opyty,ja nie a na druhy den sme boli na zabave kde som sa trosku opila a pritom som aj fajcila.Chcem sa opytat ci mozem zostat tehotna... ci tomu alkohol nejako nezabrani ... dakujem za odpoved.Nejako ma odvtedy boli v podbrusku ale to je asi z toho ze si to namyslam... neviem .. prosim o radu dakujem

radik

danielka v prvom rade test, ak by bol pozitivny budes si musiet zohnat tabletku ... zabudol som jej nazov ale coskoro ti ho zistim. je to takzvana hormonalna bomba, blbe je ze v beznej lekarni ju nenajdes a je dost draha. vacsinou ju maju len vacsie lekarne v tych velkych mestach. budes z nej mat dost rozhadzany cyklus ale to sa casom spravi.. preto je lepsie mysliet na antikoncepciu este pred sexom

radik

jednoockoo: sex je od 15 rokov legalny s cim absolutne suhlasim lebo je to uzasna vec, pre mna osobne to neni nic zle ani v 15stich nechapem preco by si to mali ludia odopierat ked sa skutocne maju radi. je to pre mna da sa povedat najposvatnejsia vec a cirkev mi moze so svojimi recickami o tom ze sex pred svadbou je nepripustny vylizat celu moju chlpatu rit (sorry za vyraz velmi som sa rozvasnil). a co sa tyka alkoholu ten moze poskodit mlady organizmus takze niesom jeho zastancom ale ona pisala ze nepila... tak ja nevidim problem.

odpovedam

danielka, vies... pocula som, ze babam zvykne byt zle od tej tabletky a ze to rozhodi cyklus. No ostala by si radsej tehotna? Myslim, ze istejsie bude tu tabletku uzit a nejako pretpiet tie neprijemne chvilky. Je to len moja dobra rada.

danielka20

no veru asi sa radik skusenosti a uz vie co a ako sa ma ... a je to dobre ked sa o nieco taketo zaujimaju aj muzi ... no ja sa takej tabletky bojim .. raz som ju mala a nejako mi to pokazilo cely menstruacny system :D a potom sa z toho dlho spamataval :)

radik

a posledna vec: VSETCI MA SERETE TYMI OSLOVENIAMI "PREBOHA DIEVCA ZLATE" ALEBO "DIEVCATKO MOJE" A PODOBNYMI FRAZAMI JAK KEBY STE CHCELI UKAZAT ZE STE POJEDLI VSETKU MUDROST SVETA NAMIESTO TOHO ABY STE POMOHLI NORMALNOU RADOU LEN SA OHANATE TYM ZE MA 15 ABY STE ZO SEBA SPRAVILI MAJSTROV SVETA! CO NA TOM ZE MATE O 3-4 ROKY VIAC 60% DOSPELYCH LUDI MA V HLAVE NASRATE TAK SA NETVARTE JAK NAJVACSI HRDINOVIA LEBO NIMI NIESTE A KED NEVIETE PORADIT TAK DRZTE HUBY!!!
dakujem

odpovedam

danielka20, neviem, ako to je teraz u teba. No ak mas nechraneny styk, cim skor treba ist do lekarne a kupit si Escapelle - je to tzv. tabletka po, mala by zabranit otehotneniu. Do 2-3 dni po nechranenom sexe by si tu tabletku uzit mala. No rozhodne chod za gynekologom a sprav si aj tehotensky test, vysledky vsak uvidis az po 10 dnoch od sexu.

radik:
To cervene vino a vana velmi neucinkuju, par bab, co sme to skusali, sme zistili, ze na nas to vplyv nemalo :-). Tiez som si nedavno potrebovala vyvolat kramy. Skusala som vino, horucu vanu, koprove semiacky i tazku telesnu namahu :-). Je to velmi individualne. No som udivena, ze chlap nieco take pozna :-)))

danielka20

dakujem Radik :) ale si mu dal :) no ved test si pojdem spravit hned zajtra len neviem ci to nieje skoro... ci sa mi aj nieco ukaze po 3 dnoch ... vyskusam a uvidim.No budem si uz davat pozor.Ja som nebola opita ked sa to stalo to bol on a co som uz mala robit ked to tam nechal?ja som si doteraz pozor davala

radik

BTW jeLENja ja nevidim v alkohole (s mierou) sexe (ale bezpece) ani party vobec nic zle a recicky ze si treba odopierat nech na mna nikto neskusa zivot je len jeden a je vsetko co mame tak si ho treba uzivat kym mozme.. ale s rozumom samozrejme.

radik

hurvinek si fekalne trapny ked si potrebujes riesit svoje komplexy z toho ze si v zivote nezasunul chod si radsej kreslit penisi nez aby si mal nicit dievca co je samo o sebe uz dost znicene. sam mas mentalitu erektovaneho bačovskeho chuja tak sa nevytahuj len kvoli tomu ze si po osemnastke... to je vela ludi a vedia o zivote hovno. a danielka pocul som o cervenom vine a horucich kupeloch, a nieje to sice dokazane ale aby som bol exaktny hovori sa ze ked pijes cervene vino a mas horucu vanu dostanes kramy... no a to by bolo v tvojom pripade len dobre. kazdopadne ak kramy nemas radsej chod co najskor kupit test a keby bol pozitivny najdi doktora... spoluziacka mala mala podobny problem ale nastastie sa jej to nepotvrdilo. a pre buducnost si davaj fakt pozor ;)