Mozem byt tehotna ked som pila alkohol?

Príspevok v téme: Mozem byt tehotna ked som pila alkohol?
danielka20

ahojte chcela by som sa na nieco opytat... tyzden po menstuacii sa do mna priatel urobil ale bol opyty,ja nie a na druhy den sme boli na zabave kde som sa trosku opila a pritom som aj fajcila.Chcem sa opytat ci mozem zostat tehotna... ci tomu alkohol nejako nezabrani ... dakujem za odpoved.Nejako ma odvtedy boli v podbrusku ale to je asi z toho ze si to namyslam... neviem .. prosim o radu dakujem

LucnyKvet

a teraz ju zacnete vsetci urazat, nie??? ona je tiez urobila peknu sprostost, ale to ze ju tu zacnu urazat normalny doslepy ludia, to je daleko viac ubohejsie...

nechappavva

Normalne som ostala na chvilku v soku nad takou primitivnou otazkou...dievca ty mas koko rokov...odhadujem tak 13,14,viacej neverim...nechapem, ako mozu taketo male deti sexovat a pritom nepoznat aspon zaklady co to obnasa...naco to vobec robis....najskor dospej a nauc sa,ako to chodi a potom to aj praktizuj....

ojka

ak si už raz vtedy otehotnela, tak alkohol už toho vela nezmôže!
danielka20 také veci čo tu ty píšeš, som nikdy ani nepočula čo sa týka tehotenstva, treba sa skôr držať faktov a skutočností ako "babských rečí" a ja som počula a ja si myslím...
ak si už važne tehotná, tak fajčením a pitím a takýmto "hyrivým" životom môžeš sebe i buducemu dieťatku len ubližiť... tak radšej opatrne...