Ahoj,chcem sa len spytat ak ma s tym niekto skusennosti...,ze v akej forme su zasielane tieto tabletky...su diskretne balene? alebo vidno,co je obsahom balicka???
Dakujem
Tabletky prsia extra
Ja som skúšala BreastExtra+. Neviem, možno mi rástli samé, ale výsledok bol. Ja som aj cvičila, aj upravila stravu a toto som brala ako výživový doplnok. Ako keď niekto vo fitnes berie doplnky na zväčšenie svalovej hmoty. Oni asi samé zázraky neurobia, iba to podporia a urýchlia. Ja som z tej stránky prsiaprekrasu.webnode.sk brala hneď zaradom. Videli sa mi lepšie, tam je zľava, sú výhodnejšie balenia a garantujú vrátenie peňazí.
Kedysi dávno, keď som ešte mala nižšie IQ :) :) :) :), som tiež také tabletky vyskúšala, konkrétne Prsia extra. Výsledok nulový, strata peňazí. Z toho vyplynulo ponaučenie -> neveriť takým hlúpostiam, čo malo za následok -> že mi stúplo IQ :)
Ja som našla na stránke prsiaprekrasu.webnode.sk zľavu na produkty "BreastExtra+" aj "Super PRSIA + štíhla línia". Skúsila som BreastExtra+ a výsledky naozaj prichádzajú. Treba to kombinovať aj s upravenou stravou. Keď Vám nezaberajú dajú sa vrátiť. Garantujú 100% spokojnosť, alebo vrátenie peňazí
Ahojte, vybrala som celú dávku ( cca 3 mesiace), zaplatila som za to vyše 100 € a výsledok je nulový. Zbytočne vyhodené peniaze ....Takže neodporúčam
Ja som kupoval odtial priatelke a prislo to normalne zabalene ako balik www.zdravystyl.eu
Ahojte...mam na predaj jedno balenie tabletiek megaprsia (100ks tabliet).teraz uz sice predavaju tie tabletky v novom baleni ale to je v podstate jedno. Ma niekto zaujem?
Mega prsia sú o ničom, teda mne to s prsiami nič neurobilo, schudla som síce, ale schudli mi aj cecky, tak som skúsila super prsia štíhla línia z tejto stránky tabletky-na-chudnutie.sk kde sa mi zdalo, že to celkom fajn popisujú tak uvidím čo to spraví, dúfam, že mi narastú riadne balóny. Neverila som tabletkám, ale segra berie antiku a za 3 mesiace sa jej cecky zväčšili o 2 čísla, takže chcem aj ja, ale antika mi tiež nezabrala sakra práce :D
Jasne, vsetky si vyskusala, jani95. Nerob si REKLAMU...