Ahoj,chcem sa len spytat ak ma s tym niekto skusennosti...,ze v akej forme su zasielane tieto tabletky...su diskretne balene? alebo vidno,co je obsahom balicka???
Dakujem
Tabletky prsia extra
Tabletky na zväčšenie poprsia - tonzes.com Pomohlo mi to. Užívam teraz 2. mesiac a prsia mám väčšie a plnšie.
To je podľa mňa úplne zbytočné
Ja som ich skusala a trochu mi pomohli - tu o nich celkom dobre pisu:
recenzieproduktov.sk
tabletky breast extra mam odskusane a nepomohli. Tento cougar krem sa mi zda ze trochu prsia spevnil a vyzeraju lepsie: www.cougar.sk
Tabletky su vraj podvod, vravela mi o tom doktorka, opytajte sa tiez svojej co vam na to povie...
skus tieto, su prirodne a neni su az tak drahe www.vitalek.sk.
Ja som používala Megaprsia. Kúpila som lebo som nechcela plastiku a mala som depky z mojich malých pŕs. Užívala som to dohromady tri mesiace. S výsledkami som spokojná. Prvé účinky som zaznamenala cca po 3 týždňoch pravideľného užívania, ale niesom si presne istá lebo už je to dávnejšie. Ale rozhodne som spokojná a výsledky stále držia. Vymenila som aj podprsenky, lebo tie pôvodné počas kúry začali tlačiť... Takže za mňa áno!
PODVOD! Zbytočne vyhodené peniaze. Po dvoch mesiacoch užívania účinok nulový!!!
Tabletky breastextra plus uzivam ale zatiaľ bez zmeny.
takéto tabletky nestoja za nič to vie snáď každá žena
Ahojte.tabletky uzivam 14 den a po 10dnoch som zacala vidiet a citit rozdiel.zatial som spokojna a nupravovala som si nic.stale ten isty rezim a ide to.prsia sa mi zatial len ,,vyplnaju,, tukom.mam 50kg a 175cm ,4r po kojeni a podprsenku velkosti 80A.teraz uz pomalicky mozem brat 80B(co som mala v tehotenstve).pracujem v zdravotnictve a nieco na bylinkach bude ;) pokial nema zena hormonalnu poruchu.
Urcite vysledok moze byt lepsi s upravenou stravou, ako vravim ja som LEN nasadila tabletky.naco riesit akp vizera obal :) to je jedno hlavne ze to pomoze.nech ai hovori kto chce co chce