Novorocne predsavzatia

brunusa

no neviem ci to len ja mam dnes taky den-ze sa serie vsetko- a z poza rohu na mna vykukne vzdy novy problem?asi len ja...pa radsej odchadzam-na takychto ludi dnes fakt nemam sil mrhat mojou vzacnou energiou

mira

dany,niekedy to sposobi ten novy rok a predsavzatia,ze je clovek skluceny.daj si male ciele,aby si sa zbytocne neukracoval o radost,ak sa ti nieco nepodari.alebo si ich nedavaj,ak nemas vytrvalost ich splnit.nepochopila som presne,dany.trapis sa niecim,cim si ubllizil nejakym zenam? mal by si to riesit a ospravedlnit sa.potom zmen svoj postoj k zenam a hlavne sam k sebe.

ethel

slusny muz-no neviem neviem,či to nebolo tvojim cielom:-)))veď nás tu od rána všetky balíš.A motáš...A možno mal danny pocit,že keď sa dookola rozpraáva o propolise tak to je to motanie.Aj jemu by ten propolis pomohol.Veď je taký sám...

slusny_muz

Inak dost daleko sme zasli od novorocnych priani....mam este take jedno neksore..aby sme sa navzajom tolerovali a respektovali....

slusny_muz

Ale nie som si vedomi toho ze by som kohokolvek ranil....ved ja si zijem svojim stastnym zivotom....bez toho aby som nieomu ublizoval...

mira

aj ja sa chcem pripojit.o co tu ide?danny ma nejaky problem? mne pomohol kedysi psycholog.mohol by si ho navstivit,ale daj si pozor,nie kazdy je odbornik na urovni.potom sa riad jeho pokynmi,zvycajne to trva urcity cas,ale vysledok sa dostavi.alebo si otvor temu a ja ti poradim,mam nejake skusenosti.

ethel

danny danny škoda ťa...vlastne mi je to aj lúto,že si taký...skús zmeniť nick a prísť ako nový človek a nerobiť chyby.Veď svet je taký krásny,keď máš priateľov a lásku...Aj tak si stále tu

brunusa

no to by ma fakt teda zaujimalo-co mi slusny muz urobil???lebo o nicom neviem-ale ty to asi budes lepsie vediet nez ja-ty budes zrejme nejaky jasnovidec alebo co.alebo mas velmi bohatu fantaziu. a neber moje meno laskavo do huby-ani moj nick.nepoznas ma tak sa ku mne nevyjadruj!!!ani ku giv.lebo dnes mozes odo mna v klude dostat na drzku aj cez net moj zlaty-dnes som na chlapov poriadne nastartovana-ak teda si chlap! ludia su slobodne bytosti a mozu sa rozpravat s kym chcu a o com chcu-chod sa dat liecit moj zlaty- tebe nic ine nepomoze a mozno ani to nie