Zelam vsetkym stastny novy rok. Chcem sa opytat na novorocne predsavzatia. Davate si ich? Ake?
Novorocne predsavzatia
No tento med s Beta-D-glukanmi najdes zatial len v lekarnach. Myslim, ze ho produkuju nasi bratia cesi.
a chválili by sme až by to nemalo konca kraja.Veď on nás vlastne krásne odventiloval...Danny-veď ešte popíš dačo,aj tak sem kukáš...
dobre,slusny muz. pojdem si kupit taky med,ked uz som sa vratila k teme :)))
bude na etikete napisane,ze obsahuje Beta-D-glukany? len taky mam pozerat?
hej aja to si hovorim aj ja- ale niekedy... zasnem aky su niektori ludia mudrucky :-)))
brunca,ale nas zmobilizoval,co?
:)) kde sme sa to stretli. napisala som ti na nasu temu.
slusny muz,vazne to beriem ako kvapku vtipu do zivota. keby nie on,tak by sme sa takto ani nestretli.
ja proti nemu nic nemam, ved vzdy rozprudi dobru debatu...no nie?
Ale ked uz giv vratila k imunite. Vazne je dobre keby ste kazde rano alebo vecer jedli jednu cajovu lyzicku medu s materskou kasickou, alebo na trhu je aj med obohateny o tzv. Beta-D-glukany. Zvysujete si immunitu a organizmus je lepsie pripraveny odolavat chorobam...samozrejme ak ste neni alergicky na zlozky medu
giv-si to krásne napísala...ale či pochopí...
a to si vzdy hovorim ze hlupaci ma nevytocia....
a ja som si myslela ze to len mna ma tak rad-ako vidim on ma rad vsetkych ludi-hlavne tych co su lepsi nez on.dorazila som prave na net a kukam co sa to tu deje- a co nevidim??? stary znamy kamosko!!!
nic si z neho nerobte...najlepsie je ignoracia-na takychto nic ine nepomaha-alebo snad este nejaky dobry psychiater