Zelam vsetkym stastny novy rok. Chcem sa opytat na novorocne predsavzatia. Davate si ich? Ake?
Novorocne predsavzatia
ajka ahoj
Oh ako mám poďakovať adminovi?
ajka ahoj...
bože ja neviem ale fakt som sa strašne zlakla,že ma mám dačo s monitorom.Som normálne vedla.Teraz sa mi striedajú záchvaty smiechu.
Ethel nam povysila.....
Ethel preco si zrazu zozltla???
zázvor sa dosť využíva včíne a indii,ale o potencii sam nepočula.Dobre vedieť,nebudem ho variť tak často:-))Tak preto je v číne a indii tolko ludí:-))))))
no neviem zazvor-teda neviem ako to ucinkuje u zien-ale u muzov to podporuje nielen imunitu-aby si sa nejak nebezpecne nerozbehla giv :-))) hej mne-teda nam-lebo uz nie som ja-ale my-teda dufam-to pomohlo dost.
ludia novorocne predsavzatia su fakt na nic-predsavzatia ok-ale davat si ich len preto ze sa to ma-alebo preto ze sa zacina novy rok..? to sa mi moc nepaci-prepac slusny muz-tot moj nazor.
Zázvor je taký koreň,nastrúhaš asi za lyžičku do litra vody a dáš variť.Keď zovrie vypni a dochuť medom a citrónom.Alebo len citrónom.Je štiplavý,ale velmi zdravý aj na tráviace ťažkosti...
brunca, sex aj bozkavanie...ach! tak to zachvilu umriem na nejake virusy, lebo nemam s kym posilnovat :)))