Novorocne predsavzatia

slusny_muz

Neviem kto to je a je mi to aj jedno...vzdy sa najde niekto komu nieco nesadne...raz to bol moj nick, potom zas vedomosti alebo nieco ine...co uz narobim.

giv

jeee,tu sa to rozbieha!
danny,ved prave ide o vedomosti,necitas v kontexte? poradil by si aj ty nieco o inmunite alebo o propolise, atd? za to mu dakuju. danny,vzdy,ked ta niekde vidim,hned mi zlepsis naladu :))))
zapamataj si to: nauc sa aspon pozitivne pristupovat k ludom, ak uz si vnutorne negativny a podozrievavy.trosku snahy a hned si zlepsis image,a ludia ta budu mat radi, pretoze o nic viac tu nejde,nemaj strachy.

slusny_muz

Ja neviem kto je danny. Len sem tam ma sprevadza na temach a oboznamuje ludi so svojimi poznatkami o mne. Ale neviem o co presne ide...

ethel

aja25-mužská ješitnosť a žiarlivosť sa u neho prejavila.A závisť!!!Pomýlil si toto fórum s pokecom-zoznamkou na azete.

aja 25

No myslim ze ja nikoho nenamotavam...a nerob na mna bu,bu,bu....ak nieco mas so slusnym muzom tak si to vydiskutujte vy dvaja...a len tak mimochodom my sa pozname? nie je mi to zname....a myslim ze na tomto fore mame pravo diskutovat s kymkolvek a ocomkolvek tak sa ukludni...

*danny*

aja,ty tiez vies,preco tu pises.nebudem ti to pripominat,tak ho nenamotavaj.
ethel vedomosti je jedna vec..
caute

ethel

danny-už len preto,že to tu píšeš je to jedna z tvojich známok IQ.Aj keby to bola pravda,je to jedno,pretože už z písania je jasné,že je to správny človek....