Novorocne predsavzatia

ethel

pozor chlapče,nie tvoj názor som kritizovala.Vyjadrila som svoj subjektívny názor na to ako reaguješ, teda aký si človek.Na čo je to vlastne dobré,že sa takto snažíš vnikať do postojov iných ludí.Mne je jedno čo si ty o kom myslíš.Nie som tu kôli chlapom -mám čo chcem.Riešim tu veci,ktoré ma zo psychológie a medicíny zaujímajú..

*danny*

tak preco kritizujes moj nazor,ked si taka mudra? nejdes mi ani prikladom v tom,ako to uplatnujes,aby si ma to naucila svojim prikladom.
giv,voci tebe nic nemam,ty si drzis odstup ako mudra zena.

ethel

aj ja som zažila so slušným mužom niečo,ale to sa sem nehodí...tak a teraz neviem danny čo si o tom myslíš

ethel

:-)))danny,vedela som že sa ozveš.Je to fajn,že si stále tu.Povedz kludne čo ťa trápi,nedus to v sebe..Je od peba pekné,že sa o nás bojíš,ale myslím,že konkrétne ja mám trošku viac rokov ako ty a trošku väčšie skúsenosti a preto nemaj aspoň o mňa strach.A život ma naučil aj niečo iné-mať svoj názor...

giv

diky,pojdem tam kuknut a kupim si ho.
zazili sme toho vela so slusnym muzom. ja som si napr.skopirovala jeho informacie o propolise...clovek nikdy nevie,kedy sa mu zindu.

*danny*

giv,ja zasnem aj nad vami,brunca.ved vy neviete,co hovorite,zeny.nestacilo vam,co vam urobil?aj vas som upozornil a boli ste slepe a namotane.ale vsetko to zaziju aj aja a etela.aja si to zasluzi.taka kratkozrakost az to boli.