Priateľ má 30 rokov, zachviľu 31 a stále žije s rodičmi. Zdá sa mi to divné a vadí mi to. Mám pocit, že jemu to tak vyhovuje a nechystá sa osamostatniť. Keď prídeme ku nim domov, tak sme spolu v detskej izbe. Detskej! Znie to smiešne. Už som sa s ním o tom aj rozprávala, ale tvrdí, že nemá peniaze na to aby platil byt a všetko ostatné. A to nie je pravda. Zarába slušne, 850e mesačne má a v novembri mu majú zvyšovať plat. Veď koľko ľudí zarába oveľa menej a dokážu vyžiť. Neviem čo mám robiť. Ľúbim ho ale neskutočne mi to vadí, veľakrát rozmýšľam či ten vzťah vôbec niekde speje, keď z jeho strany je to vždy rovnaké. Sme spolu 2 roky.
Má 30 a žije s rodičmi
sekla som sa mrkva
hehe adam,ja by som tiez platila za byt polovicu a to vsetko a aj by som nan polovicu dala,ale keby je aj na mna napisany,inac nemam najmensi dovod a daj mi nejaky ten receptik kvalitny za 3 eurace,nech sa aspon vydavim :DDDDDDDD
presne tak janka to len krtko prdko sa tu navaza a stara sa velmi a popritom sam je zgrlavy aj na svoju priatelku,ked ma ist za nou tak placka ze kolko minie na benzin
ja by som nemala problem ist na polovicu keby sa zobrala hypoteka na byt.. to mi mozes verit, ale ked chlap je neschopny a nevie sa k nicomu rozhybat tak by bolo vsetko veru len na mne, okrem toho sme emancipovane ale furt mame nizsie platy ako chlapi ja s nim dokonca robim ... robim dvakrat tolko roboty co on a dostavam o polovicu mensiu vyplatu a este sa mam postarat aj o byt? :-0 si smiesny
ty tu radis krtko-prdko a mudrujes..este to slavne jedlo tvoje by som chcela ochutnat za tri ecka to musi byt žbrinda fuj fuj fuj
lipkalipova: a co snad mne nieco vadi na byvani, ze sa pytas ? ;-)
A ty krtko-trtko mas ten byt a tie dve auta??a este jedne pre to dieta tvojej pritelky??
lipkalipova: no to aj spravna zena, ak je schopna, by mala mat ten byt. A nie v prenajme a ani hypoteku. Ale v sukromnom vlastnictve. A este hadam aj auto. Alebo dve ? No a ak pride rec na deti, to aby mali aj pre kazde dieta bytik. Ved sa o ne treba dobre postarat.
xyz sa nenavazaj do jeho receptov za tri eura moja ja som dnes bola v obchode kupila som chleba a rozky a minula som dva eura a za to euro co mi ostalo juuuj aky obed navarim az 12 osob sa z toho naje :D :D :D :D
Adam Krt ved ty vsade v kazdej teme mudrujes a pleties piate cez deviate,zato ze ty si zgralavy ja nemozem :-) ale spravny chlap by mal mat byt teda ak je schopny :-)
Pekne to povedala Radka21. Ak ide iba o byvanie, nemal by byt problem. Ak chcu byvat spolu, to uz je uplne iny problem.
A chce vobec Melany byvat s priatelom spolu, ist a spolufinancovat byvanie ?