Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Má 30 a žije s rodičmi

Príspevok v téme: Má 30 a žije s rodičmi
melany

Priateľ má 30 rokov, zachviľu 31 a stále žije s rodičmi. Zdá sa mi to divné a vadí mi to. Mám pocit, že jemu to tak vyhovuje a nechystá sa osamostatniť. Keď prídeme ku nim domov, tak sme spolu v detskej izbe. Detskej! Znie to smiešne. Už som sa s ním o tom aj rozprávala, ale tvrdí, že nemá peniaze na to aby platil byt a všetko ostatné. A to nie je pravda. Zarába slušne, 850e mesačne má a v novembri mu majú zvyšovať plat. Veď koľko ľudí zarába oveľa menej a dokážu vyžiť. Neviem čo mám robiť. Ľúbim ho ale neskutočne mi to vadí, veľakrát rozmýšľam či ten vzťah vôbec niekde speje, keď z jeho strany je to vždy rovnaké. Sme spolu 2 roky.

xyz...

mrkvator ty mas zenu? aspon si tu nevymyslaj,s tebou by ziadna neostala,s takym zakomplexovanym chlapom a este trepes,ze ju ani nepotrebujes,tak sa rozved,ci uz by ti nemal kto varit,prat,upratovat atd ...

janka113

moj otec sa cely zivot o mna nestaral dostavala som este aj navysokej skole 500sk od neho a bol vybaveny, ani ho len nenapadlo mi zavolat ako sa mam ci nieco nepotrebujem, tak prosim ta o com ma tu ides presviedcat, nehovorim urcite su aj milujuci otcovia, ale priznajme si kde je vo vacsine realita, ze chlap si zalozi novu rodinu a tym aj jeho deti s predchadzajuceho manzelstva uz nepozna

AdamKrt

janka113: to mozem zas povedat, ze sa mi paci, ako sa otcovia staraju o svoje dcerky, rozmaznavaju ich a ked si taka najde chlapa, caka od neho, ze len hadam prstom nepohne a chlap jej ako vol bude modre z neba znasat, ze z nej padne na zadok...

To mas taku istu hlupost. Ked si niekto najde takeho blba, ze zeny tento druh muzov pritahuje...

lipkalipova

Adam krt chleba za desat patnast korun sa zobud ..to ty mas asi komunisticke ceny ani len suroviny nekupis na ten chlieb za desat korun

janka113

ked ma zena stabilny prijem a rodinu co ju podpori, chlap jej je k nicomu, moja mama tak spravila teraz ma 53 rokov nemusela sa starat o chlapa starala sa o seba a o mna a vyzera skvelo na 40 rokmi, tie zeny co maju chlapov 50tnicky vyzeraju na 60siat bo cely zivot vynalozili energiu na nich a chlap si len uzival,

lipkalipova

presne tak janka ale im to nevysvetlis este z teba spravia hlupu ved chlapi..v buducom zivote chcem byt chlap

AdamKrt

lipkalipova: mila zlata, jedlo uz bolo niekolkokrat chutnane a sama chvala, zalizovanie. Nie je umenim uvarit z vela ingrediencii. Ale z mala.

Este k tomu jedlu na vysvetlenie: NEVARIM tak casto. To jedlo si obcas take uvarim, ked sa ponahlam, alebo sa mi nechce varit. Ako prvotny impulz mi bolo to, ze ci to ide navarit. Nieco ako pokus, vyzva - ze aj tak sa da, ked sa chce. Bola to kucharska vyzva, ktoru som zobral ako hru. Co sa tyka lacneho jedla, kludne upeciem aj suche. Za 10-20 SKK mozem upiect 1.5kg fajny chrumkavy zdravy chlebik, ze taky dobry ani v obchode nekupis. Ak nevies varit takym stylom, ze Ti treba viac penazi na varenie, tak sa do toho nenavazaj. Je to Tvoj problem, ze nieco nevies urobit inym sposobom. Mne je to jedno, ci ma z toho niekto niekedy svandu. Mne sa X ludi smialo na X veciach. Niektori ludia proste nieco zle pochopia, alebo nechapu. Ale cloveka potesi po rokoch, ked dojde na jeho slova a potom ti druhi vacsinou kukaju ako puci, ze boli vedla jak ta jedla :)

janka113

inak mne sa strasne paci ako si to chlapi jednoducho predstavuju, od mala sa o nich staraju ich mami a potom prebera stafetu ich zena, vari im pere im stara sa o ich deti a oni si behaju kade tade a maju tolko casu ze este aj frajerky si najdu,kym zena ked pride z prace domov tak jej vlastny domov je jej druha robota,