Interupcia ako prebieha?

jaLENja

Nesúdila som ťa, ale jednoducho je mi takéto rozhodnutie proti srsti. Nemôžem to počúvať, preetože sa z toho vždy rozplačem a bolí ma to, že nie som na tvojom mieste, že nie som tehotná... Hoci, tú situáciu presne v ktorej si ty, ti nezávidím, len proste závidím to tehotenstvo. Dúfam, že chápeš ako to myslím.

Sisa82

..Ved práve, nie som nezodpovedná žena, ktorá by sa nevedome dostala do takejto situácie. Mala som vnútromaternicové teliesko, ktoré asi nefungovalo na 100%. takže chránená som bola, teda aspoň som si to myslela.a všetko sa udialo z lásky, nie len tak..a momentálne si druhé dovoliť nemôžem. Nie som nezodpovedná v týchto veciach, ale vidíš,nie všekto funguje na 100%.

vera123

ty kokos riadne huste....sa normalne bojim ked som pred 2 mesiacmi mala problem s kramami a lekar mi hned robil testy na tehotenstvo tak som sa tak bala a rozmyslala som aj o potrate...nastastie boli negativne...no neviem co by som robila naozaj teraz ked viem toto....fuuuh asi tazka situacia dufam ze to nikdy nezazijem

jaLENja

a neľutuj tie ženy, tpretože pravdepodobne ony trpia za tie, ktoré dobrovoľne na ten potrat idú... to je murphyho zákon...
Ja skôr ľutujem druhú stranu...

jaLENja

Dôvody si nenapísala.. A myslím, že ja som jasne napísala, že zdravotné dôvody chápem a rešpektujem... Ale ja som v situáii, že mi to vadí, viac krát som ležala na izbe s takýmito ženami. Dobrovoľný potrat neuznávam, pretože existuje x spôsobov, ako predchádzať otehotneniu, keď si to neželáme.

Sisa82

jaLENja..

mám 27 rokov a 5-ročného syna, takže nemám 16rokov aby si súdila moje otázky..Nepoznáš dôvod, prečo..Samozrejme, všetky ženy, ktprým sa nedá otehotnieť ľutujem, ale treba vedieť aj dôvody a nie hned niekoho odsudzovať!!!!len toľko..

jaLENja

veľmi detailný popis, ale napriek tomu dodám, že sa jedná o malú narkózu a "pacientky" prevezú na normálnu izbu, nie na pooperačku.. A najhorší pocitje, že k vám na izbu dovezú ženu po dobrovoľnom potrate a vy nemôžete mať deti a ešte vám povedia, až na ňu dávate pozor, aby nespadla z postele...!!! :(