Interupcia ako prebieha?

andyka777777

sisa jasne...ako nemyslim teraz ze ta podporujem ako niektore tu baby ze sprav to resp. nesprav to, ale podporujem v tom ze ty sama vies ci ho budes vediet uzivit ci mas na to aby si mohla dat dietatu vsetko vzdelanie a podobne...aby chuda nebolo v biede len koli tomu ze nemas z coho ho vychovat....som ZA co sa tyka toho ako o tom uvazujes....good luck

Sisa82

..v podstate som rozhodnutá, pretože to malé nemám z čoho uživiť..jedno dieťa vychovávam s tým, že má uplne všetko a nič mu nechýba, ale žiaľ, taká je doba..dnes si človek musí rozmyslieť kvôli financiám, či je to vhodné, alebo nie..

andyka777777

ved ju nechajte pre boha sama vie co robi...myslite ze jej pomozete ked jedna povie sprav to a jedna nerob to ?? sa uvedomte...musi si sama zvazit co je dobre a co je zle a ci s tym bude zit alebo nie....vy sa starajte o seba a neradte druhym co maju robit!

aliceam

Sisa neurob najvacsiu hlupost v svojom zivote, ze si das zobrat to malicke...dietatko je dar...chces tvojho synceka pripravit o surodenca...

usiko

sisa, drzim ti palce, urcite to dobre dopadne......ja si myslim, ze je to ako obycajna operacia, akurat to ludia beru citlivejsie.....zeny az extremne citlivo a moralisticky...a budu ta odsudzovat, a budu ta preklinat a tak...na to kasli, ty si sa rozhodla...

...len ty vies, preco to musis urobit a je to tvoje pravo, nema ta nikto pravo sudit, pretoze kazda sa moze ocitnut v tvojej situacii...je to pravo zeny a treba to respektovat.....ty mas stastie, ze mozes otehotniet, ine zeny maju smolu ze nemozu...proste taky je zivot, je nefer ale je krasny.....a mame pravo na svoje rozhodnutia....tak sa drz a nedaj sa hlavne dotlacit inymi k rozhodnutiu, o ktorom ty nie si vnutorne presvedcena, ze je spravne....

lucka86

no, ja osm medicka a bolo to velmi zvlastne pozorovat porody a to stastie rodicov, ked sa ten maly zazrak narodi a potom vidiet potrat, ked zo zeny vyberu len kusky krvaveho husteho "plodu", hlavne, ked som si vzala, ze o devat mesiacov mohol byt dalsi zazrak na svete...dost drsne..