Prosím, máte niekto skúsenosti?ďakujem za každý príspevok
--------------------------
Interupcia www.zdravie.sk
Interupcia ako prebieha?
jaLENja nemozes mat deticky?
my sa o babatko snazime a nic.boli ma hlavne myslienka, ze som raz necakane otehotnela a zvazovala som potrat.potom priatel mi povedal, ze on to babatko chce, a ked som sa rozhodla, ze babatko si nechame spontanne som potratila.vyvinula som si s drobcekom neskutocny vztah hoc som vedela, ze je to este len malicke.
a od vtedy sa snazime o babatko, byvam u priatela, ved napokon v lete sa budeme brat:)a po babatku neskutocne tuzime a stale nic a som z toho zufala.nikoho neodcudzujem, taky je zivot a nezelane tehotenstva su na dennom poriadku, len ta bolest, ze nemozeme mat vlastne.a vraj je vsetko v poriadku podla lekara.
sisa82 drzim palce a dufam, ze v buducnosti, ked budes chciet surodenca pre synceka, ze nebude problem otehotniet:)
Sisa82, paci sa mi Tvoje uvazovanie, aj ked nie som zastancom toho, zeby zeny mali riesit nechcene tehotenstvo potratom, no na strane druhej, ak sa to zial stalo, nie z Tvojej viny, tak si sa rozhodla spravne. Ja mam tiez jedno dieta - skolaka, vychovavam ho sama a viem, kolko ma to stoji penazi. viem, ze by sa to nemalo ratat na peniaze, ale zial, inak to ani nejde. mojmu dietatu nic nechyba, ma domov, vlastnu izbu, kvalitnu stravu, ci osatenie. o tom, kolko ma stoji jeho sukromna skola, sukromne hodiny cudzich jazykov a ine aktivity, ani nehovorim. keby som bola na Tvojom mieste, tiez by som isla na potrat, kedze milujem svoje dieta a nechcem, aby trpelo nedostatkom. to sa tyka aj "mojich nenarodenych deti". niektori moralisti vidia iba dieta, no nevidia to, resp., nechcu vidiet, ako mnohe, nechcene deti ziju v biede, bez bzdelania a pod. no ti moralisti nikdy neoslovia rodicov, aby pomohli ich detom zaplatit skolu, ci ine vydavky
Drzim Ti palce, aby si to zvladla.
Pozrela osm si to video, co ste sem link dali, to bolo strasne, tolko krvi, a tie rucicky a nozicky. A ta zena co jej to robili, este aj pohla rukou, takze v narkoze to nerobia. Doteraz som obdivovala tie zeny ze su tak silne a urobia to, pretoze je to podla mna trapenie na cely zivot, ale teraz ich uz aj obdivujem ze take hrozne prekonali..Tolko krvi, tolko jej tam vsetko mozne pchal ten doktor. Bolo to vazne hrozne. Odporucam, aby si zeny co idu na potrat to video nepozreli, vyzera to ozaj strasne bolestivo...
sisa a co na to partner? ako zareagoval....ci nevie ze si tehotna
je pravda, že sa chránila, brala to zodpovedne, no bohužiaľ, zlyhalo to.. a je na nej sa rozhodnúť.
Má veľké šťastie, ale aj smolu zároveň. Šťastie, že môže otehotnieť, smolu, že nechce :(
presne niekto by mal citat a nie len komentovat blbosti....
mne tiez nefungovala hak brala som regulon a naozaj som to poctivo brala ale nastastie sa to zistilo a nic sa nestalo....
Sisa tu napísala že jej zlyhalo vnútromaternicové teliesko. Takže si myslím že nie je nezodpovedná a nechránila sa. Niektoré z Vás by mali čítať príspevky.....
Vieš moja milá sisa.. neviem takéto dačo pochopiť.. a práve od dospelej ženy.. ved existuje antikoncepcia, ak si vedela že dieta už nechceš a nedokážeš dalšie vychovať tak prečo sa nechrániš..ja som ten prípad, malú mám po 8 rokoch manželstva a prežila som toho veľmi veľa než som konečne otehotnela..prvé dieta som potratila v 6 mesiaci tehotenstva to bolo po 6 rokoch manželstva..bolo to dačo strašné..hned ako som prestala po 1 roku kojit vedela som že dalšie dieta po tom čo som všetko vytrpela už nechcem, tak som začala brať antikoncepciu a tu beriem doteraz..ale takuto nezodpovednosť ako Ty pristupuješ k živému tvoru to veru odsudzujem..pozri si tu stránku o potrate.. ja to pozerať veru nemôžem...strašné až mi je do plaču..
nemas zaco, chapem ta uplne aj ked sice nemam este dieta ( dufam ze ani tak skoro este nebudem mat kedze studujem ) ale viem si uvedomit situaciu ked si si vedoma toho ze nemas dostatok financii ako uzivit dalsie dieta. alebo zit s predstavou ze jedno dieta bude mat vsetko a druhe nic alebo horsi pripad ze obe budu mat malo. tak mozes dat 1 dietatu vsetko po com tuzi...zabezpecit mu kruzky, vzdelanie ( vyska stoji 300 000 sk za cele studium ) bez toho aby bolo o nieco ukratene...len si este uvedom ci potom nebudes mat psychicku bolest ( lebo to byva casto) ak si si vedoma toho ze fakt dieta nechces tak nevahaj...drz sa
Adynka,
´dakujem za tvoju podporu!!!