vedel by mi niekto z vas prosim povedat kolko stoji potrat?
cena potratu
Rebelin, hlavná funkcia sexu je plodenie detí... či ty to berieš len ako nejaký bonus?
Rebelin a ako si myslis ze sa ludstvo rozmnozovalo od zaciatku ?
Ako inac ako sexom?
Ako to moze byt PRIMARNE urcene na zabavu?
Chapes slovo primarne ?
To mas ako auto, PRIMARNE je urcene na premiestnovanie sa z bodu A do bodu B a nie na zabavu po verejnych komunikaciach, aby si niekoho usmrtil.
vsak si sexujte kolko chcete a davajte si pri tom pozor ...prasknuta guma nie je ziadna vyhovorka lebo existuje aj tabletka po ....a ked sa chcem s niekym rozist talk si s nim deti nebudem robit a budem opatrna ...logicke nie ??? lioness plno s tebou suhlasim....ked si jena zena naozaj dava pozor tak nezostanie tehotna....ok jeden krat sa moze aj stat ale 2 a viac krat znamena ze je to nezodpovedna zena alebo nejake 14 rocne decko.
A čo vás tak prekvapuje na výraze konštruktívny sex? Vy nie ste pri sexe aktívni? Nie ste vynaliezaví? Ale choďte niekam. Pravdaže ste. A ešte niečo.Niekto tu spomenul že sex je určený na plodenie detí. No šibnutejší názor som ešte nepočul.
rebelin, v čom takom som nebezpečná? v tom, že si vážim ľudský život viac ako ty?
rebelin... a k tej definícii sexu... máš pravdu, sex je konštruktívna zábava... len tebe asi uniká význam slova "konštruktívny"...
Sex je predovšetkým konštruktívna zábava, to však puritáni nikdy nepochopia, na nikoho nenarážam
A ked uz tak, sex je urceny predovsetkym a da sa povedat ze v postate LEN a LEN na rozmnozovanie. Cize pride mi to extremne nelogicke ked clovek sexuje, ale po "uspechu" ten uspech - resp. dobre odvedenu pracu "zrusi" resp "odmietne"
Dava to zmysel? :)
Mne nie. Ak by niekto bral sex len ako formu zabavy, tak hold, je riskantna zabava, lebo kazdy je predsa pouceny o rizikach. Mne sa napriklad extremne pozdava vyskocit z lietadla, vychutnat si volny pad, gravitaciu. ALE. naco je gravitacia urcena? na to aby sa veci urdzali na povrchu zemskom, respektive aby neutiekli do vesmiru, resp. aby veci padali. cize ak sa mi neotvori padak, som akurat na darwinovu cenu - zabaval som sa neprimerane a vyuzival som jasne definovane fyzikalne javy na veci na to neurcene. Mozem sa stazovat, avsak budem v ociach zasvetenych ludi do problemu (poucenych o gravitacii) vyzerat ako ufnukane dieta v dospelech telesnej schranke.
hhhh
len velmi nesmely a neodvazny clovek uteka z boja ;) (v podstate len loser)
tak ale aspon ze to tehotenstvo si mala OK, hold mas stastie :)
ale na to sa dlhodobo nespoliehaj, stastie moze vyprchat :)
ale hlavne ze je dieta zdrave..
mna nezaraza to ze niekto usmrti svojho potomka, ale fakt, ze ludia robia veci bez uvedomenia si nasledkov.
sex je ako pyrotechnika, staci jedna "chyba" a "si v tom"
nepripada vam smiesne ze pride za vami dospely clovek s placom ze "juj, ono mi to odtrhlo prst" ?
dieta predsa nie je tovar :) respektive, vidiet ako vnimate zivot. napadlo vas niekedy ze aj vasa mama mohla ukoncit vas zivot zaklopanim na dvere tomu lekarovi? nie som nejaky stredoveky inkvizitor, ale verim ze existuju veci, kam by clovek nos strkat jednoducho nikdy nemal, lebo sa mu to moze velmi skaredo vypomstit (ale nemusi, lenze je to hazard)
- genove inzinierstvo (klonovanie, neopodstatnene potraty)
- ovladanie prirody
Mam rad reci, ze "nemame peniaze na dieta". ok beriem, boli mladi, boli nezamestani atd. a ked stratia pracu, tak co? odlozia do utulku svoje 1-2 rocne dieta, lebo nemaju na neho peniaze?
je skoda ze take geny sa posuvaju dalej, ale nevadi, aspon moje deti nebudu mat konkurenciu v boji o zivot :D
(nemyslene ako urazku, len osobny nazor :P )
Choré ako u koho, ja mám strach z ľudí ako si ty. Sú nebezpeční. Doslova.