Ahojte, chcela by som sa opytat, ci niekto nema skusenosti s uzivanim Femibion 800.
dakujem Zuzana
Femibion 800 - skúsenosti
Mylis sa lebo Folate nieje iba vo femibione ale aj v centravit prenatal
Dakujem za vysvetlenie :) ale co som pozerala tak tuto latku obsahuje len Femibion 800, zvlastne :)
Je to biologicky aktívna forma folátu prirodzene sa vyskytujúca v tele, ktorá zabezpečuje v organizme znižovanie hladiny toxického homocysteínu v každom období života, plánovania tehotenstva, či v tehotenstve samotnom a následnom dojčení.
To je Folate (5-MTHF) a je dôležitý na správny vývoj placenty embrya atd
V lekárni som si pýtala kyselinu listovú ale ona mi odporucila Femibion ze to obsahuje metafolín, čo to je?
Ja som začala s centravit prenatal pred pár dňami tak sme zvedaví.
ja som sa tiezu pýtala radsej gynekologa ked ze v lekarni je strasne vela tych vitaminov
Ja som sa pýtala môjho gynekológa ked som otehotnela amne odporucil femibion najprv 800 potom 400 a bola som s nim skojna nemala som vykyvy nálad ako ine baby a aj plet som mala a mam peknu a o 2 tyzdne mám termin :)
Pytala som sa v lekarni a ona sa len usmiala a vymenovala mi asi 10 vitaminov ktore by mi odporucila no a vyber si :/
Samozrejme že máš aj na prvý a druhý semester. Lebo v oboch balení je iná dávka tých Vitamínov A minerálov