ahojky..volam sa vera a mam 15..chcela by som od noveho roku schudnut a hladam tu kamosku priblizne v mojom veku,ktora ma tiez rovnaky problem ako ja...proste pisali by sme si maily,pripadne cez icq ze ako sa nam dari v chudnuti..co papame a tak:)..a davali by sme si spolocne rozne rady..v kazdom pripade nechcem ziadne drasticke diety..prosto zdravo schudnut:)..ak mas zaujem,tak napis na moj mail lolinka666@zoznam.sk alebo aj sem napis odkaz a ja ta skontaktujem..dakujem moc papa
CHUDNIME SPOLU
misulka: no uz som zacala ako tak:)..ale ak chces zacat chudnut,tak nato nie je nikdy neskoro;)..tak drzim prsty..aj vsetkym ostatnym;)
bože baby...no brittany sa už trošku uvedomila..ja vam tu nechcem dohovarať ani nič aj tak si spravite podla seba..len premýšlajte či taký život kedy stále len rátate kalórie a pozorujete koľko ste cvičili stojí za to.Nie je fajn isť von sadnuť si s kamošmi niekam a dať si možno aj niečo kaloricke?proste zabavať sa a brať život tak ako pride?nie neustale niečo kontrolovať??..
no..ajoj..brona:mas pravdu ale zisla by sa aj dieta bo mam stale chut jest..tak asi to musim obmezit..a naozaj zacat cvicit...mam 170cm a 55 kil...chcem mat tak 49 aspon...tolko som mala v septembri :) a tiez som mala to brucho.. ked ja som taka lenivaaa na cvicenie...musim ziskat nejaku kondicku a dufam ze sa to bude zlepsovat:))) brittany podla mna mas super vahu...
..Ja mám tučný xicht, nohy, brucho, zadok, celé telo mám jak prasa:-(..
podla mna mam dobru vahu...ale neviem podla mna mam velke boky..uz nechcem drzat ziadne diety a zacnem viac sportovat :)
Ja by som chcela schudnúť aspoň 10kg. Ale ako, keď som ako nenažrané prasa?:-(
Brittany: mas super vahu..BMI index ti vychadza 18,7,opatrne,aby si neschudla viac..hrozi podvyziva!
Ak nie si uplne so sebou spokojna,skus viac cvicit na niektore partie,mozno ti staci spevnit telo:)
a ako vahu by si chcela dosiahnut brittany? Myslim si, ze mas idealnu teraz.
m4jk1 :-) toto je tema o chudnuti a nie o tom jako pribrat :)..si si pomylil temu...BRONA mam 162cm a 49kg..a mozno ze to neni moc ja to ani posudut neviem :)