Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Fakt je skúpy alebo ja som vypočítavá

Príspevok v téme: Fakt je skúpy alebo ja som vypočítavá
kristina64

Mám už dlhšiu dobu priateľa ktorý je perfektný a mám ho strašne rada, je tu ale jedna vec ktorá mi strašne zle padne. Má 25 rokov a dobre platené miesto nakoľko ja študujem na vysokej škole. Má už vlastný byt aj auto ktoré dosiahol svojim úsilím. Zdá sa mi, že je až prehnane skúpy a strašne ho zaujímajú peniaze. Všimla som si, ako keby ma aj využíval niekedy. Ked ideme do obchodu a pri pokladni mu poviem že platím ja odrazu ho ešte napadne aby kúpil chipsy, alebo džús ktorý stojí 1 EUR vymení za drahší. Ked ho pozvem na pizzu, zázrakom si da celú pritom vždy zvykneme si dať na polku. Alebo napríklad ideme do lekárne a kupuje lieky 5-6 kusov a mne treba jeden ibalgin, zoberie odomna aj tie 2 EUR. Alebo ked niečo vyplatí a ja nemám pri sebe peniaze doma mu dám ale nie presne napríklad som mu dlžná 16 a mám len 20 na druhý den to nevráti. Pritom zarába dobre a ja nemám príjem čize peniaze mám od rodičov. Na dovolenke si všetko platím sama, alebo je to tak, že on napríklad zaplatí vstup na kúpalisko a ja jedlo. Preto by som chcela vedieť ako ste vy na tom so svojime polovičkami aby som to vedela porovnať, lebo čo mám kamarátky, tých priatelia platia aj kaderníčku, hovorím ja nie som typ čo využíva, veľakrát ho pozvem aj ja, ale niektoré veci mi nepadnú dobre.

mirka 23

Tak to ti nezavidim. Ja bez sexu nemožem...som fakt chora z toho yamu už aj dva tri dni su mi vela...Tak to nezavidim, ale tu vydrž zavidim... :)

AdamKrt

mirka 23: Zavidela by si aj stretnutia v priemere po 4-5 tyzdnoch jeden vikend ? Sa divis potom takemu milovaniu ? Ale na druhu stranu, aj ked sme boli spolu na dovolenke, tak to bolo iba tak 2-3 hodinky denne. Mne by ani nevadilo viac, ale obcas sa to prehnalo, ze potrebovala obcas pauzicku 1 den na zotavenie, zahojenie ranky.

mirka 23

Adam, tam je iny problem, joj nechce sa mi to tu pisať na verejnosti.. :-) Ale tak ked týždeň nemaš sex a potom ti chlap vydrži 2 minuty a odpadne tak je to blbe...s tým už ja nič nespravim. Našťastie tento víkend bol dosť dobrý :) tak som na nejaký čas spokojná :-)

xyz...

adam nesuhlasim ani s tvojimi nazormi na peniaze,ale sex tu radsej nespominaj,lebo sa mi zdvihne zaludok,ako ked si pisal,ze ti ona vylizuje zadok a ty ju lizes,ked ma menstruaciu,no humus blee :((,radsej nechaj tuto temu o peniazoch

AdamKrt

mirka 23:

milujem ju, ale vyzor neni to na co si potrpim. Je moletka a vyzorom asi neuchvati /a to nie preto, ze je moletka/, ale ja len na zaklade vyzoru neposudzujem ludi.

A co take na milovani zavidis ? Ved ako sa milujes, to je kazdeho zalezitost. Nic tomu nebrani skusat rozne figle, ci polohy, alebo sa sustredovat na vydrz atd atd.

moje

Ahoj, ja som mala podobný problém, keď sme spolu začali chodiť, za všetko som mu dávala peniaze, také trápne, už mi to fakticky liezlo na nervy, aby som si kino, na ktoré chcel ísť on, musela platiť a podobne. Ale zrazu po pol roku je všetko inak. Neviem, či si len potreboval zvyknúť, lebo predtým nemal vážny vzťah... Teraz platí skoro všetko on, keď sme vonku, niekedy mi to príde aj ľúto, tak mu vždy kúpim nejakú maličkosť, keďže sme na tom podobne ako vy, že ja ešte študent, tak viac nezvládam. Aj dovolenku mi zaplatil a zistila som, že v skutočnosti by rozdal aj posledné a mne by dal všetko, čo je v jeho silách, tak som strašne rada, že ho mám. Ale keby to malo byť aj po nejakom čase ako na začiatku, tak by mi to strašne vadilo.

mirka 23

Jaj tak...takže vylety, no pekne od teba. Takže si nevedel, že je staršia? To potom musi velmi dobre vyzerať... :-) No vieš, žiaden vzťah nie je idealny, (ja ti napr. zavidim sex :D) ale tak vzťah na dialku je o to ťažší a komplikovanejší. Neviem čo ti mam na to napisať, to už ty musiš vedieť čo a ako. No v každom pripade, je blbe že ti vikendy nedviha...ale možno je na to iný dôvod ako si myslíš, a možno nie...ťažko povedať.

AdamKrt

Nie, nie - ona chodieva castejsie ku mne vlakom, ale odtial beriem auto a ideme zase na par hodin niekde inde. Ide o to, ze ja by som rad castejsie za nou, ale vraj jej to spolubyvajuca nedovoli. Nevedel som, ze je starsia a ani ze ma dieta. Tvrdila, ze ma o 8 rokov menej /ze je mladsia nez ja/ a ze je slobodna, bez zavazkov. Zrazu po case som zistil, ze klame. Priznala sa, ze je starsia, rozvedena a ma aj dieta na zakladnej skole. Dokonca som po niekolkych mesiacov zistil, ze aj priezvisko mi povedala ine - vraj pre jej ochranu... Odpustil som jej, ale boli ma to este a dovera je uz nastrbena. Naviac sa cez vikendy nejak zatajuje, ze je problem sa jej dovolat. Hovori, ze nikoho nema ineho, ze ma miluje, ale cez vikendy mi casto dokaze ignorovat telefon, pritom cez tyzden spolu dlho volavame. Nevyznam sa v nej...

mirka 23

Vau, tak to je sila. To kde až chodiš ak možeš povedať...Staršia? Tak to ťa nejak namotava alebo čo. Takto by sa jedna dospela žena spravať nemala si myslim...
Takže to napr. piatok ideš pre ňu a v nedelu ju vezieš domov...no fakt to maš ťažke, už chapem, prečo si tak písal o tych peniazoch. A tiež by mohla princezna prisť raz za čas autobusom alebo vlakom...