Mám už dlhšiu dobu priateľa ktorý je perfektný a mám ho strašne rada, je tu ale jedna vec ktorá mi strašne zle padne. Má 25 rokov a dobre platené miesto nakoľko ja študujem na vysokej škole. Má už vlastný byt aj auto ktoré dosiahol svojim úsilím. Zdá sa mi, že je až prehnane skúpy a strašne ho zaujímajú peniaze. Všimla som si, ako keby ma aj využíval niekedy. Ked ideme do obchodu a pri pokladni mu poviem že platím ja odrazu ho ešte napadne aby kúpil chipsy, alebo džús ktorý stojí 1 EUR vymení za drahší. Ked ho pozvem na pizzu, zázrakom si da celú pritom vždy zvykneme si dať na polku. Alebo napríklad ideme do lekárne a kupuje lieky 5-6 kusov a mne treba jeden ibalgin, zoberie odomna aj tie 2 EUR. Alebo ked niečo vyplatí a ja nemám pri sebe peniaze doma mu dám ale nie presne napríklad som mu dlžná 16 a mám len 20 na druhý den to nevráti. Pritom zarába dobre a ja nemám príjem čize peniaze mám od rodičov. Na dovolenke si všetko platím sama, alebo je to tak, že on napríklad zaplatí vstup na kúpalisko a ja jedlo. Preto by som chcela vedieť ako ste vy na tom so svojime polovičkami aby som to vedela porovnať, lebo čo mám kamarátky, tých priatelia platia aj kaderníčku, hovorím ja nie som typ čo využíva, veľakrát ho pozvem aj ja, ale niektoré veci mi nepadnú dobre.
Fakt je skúpy alebo ja som vypočítavá
mirka ty mas chut na sex z toho yamu? Kde ho zozeniem, prosim :-)))
Ja som si myslela ze pariky chodia raz za cas do restiky preto aby spolu travili prijemne chvile a nechali sa obsluhovat a nie preto aby sa najedli...
Vy si teda fakt dokazete "uzivat" zivoty..
Deeee: kazdy clovek je iny a i ked sa mi to zda extremne podozrive, nechcem nad tym lamat barlu, ze sa mozem mylit. Viem, ze niekedy ludia dokazu vymysliet si vselico a su presvedceni, ze maju pravdu, ale nepoznaju vsetky informacie a mylia sa. Takze, nez dospejem k takemu rozhodnutiu, tak chcem mat dokaz o tom, aby som nelutoval svoje rozhodnutie.
mirka 23: na to mozem kaslat, keby som mal byt iba milenec. Ved uvidim, kam to bude spiet. Snazim sa byt nielen jej milencom, ale aj najlepsim priatelom, pomahat jej atd a samzrejme dobrym partnerom. Avsak o cisto fyzicky vztah nemam zaujem, len o vazny. Ak zistim, ze ma podvadza, alebo ide len cisto o fyzicky vztah, ktory by nechcela nikam dalej smerovat, tak o take nebudem mat zaujem a sam by som skoncil.
lololo: vycita mi, ze mam tolko otazok, ako policajt, ze ako by som ju spicloval. No samozrejme, pri takom spravani. Avsak nechcem sa ozaj hrat na detektiva babocku a chodit niekde ako uchyl sledovat ju. Ani to proste neni moc mozne. Praca, hodiny cesty autom atd.
evciatko7: nie som vobec naivny. Len chcem byt o tom absolutne presvedceny, nie mat iba domnienky. Vztahy nerobim tak, ze hram na viac stran a nevedel by som jednej, alebo druhej pozriet do oci. Pripadalo by mi to, ze obe podvadzam. Potrebujem mat istotu a ze je to tak, ako si myslim. Nerozidem sa predsa len tak, ze mam nejake pochybnosti. Ja mam pochybnosti o vsetkom cely zivot :) Vacsinou sa mi pracovne aj tie pochybnosti naplnili, ale nechcem vo vztahu niekoho odsudzovat len pre to, ze sa trebars zle chapeme, alebo ze su nedorozumenia. Proste nerad hadzem flintu bez boja do zita :)
adam krt :
ja by som si ju na tvojom mieste vysledovala...ved ta iba využíva...
z toho co si napisal som si na 200% ista, ze ta vodi za nos. Nezasluzi si ta, nemal by si mrhat cas a energiu na taku zenu, radsej investuj do noveho vztahu(nemyslim peniaze)
Deeee: moc mi to nevyhovuje a mam aj podozrenie, ale ona sa dusuje, ze nikoho nema a manzel tam nebyva. Na dverach vsak ma exmanzelovo meno, vraj pre to, aby mala ochranu, ze ked su iba 2 zeny v byte. Cele mi je to fest divne, ale chcem jej este verit...
divne: vsak pisem, ze mi je to divne. Hovori, ako ma miluje a ze to neni iba ako milenca ma mat. S dietatom ma zoznamit zatial este nechce, ze sa nechce unahlovat. Ze tak za par mesiacov asi. Rodicom tiez predstavit nechce. Samemu mi je to fest divne, ci ma nevodi za nos...
AdamKrt, najprv som podla tych tvojich nazorov usudila, ze si tvrdy chlap, ale teda teraz ta lutujem. Vsak klamala ta, este aj vlastne dieta zatajila. Vida sa s tebov tak malo, ze sa naskyta otaza ci ta neberie iba ako milenca. Uz ta zoznamila s jej dietatom? A to ked je u teba ten vikend je aj s dietatom? A preco vlastne byva s kamoskou? Cele to mas chlapce zvlasne...Teda netusim kolko rokov ma, ale to akoze vzdy chcete mat medzi sebov taku vzialenost? A ktovie ci ta kamoska,nie je jej skutocny priatel..
Adam a nie je ta jej spolubyvajuca nahodou jej manzel? Lebo kd sa cez vikedy zatajuje, tak to moze byt dost mozne. Pripadne je s nim a s dietatom. Tebe to vyhovuje?