Genitalne bradavice

Karol1993

Dobrý deň, chcel by som vám poradiť ako na tie pliagy genitalne bradavice. Najprv som samozrejme navštívil moju kožnú lekárku. Jej odporúčanie bolo že z toho nemám robiť ťažkú hlavu, podporíme imunitu a ono to časom prejde. V podstate mala pravdu aj keď od jej liečby som sa cca v polke procesu odklonil ale podstata ostala zachovaná a to podpora imunity a nelamať si s tým hlavu.

Počas celej liečby sme bradavice odstraňovali dusíkom a časom som prišiel na to že to pekne ide odstrániť aj obyčajným octom. Stačí si nájsť čas, namočiť vatovú tyčinku do octu a prikladať na bradavicu. Po chvíli to začne štipať. Keď to takto budete robiť 1-2x za deň po 10 minút tak bradavica do týždňa odpadne. Veľmi dôležité pri tomto procese je holiť sa čo najmenej na postihnutom mieste aby ste si to zbytočne nerozniesli. Ja som sa holil každé cca 3 týždne keď som sa už cez ochlpenie k bradaviciam nevedel dostať.

Liečba: imunitu som najprv podporoval imunoglulan tabletkami. Po 2 veľkých baleniach mi pani doktorka naordinovala jedno veľké balenie isoprinosinu, čo je aj liek na prevenciu proti chorobe covid19. Bradavice sa aj napriek priebežnému odstraňovaniu stále vyskytovali aj keď už v menšej miere. Následne som sa dostal k jednému panu liečiteľovi, ktorý mi odporučil parný prasličkový kúpeľ genitalii. Každý večer som si do malého hrnca nechal spariť vodu (1 liter) a do toho primiešal 4 lyžičky prasličky (bylinka je bežne dostupná) a trochu jablčného octu cca pol dcl. Praslišku som nechal spariť (nie zvariť) 3 minuty. Následne som si obliekol župan, hrniec položil na zem alebo na stoličku a rozkročil som sa nad neho tak, aby všetka para po odkryti pokrývky išla na postihnuté miesto teda na genitalie. Takto som to robil mesiac, každý večer pred spaním. Prasilčka je skvelá bylinka ktorá pomáha odstraňovať nádory a to aj zhubné. Po tejto kúre som sa dostal k prípravku indol3C, ktorý účinkuje ako prírodný doplnok proti cystám či hpv. Budúcej svokre aj známej tento indol3C pomohol pri cystách a môžem povedať, že pomohol aj mne proti hpv. Je síce drahší ale stojí to za to.
Týmto sa môj príbeh končí a môžem povedať, že od vtedy sa mi už bradavice nevyskytujú. Cely tento proces, respektíve liečba, trvala v mojom prípade 1 rok. V prvej polovici som bol vážne znechutený, že sa mi bradavice stále vracajú. Časom som na to myslel menej a menej ale všetko čo som vyššie písal som poctivo dodržiaval. Samozrejme veľmi ma v tomto všetkom podporovala priateľka aj napriek tomu, že som si tuto pliagu priniesol z predchádzajúceho vzťahu. Za to som jej nesmierne vďačný :-*

iva50

Ahojte vsetci, co bojujete s genitalnymi bradavicami. Sama som si tym presla a rada sa podelim s tym, co mi pomohlo. Hlavne treba ist ihned k lekarovi (gynekolog).pouzivala som mast wartec. Popri tejto kure doporucujem potierat bradavice 3x denne tea tree olejcekom. Kedze maju radi vlhke prostredie a neznasaju teplotne zmeny umyte postihnute miesta mydlom, vysuske papierovou utierkou s suste FENOM kolko pokozka znesie. Nasledne aplikujte olejcek na kazdu skupinu bradavic sanostatnym tamponom, aby,ste si infekciu nerozsirili na zdravu pokozku. Pouzivajte vzdy jednorazove gumene rukavice!! Podla moznosti nechajte kozu susit prirodzene na vzduchu. Bradavice nestierajte, neskrabte, len potriet. Kedze ide o virusove ochorenie treba posilnit imutny system. Kazdy den si pripravte tuto kuru: 2 strucky cesnaku rozpucit a rozbit na kasicku v maziari.k tomu pridajte stavu z polovice citrona a cajovu lyzicku medu. Vsetko zmiesat. Polovicu zmesi vypite rano na lacno a druhu vecer. Nezlaknite sa, ked sa bradavice zvascia alebo ich bude viac. To sa len brania. Postupne same zacnu miznut. Ak budete mat podrazdenu okolitu pokozku, dajte si pauzu s olejcekom a aplikujte 3x denne BEPANTHEN krem na postihnute miesta. Ja som sa takto z genitalnych bradavic ( kondylomov) vyliecila v priebehu 3 tyzdnov. S cesnakovou kasickou pokracujem dalej, aby som udrzala imunitu . Prajem vam vsetkym skore uzdravenie.

p3t3r

Trapil som sa s tym 2 roky. Absolvoval som kopec vysetreni, vyskusal som jednu vlecku roznych pripravkov. Bol som u kozneho, urologa, imunologa ( a to som vystriedal viacerych). Vysledkom dvojrocneho "liecenia" cez nase uzasne zdravotnictvo bolo:
1. strata času
2. strata penazi
3. strata nervov

Urcite aj v inych krajinach ako napr. Anglicko, USA, Nemecko, Svajciarsko sa s tym stretli a stretavaju. No urcite pochybujem o tom, ze aj tam sa to lieci tak, ako tu.
V zahranici na to pouzivaju condyline. Na SVK vam budu predpisovat "HOKUS-POKUS". Trvalo mi nejaky ten cas, kym som ho zohnal. Vysledkom po dvojtyzdnovej aplikacii bolo bezbolestne odstranenie VSETKYCH bradavic. Lutujem mojho dvojrocneho trapenia a snahe verit nasmu zdravotnictvu, ze mi s tym pomuzu.
Ak chcete viac info, tak na peter.niznik@centrum.sk

veronika222

Ahojte,
tiež som mala malé bradavičky, cca 10, mám potvrdené HPV. Najlepšie zabralo Kolodium Forte, odporúčam, nanášala som cca 3dni ráno večer, záleží ako sa to vyvíjalo, keď už to vyzeralo na chrasty, prestala som potierať a čakala kým sa to zahojí. A zmizli :) Treba natierať len na dané miesto , aby to veľmi nezničilo pokožku naokolo. Beriem tiež hlivu ustricovú cca mesiac, veľmi dobrá na imunitu a vit.C. Kolodium je určite dobrá voľba, len opatrne s ním, je bežne dostupný v lekárnach...

ZADARA

Ahojte,

neviem či to pomôže Vám ale naštudovala a vyskúšala som v priebehu mesiaca toho toľko, že si myslím , že by mohla metóda, ktorá pomohla mne, pomôcť aj Vám.
Kondylomov sa mi objavilo asi 20 v priebehu 5 dní bola som zúfala, dávala som si na to Aloe vera no nezaberalo, je to super na upokojenie ale nie na zničenie. Doktor mi predpísal ALDARA krém ale ešte sa mi pohoršilo - neodporúčam. Medzi tým som ALDARA krém vysadila a kúpila som si výťažok zo zeleného čaju a nič - nepomohlo potom som dala citron , babánovú šupku a nič. Zúfala som šla ku koznej na vypálenie no spravila mi tak 10 a ostatné tam ostali, tak som si povedala, že musí to ísť aj bez poleptania. To čo mi pomohlo je olej /výťažok zo pšeničných klíčkov- každý deň 3x a do týždňa to takmer všetko zmizlo plus sa mi zahojili ranky. Výborná vec už ho používam na celé telo, spolu s tým som však užívala hlivu ustricovú 1x denne, podporila som imunitu :)

24ondava.xi24

Zdravim,no ja som to tiez netusila ze je to take vazne...mne sa to spravilo na posve a myslela som ze to zmizne,alebo ze to nie je take vazne....a isla som na prehliadku ku gynekologovi a povedal ze mam virusove ochorenie...a ze to bude musiet,vypalit alebo chirurgicky prec... Boze zlakla som sa,prexpisal mi taku hnedu vodicku,co v lekarni ju museli vyrobit,no natieram si ale stipe to,ale neviem ci to zmizne...Poradite mi lieky bez predpisu? Aby to zmizlo...dik za odpoved

justawoman

Duofilm je dobry. Sice jasne tam pisu, ze nie je na genitalne bradavice a pri aplikacii stipe, po druhej aplikacie je koza trochu cervena, ale vsetky bradavice skoro uplne scvrkli, alebo zmizli...
Podla popisu vraj ze lepta zdravu kozu tak bacha. Je to ako taky lak na nechty co sa vybieli po zaschnuti, ale zatial fakt je to jediny produkt, co daco s tymi bradavicami robi..