Dobrý deň, chcel by som vám poradiť ako na tie pliagy genitalne bradavice. Najprv som samozrejme navštívil moju kožnú lekárku. Jej odporúčanie bolo že z toho nemám robiť ťažkú hlavu, podporíme imunitu a ono to časom prejde. V podstate mala pravdu aj keď od jej liečby som sa cca v polke procesu odklonil ale podstata ostala zachovaná a to podpora imunity a nelamať si s tým hlavu.
Počas celej liečby sme bradavice odstraňovali dusíkom a časom som prišiel na to že to pekne ide odstrániť aj obyčajným octom. Stačí si nájsť čas, namočiť vatovú tyčinku do octu a prikladať na bradavicu. Po chvíli to začne štipať. Keď to takto budete robiť 1-2x za deň po 10 minút tak bradavica do týždňa odpadne. Veľmi dôležité pri tomto procese je holiť sa čo najmenej na postihnutom mieste aby ste si to zbytočne nerozniesli. Ja som sa holil každé cca 3 týždne keď som sa už cez ochlpenie k bradaviciam nevedel dostať.
Liečba: imunitu som najprv podporoval imunoglulan tabletkami. Po 2 veľkých baleniach mi pani doktorka naordinovala jedno veľké balenie isoprinosinu, čo je aj liek na prevenciu proti chorobe covid19. Bradavice sa aj napriek priebežnému odstraňovaniu stále vyskytovali aj keď už v menšej miere. Následne som sa dostal k jednému panu liečiteľovi, ktorý mi odporučil parný prasličkový kúpeľ genitalii. Každý večer som si do malého hrnca nechal spariť vodu (1 liter) a do toho primiešal 4 lyžičky prasličky (bylinka je bežne dostupná) a trochu jablčného octu cca pol dcl. Praslišku som nechal spariť (nie zvariť) 3 minuty. Následne som si obliekol župan, hrniec položil na zem alebo na stoličku a rozkročil som sa nad neho tak, aby všetka para po odkryti pokrývky išla na postihnuté miesto teda na genitalie. Takto som to robil mesiac, každý večer pred spaním. Prasilčka je skvelá bylinka ktorá pomáha odstraňovať nádory a to aj zhubné. Po tejto kúre som sa dostal k prípravku indol3C, ktorý účinkuje ako prírodný doplnok proti cystám či hpv. Budúcej svokre aj známej tento indol3C pomohol pri cystách a môžem povedať, že pomohol aj mne proti hpv. Je síce drahší ale stojí to za to.
Týmto sa môj príbeh končí a môžem povedať, že od vtedy sa mi už bradavice nevyskytujú. Cely tento proces, respektíve liečba, trvala v mojom prípade 1 rok. V prvej polovici som bol vážne znechutený, že sa mi bradavice stále vracajú. Časom som na to myslel menej a menej ale všetko čo som vyššie písal som poctivo dodržiaval. Samozrejme veľmi ma v tomto všetkom podporovala priateľka aj napriek tomu, že som si tuto pliagu priniesol z predchádzajúceho vzťahu. Za to som jej nesmierne vďačný :-*