AHOJTE MAM POCIT ZE MAM ICH MAM ALE NIESOM SI ISTA ...SKOR ANO AKO NIE AKO SA DAJU LIECIT BEZ TOHO ABY SOM NAVSTIVILA GYNEKOLOGA AK SU NEJAKE KREMY ALEBO MASTE...?PORADTE MI PROSIM
Genitalne bradavice
Kupte si v lekarni Tea tree olejcek (www.australian-bodycare.sk ...kupte tento, lebo existuje aj iny-v bielo zelenej flaske, ale ten nie je 100%ny) a tym si bradavice potierajte. Taktiez je dobre kupit si rastlinu Aloe vera (predpoklaam, ze sa da normalne v kvetinarstve zohnat:)) a odkrajujte kusok z jej listov a šťavou z listu si ich potierajte... dalsou moznosotou je Duofilm, ale BACHA-je na nom pisane, ze je zakazane ho aplikovat na oblast genitalii a konecnika, lebo je velmi agresivny, stipe ako slak a je dobre ho nanasat radsej az kazdy druhy den. Ale co vam najviac mozem odporucit, tak je-ist ku koznej a ta vam to bude natierat a taktiez si musite posilnit imunitu,aby sa telo zbavilo HPV...lebo kym ho v tele mate, tak sa vam hocikedy kondylomy mozu vratit.. a aj tu na stranke som nasla cosi na odstranovanie genitalnych bradavic www.odstranovacznamienok.sk
ja hľadám tiež pomoc čo sa týka tých genitálnych bradavíc...
niejaký krém alebo masť....
NIKTO NIC???:(( PROSIIM...