AHOJTE MAM POCIT ZE MAM ICH MAM ALE NIESOM SI ISTA ...SKOR ANO AKO NIE AKO SA DAJU LIECIT BEZ TOHO ABY SOM NAVSTIVILA GYNEKOLOGA AK SU NEJAKE KREMY ALEBO MASTE...?PORADTE MI PROSIM
Genitalne bradavice
sanrusiQ: tie obrazky som nasla cez google ( images.google.com ), ale upozornujem, ze tam su fakt dost nechutne obrazky-uz v pokrocilom stadiu su tam zobrazene... ja som ich mala malicke a akoby som mala dva druhy...okolo posvoveho vchodu som mala take ploche, hnedej farby, ale bolo ich citit prstom, ked som tadial prechadzala..a druhe (v konecniku a na pyskoch) vyzerali ako malinke karfioliky na stopke a boli skor takej ruzovotelovej farby..vedela som nimi tocit do stran, strasne ma to nutilo trhat ich, ale stopka tie hlavicky velmi dobre drzala. Ale az ti smiem poradit, tak chod s tym ku koznej. Lepsia je odborna liecba, nez samoliecba...ja ked som u nej prvykrat bola a potrela mi to, tak vyrazne pomizli, lenze som bola taka hlupa, ze i napriek zakazu sme sa s priatelom pomilovali a potom sa mi vratili vo vacsom mnozstve a tahalo sa to so mnou dlho, kym zmizli, i ked som si vedoma toho, ze virus HPV mam zrejme stale v sebe a mozu sa hocikedy vratit:( a hlavne sa tam dole nehol a takto, ked je leto, maj zvysenu hygienu, lebo im sa velmi dobre dari vo vlhkom prostredi.
ja som používala tiež na gen.bradavice Tea Tree Oil a vysušil mi ich no nepomohol mi.
Neviem čo mám robiť.....
pre: alzbee
a pocuj ako to priblizne vyzeralebo neviem na isto ze to je toto a dakujem ked tak tvoje rady skusim urcite a este ze na akej stranke si to nasla ??? tie obrazky aby som bola trochu v obraze???
dakujem pekne
sandrusiQ: ja som mala genitalne bradavice-kondylomy 9mesiacov...zacalo to len jednym malickym vyrastkom-opisala by som ho ako karfiolova hlavicka na stopke-takej telovej az hnedej farby...a ja blba som si ju odtrhla, zacalo to krvacat a uplne sa mi rozsirili:(( takze som sla ku koznej...ona mi to potierala dakou vodickou (vyrezavat, ani vypalovat mi ich nechcela, lebo boli prilis male a bolo ich vela)...a tak som si ich okrem osetrovania u koznej doma potierala Tea tree olejcekom. Ten ich vysusoval a ked boli vysusene, tak som ich odtrhla a vydezinfikovala jodisolom. Postupne ale akoby uz neucinkoval, akoby si telo nanho zvyklo, a tak som si kupila ten Duofilm...a az ten ich fakt nicil a tiez, ked boli uz len take "bezvladne", tak som ich odtrhla a vydezinfikovala jodisolom...ale vravim, strasne to stipalo..A na nete sa docitas, ze ony sa trhat nemaju. Ale ja som bola strasne zufala:(( A moj kamos ich mal tiez-on vobec nesiel ku koznej a vyskusal tu aloe vera a jemu vdaka tomu zmizli+plus tusim tiez si to natieral Tea Tree. osobne si myslim, ze Aloe a Tea Tree by ti nemali uskodit, aj keby to neboli kondylomy. Na nete su obrazky tych kondylom, ale tie su uz v takom pokrocilom stadiu, dost nechutne...
mel6662... a newes nahodov jak to mala velmi rozsirene a co to boli ked to doktor vypaluje???
ALZBEE-a to odkial vies?? a mas to vyskusane ze to naozaj zaberie??? a ked nahoadv to budem pouziat co si napr vravela to aloe ... a nebude to toto mozem to nejako zhorsit ???
A VIE NIEKTO AKO TO PRESNE VYZERA ABY SOM SI BOL AURCITE ISTA???
sibee vam bezte ginekologovy genitalne bradavice su virus nemozte ho liecit mastickami alebo kravinami v lekarni jednak potrebujete diagnostiku ci su to naozaj GB pretoze naozaj pochybujem ze ich viete sami rozoznam neliecene bradavice prenasate stale dalej myslim ze su potrebne nejake antibiotika a virus zostava v krvi
A v tejto teme su mozno tiez uzitocne rady:
www.zdravie.sk