Ahojte pouzivate niektora tuto kozmetiku, aka je jej kvalita hlavne co sa tyka ucinnosti - mam 36 rokov a potrebujem aj kremy na vrasky doposial som pouzivala kozmetiku Temperance a chystala som sa kupit nieco od Estee Lauder.... Dakujem za vsetky nazory. Pekny dnik.
Annemarie Borlind kozmetika
*máš aj nejaké iné problémy s pleťou či len to, že je suchá? používaš len tento krémik, čo si sem fotku pridala alebo aj niečo iné? prepáč ak sa pýtam niečo, čo si už písala, ale nečítala som celú diskusiu, zaujalo ma to, že máš rovnaký problém ako mám aj ja a mne sa nepodarilo zatiaľ ho vyriešiť*
- kamiela prvotný balíček? aký prvotný balíček si si objednala? už ho máš aj doma? treba si vyberať kozmetiku podľa toho čo pleť potrebuje, dobre je si ju sledovať a dopriať jej fakt to, čo je pre ňu nutné, tak ako aj ja som dopriala tej svojej -
@kamiela môžem sa ťa spýtať, aký ten balíček si si objednala? tiež rozmýšľam nad tým, že by som vyskúšala, len neviem čo si objednať na začiatok.
@arrianka už som si aj objednala taký prvotný balíček, tak sa veľmi teší a dúfam, že to dá moju pleť ako tak do poriadku
kamiela presne ako si napisala, ak chces vediet ako bude tvoja plet reagovat, tak je dobre to vyskusat, inak to nezistis :) treba si najst konkretne to, co bude tebe vyhovovat podla zlozenia, podla tvojich problemov a vyberies si, potom daj vediet, ze co a ako, som zvedava, ale verim, ze to bude v pohodke, ze ti to pomoze :)
- angelika je to sto a jedno, ono na tej vôni už je cítiť, že je Annemarie Börlind prémiová prírodná kozmetika, úplne inak tie krémy aj voňajú. Keď si predstavím, že ako do krémov iných značiek dávajú kopu nejakých voňavých vecí, len aby nejako to voňali a tu voňajú tie prírodné zložky, tak až nechápem. -
Aj ja sa pridávam k pozitívnym reakciám, od tejto značky som si kúpila zatiaľ iba samoopalovaci krém na tvár, ale ako vidím, skúsim toho viac. No ale je to fakt prvý samooplaovcí krém ktorý mi nesmrdí za tou typickou samoopaľovacou zložkou a tiež aj farbu robí peknú, pleť je hladká. Super!
- kamiela nevieš si predstaviť koľko som ja toho musela vyskúšať, aby som našla, čo mojej pleti bude vyhovovať, čo jej bude robiť dobre a neškodiť, bola to dlhá cesta, ale stojí za to, len takto zistíš, či to je v pohodke -
- je to tak, že keď nevyskúšaš na sebe tak nebudeš vedieť. Tiež som nechcela ísť do prírodnej kozmetiky. Myslela som si, že to bude to isté ako aj kozmetika, ktorá obsahuje parabény. Nemyslela som si, že nejakú zmenu môžem vidieť na pleti a poviem ti, že po roku používania ANNEMARIE BÖRLIND Anti-Aging System neverím ako som si niečo také mohla vôbec myslieť. Tie výsledky sú super. -