Annemarie Borlind kozmetika

petriska

No a ja jej toto neviem vysvetlit. Ona si kupi vsetko co je v akcii a potom sa cuduje, ze ma z jedneho dna na druhy viac pupakov. Radsej jej kupim nieco kvalitne, co nebude musiet kombinovat s inymi znackami a hlavne jej to pomoze.

zubajarka

@petriska a tak nie je zle sa o svoju plet starat, len to niekedy netreba prehanat. Ako vravis, moze si tym len uskodit.

petriska

Moja sestra je hrozna, co sa tyka starostlivosti o seba. Pouiziva jedno cez druhe a zacina sa mi vidiet, ze jej to viac skodi, ako by to malo priniest nejaky uzitok. Chcela by som jej preto kupit kvalitnu kozmetiku, ktora by jej teda pomohla popravit plet, aby si tolko toho na nu nemusela davat. Poradite mi?

maxkara

mna by celkom zaujimalo, cim je taka vynimocna. kozmetiky je na trhu vela a clovek ma fakt prblem si nejaku tu spravnu aj vybrat

stielena

Ahojte. Máte tu niektorá prosím vás reálne skúsenosti s touto kozmetikou a mastnou pleťou? Potrebovala by som poradiť. Ďakujem

mardziosa

kajara, dá sa aj v nejakých bio predajniach, čo viem, dokonca aj v nejakých kozmetikách, ale osobne objednávam len cez stránku, cez internet, je mi to tak fajn, pohodlné, nemusím nikam chodiť a príde mi to rovno domkov :) ale keď si pozrieš priamo stránku ANNEMARIE BÖRLIND, kde je aj eshop, tak tam nájdeš predajné miesta ;)

slavana

Tak s touto kozmetikou zatial nemam ziadne skusenosti, ale pocula som o nej dost a som toho nazoru, ze prirodna kozmetika bude isto lepsia a hlavne setrnejsia, nez tie chemicke pripravky, co si patlame na tvar.

valaja

- lienka ja ju mám vyskúšanú tak jej napíšem :) zrzkazuzka na začiatok je veľmi dôležité aby bolo zloženie čisto prírodné, to je kľúčové, potom to, čo bude obsahovať nejaký ten krém, kozmetika záleží od toho čo pleť potrebuje, aký má problém, od toho sa to odvíja, ale aby si sa nevyhádzala je dôležité prírodné zloženie kozmetiky -