Ahojte pouzivate niektora tuto kozmetiku, aka je jej kvalita hlavne co sa tyka ucinnosti - mam 36 rokov a potrebujem aj kremy na vrasky doposial som pouzivala kozmetiku Temperance a chystala som sa kupit nieco od Estee Lauder.... Dakujem za vsetky nazory. Pekny dnik.
Annemarie Borlind kozmetika
a kde by som sa mohla dozvediet viac o tej kozmetike? je tu nejaka sutaz, tak nieco som si uz precitala.
a vedel by mi niekto poradit ci maju aj nieco na hydrataciu pleti? maju aj dekorativnu ako make up, ceruzky, tiene???
Ahojte, som milo prekvapená,že som našla aj tému k tejto kozmetike, lebo medzi ľuďmi nie je až taká známa, ale jej kvalita je určite veľmi vysoká a cena zodpovedá kvalite. Ja užívam System absolute denný krém ako aj Beauty sérum a lepší krém som zatiaľ nemala. Sadol mi výborne, pleť mám hladkú, vrásky už nemám ako pred tým. Skúsila som už aj iné produkty a môžem len vrelo doporučiť.
ja mam 32 rokov a objednala som si radu LL Regeneration. Mlieko, toner, denny, a očný krém. Ten toner je vynikajúci, ako sérum, ten denný sa mi zdá už na moju pleť dosť mastný, tak užívam zatiaľ len ten toner, ale úplne nahrádza krem, je taky gelovity, pekne vypne pleť a rýchlo vsiakne, ten denný začnem asi uživať až keď začne tuhá zima :-) a ten očny krém je super, mam ho už asi pol roka a stále ho mám :.-)) čo je super
ahojte, máte niekto skúsenosti s krémami na zrelú pleť od tejto značky? rada by som počula názor.
viki, vyskusaj ceramidovy sampon, je dobry aj proti vypadavaniu vlasov. A co sa tyka mastnej pleti, ja uzivam Pur Derm na mastnu plet a som spokojna.
Ahojte, nevie niekto poradit,mám problém s mastnou pleťou a vypadávaním vlasov po pôrode, dostala som tip aj na túto prírodnú kozmetiku. Nemám ju odskúšanú, je vraj cenovo dostupná,majú teda nejaké šampóny,kondicionéry a tonery, príp.krémy na tieto moje problémy?
myslim, ze admin by nato prisiel ak by to vsetko pisal jeden clovek.
Tiez mam skusenosti s touto kozmetikou a som spokojna. Mne ju doporucili v nasej lekarni.
Myslím si, že v poslednej dobe je tu podozrivo veľa príspevkov, ktoré vychvaľujú túto kozmetiku. Pomaly v každej druhej téme. Niekto si tu robí reklamu, no nevadí :) A čo sa týka rôznych IP adries, ktoré to vychvaľujú, to vôbec nie je problém, lebo keď má niekto dynamickú IP adresu (ako napr. aj ja), tak ma pri každom prihlásení inú IP :)
No, ono ci je to reklama, alebo nie, podstatne je, ze vznikaju prispevky tykajuce sa tejto znacky, pretoze spominane Vichy a Bioderma su natolko zname aj z reklam, ze osvetu uz nepotrebuju. A je vela roznych nazorov a skusenosti, niekomu pomozu, inym dokonca plet zhorsia atd. No tu ide o podstatu, ze kto chce pouzivat bio alebo prirodnu kozmetiku z akehokolvek dovodu alebo jeho vnutorneho presvedcenia, potrebuje tiez pocut skusenosti tych, ktori ju pouzivaju. Ja osobne som rada, ze je tu toto forum a tesim sa,ze ti ktori annemarie pouzivaju, su spokojni. ja som sa rozhodla, ze budem pouzivat kozmetiku len prirodnu a tych vyrobcov je tiez dost, takze aj tu treba skusat, co komu sadne, popripade kombinovat. mam sprchovy sampon Alverde, ale napr. kremy od nich mi nevyhovuju, tak hladam nieco kvalitne prirodne. Urcite Annemarie Borlind vyskusam a potom dam prispevok (aj ked si bude niekto mysliet ze je to reklama, ved najlepsia reklama je spokojnost zakaznikov a o to predsa ide!!!!)
Tak držím palce nech ti sadne o)
Tiež som si myslela že napr.alverde ktr.je v podstate za smiešnu cenu bude fajn,no so šampónikov ma svrbí hlava,balzamy sú ok.Na pleť,telo a vlasy sú fajn prírodné oleje,tie veľmi rada používam,na mastnú pleť je výborný hroznový olej,môj problém je t-zóna čiže hlavne mastn.čelo a nos a ten olej je celkom fajn,naozaj tu pleť zjednotí a vôbec nezamastí,ale pravda je že každý máme iný typ pleti a nie každému vyhovuje jeden a ten istý výrobok