Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Annemarie Borlind kozmetika

kajara

@mardziosa da sa prosim ta tato kozmetika niekde kupit aj v kamennom obchodiku alebo len objednat. vela som o nej pocula, len neviem, co by som si mala presne objednat

annah

*celú radu ENERGYNATURE? správne tomu rozumiem? tú radu? aj badáš zmeny? rada by som tiež niečo také vyskúšala ak by mi to mohlo pomôcť, len neviem kde by som k tejto kozmetike mohla prísť, kde by som si ju kúpiť mohla*

lienka_1

ahoj, tuto znacku nemam odskusanu sama na sebe takze ti neviem povedat...ale co mam na sebe vyskusane su kremiky z Nuance. maju 4 rady a su rozdelene aj podla veku, takze by nemal byt problem sa zaradit do jednej z nich :) ja mam 31 a pouzivam tu modru. krem je lahky takze nemam pocit, ze by som mala uplne mastnu tvar a zaroven mam plet hydratovanu, takze sa mi ani "nesupinatie".

zrzkazuzka

co take kremy by mali obsahovat? Myslim celkovo co by kozmetika mala obsahovat aby moja plet dobre reagovala? Aby som sa pri prvom pouzivani nevyhadzala?

valaja

- ENERGYNATURE je super, tiež používam a ja som potešená z toho, čo vidím, keď sa pozriem do zrkadla, zlepšenie na mojej pleti je zjavné, čo mi robí radosť, aj keď ktorej žene by nerobilo, že? -

mardziosa

saamaja, skvelo si podotkla, že nie je tá kozmetika tak kvalitná ako ANNEMARIE BÖRLIND, môj názor na toto je taký, že do seba, do svojej pleti som ochotná investovať, pleť je vec pri ktorej nemá zmysel šetriť, ale je potrebné sa pozerať na to, čo obsahuje, či je prírodná a podobné veci, to je to dôležité, čo treba riešiť ;)

Bubliii

Saamaja, mne napr krémy od Alverde nesadli. A to od nich používam dosť vecí, ale nie vždy mi všetko sadne. treba skúšať, hľadať..

saamaja

Na suchu plet skuste kremy od Alverde..neobsahuju nič skodlive, mozno niesu tak kvalitne ako weleda annemarie atd. Ale za tu cenu su great ;)

jarunna

tak moj hlavny problem je prave ta sucha pokozka cize ja ju potrebujem hydratovat to je taky moj problem co mam co riesim ine problemy nejako nemam kedysi som mala problemy aj s akne ale nastastie tych problemov som sa zbavila :) nie nepouzivam len tento krem pouzivam celu radu ;)