Annemarie Borlind kozmetika

Suzzanka

Prepac Anka, nemyslela som to tak :-) Viem o com hovoris, ja som si uz tiez pokupila velmi vela znaciek, ktore nesplnili ucel a prevetrali penazenku. Skusala som aj AB kozmetiku, ale tym ze mam velmi mastnu plet a oni maju vacsinou iba kremy, tak som hladala aj nejaky toner, cistiaci gel alebo nieco ine ako kremy, lebo tie velmi premastuju. Skor dermakozmetiku som hladala kedze mam taku jemnu krupicku. Tiez som hladala nieco z dekorativnej z jednej znacky, no bez uspechu. Skus pozriet www.prirodnakozmetika.sk tam je to vsetko rozpisane o tych kozmetikach. Predtym som si myslela ze ked je prirodna kozmetika prirodnou, tak je super, co nie je pravda. Musi byt certifikovanou, jedine vtedy vraj nema konzervanty, PEG, silikony, aluminium a neviem co este. Dokonca som citala ze vacsina antiprespirantov obsahuje aluminium a mozu sposobit rakovinu prsnika. Tak vyskusam toto a uvidime.

anna555

Suzzi :o) to evro a evri píšem preto lebo sa mi to tak páči,nie pre to že by som nepoznala gramatiku o)))

Ja som naopak až príliš ovplyvnená reklamou z tv,z časopisov,z lekární,na kozmetiku míňam dosť peniažkov ale aj napriek tomu čo som písala že fakt možno nejaká indulona splní ten istý účel ako krémik za 30e o)
A dúfam že ti sadne balíček ktr.si si objednala o))) Ja napr.stále hladám kozm.ktr. by vyriešila môj problém s mastnejšou pleťou,zatiaľ som spokojná s LRP,uvidíme na ako dlho,pa

Suzzanka

Anicka...ale vedy ty robis reklamu na Marinu! :-) a evro sa pise s U :-)Odporucam aj indulonu (teda ak si nerobi reklamu aj ta - ale neviem o tom ze by predavali aj make upy, ruze, ceruzky, spiraly atd) :-) Ci ty take nepouzivas? Ja si pockam na moj balicek...neverim ze tolko prispevkov a ohlasov a vsetko by bola len reklama...To by potrebovali 15 inych IP adries :-)

anna555

Podla mňa je všetko len reklama,reklama a ešte raz len reklama!!! Moja mamina,môj brat,aj otec celý život používajú marina krém za 1 evro a pleť majú fajn,len ja hlúpa stále vyhadzujem za kozmetiku tisíce,ale výsledok? Nič efektné a ked tak len na určitú dobu,či je to šampón,či je to krém,či je to dekoratívka,no bohužial už som v takom štádiu (oblbnutá reklamami) že sa toho neviem zbaviť a viem že aj ked kúpim šamp.za 15-25 eur tak je to to isté ako keby som si kúpila za 3e,ale jednoducho v tú chvíľu ked to kupujem tak sa mi v hlave vybaví reklama na ten určitý výrobok a už je to v košíku,má niekto taký istý prístup ku kupovaniu kozmetiky ako ja???? Asi založím novú tému :o)

Suzzanka

Caute baby...ja som sa k tejto kozmetike dostala len nedavno, teta ktora je v nemecku mi ju odporucila, tam je to vraj najvyhladavanejsia prirodna kozmetika. Objednala som si prednedavnom aj vzorky. Kedze sa mi dobre osvedcili, idem si objednat celu seriu. Uvidime ako to zaberie :-)
Inak 'MUC'...ja mam mastnu plet a tiez vlnite suche vlasy, takze neviem kde si na to prisla ze suche vlasy = sucha plet a naopak :-)Mimochodom mne sa tiez vytvorili vyrazky z Vichy. Kto vie ci 'cristy' neublizila tvojej znacke ktoru distribuujes alebo jej robis reklamu :-)

muc

CRISTY, to, ze tebe vyrobky tebou spomynanych znaciek nesadli, neznamena ani zdaleka ze by boli neucinne.
a si si ista, ze mas mastnu plet a k tomu seche vlasy??? akosi to spolu nejde ;)

aby bolo jasne- nie som odporcom tejto kozmetiky (vobec ju nepoznam) a ani vyslovenym zastancom inej, ale irituju ma nazory, ked niekto nieco zatracuje len preto, ze s tym nemal najlepsiu skusenost, pritom tisicky inych si dany pripravok chvalia.

CRISTY

Ja som sa k tej znacke dostala cez prednasku o prirodnych iba certifikovanych kozmetikach, co ma velmi ocarilo. Objednala som si vzorky dermakozmetiky a konecne som nemala na nich ziadnu alergiu. Mavala som krupicku na tvari, aj vyrazky, aj scervenanie, teraz vobec nic. Pouzivam pur derm toner, tonovaci krem, cistiaci gel a intensive gel, pretoze mam velmi mastnu plet a vsetko mi vymizlo. Potom som si doobjednala aj dekorativnu kozmetiku, make up, ruz, ceruzku, tiene, puder, farbu na lica, este to nemaju na stranke, ale ked som ich kontaktovala, tak mi povedali ze to vsetko samozrejme maju na sklade. Pozivam uz od nich vsetko a nekombinujem to s inou kozmetikou, lebo si moja plet uz zvykla na tuto znacku. Mozem len odporucat. Pouzivam aj ceramidovy sampon, kedze mam kucerave vlasy a dost mi vypadavali a boli suche, aj sprchovacie gely /teraz mali na ne akciu/ a zacala som pouzivat aj Facial firming gel, kedze uz smerujem ku 30 :-) Odvtedy ziadna vyrazka ani pupienky, co je super :-)A co sa tyka ceny, myslim si ze je to dost porovnatelne s inymi neucinnymi kozmetikami /ja som sa napriklad vyhodila uz aj z Biodermy a Vichy/. Mamka pouziva naturoyale biolifting a system absolut, je to trosku drahe, ale dost dlho jej to vydrzi a uz pri malom mnozstve vidi vysledky.