Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
cawte baby potrebujem sa spytat zacala som brat tabletky a som si myslela ze som dostala kramy normalne prvy den lenze nebolo to tak.. bola to asi zmena organizmu po dovolenke ... takze som sa sekla ..berem ich uz 3 den ale nedostala som kramy co teraz? dakujem
baby?keď som si daala v prvý deň menzesu prvú tabletku tak teraz beriem čiže aj počas krámov tabletky..a ustáli s ami to aj tak že vždy počas menzesu tabletku brať nebudem...čii vždy to bude take kade jakéé??...aa ešte že fakt sa od tychto tabletiek zväčšujú prsia?:)dakujeeem
Ahojte baby. Ja by som sa chcela opýtať jednu vec. Po akom čase je už antikoncepcia úplne spoľahlivá? Ja beriem Novynette dva a pól mesiaca, som asi v polovici tretej palety. Včera som bola s mojim prateľom a nepoužili sme kondóm. Môžem byť pokojná? Ďakujem
lucica
zacni ich brat zase v prvy den menzesu...
Ja beriem Novynette tretí mesiac, doteraz by som na ne nepovedala krivého slova, ale tento tretí mesiac je peklo... 10 dní po normálnej menštruácii som začala krvácať (akurát pred dovolenkou :() a odvtedy nie a nie prestať. Už som z toho zúfalá. Predpísali mi na to Ascorutin, ale výsledok nevidím :( Len nech to už skončííí
ahijte chcela by som sa opytat ze ked som prestala brat HAK na mesiac ako ich mam teraz zacat znova brat ci mam cakat na menzes alebo ich mam brat normlane ako som ich bravala po skonceni menzesu
Takze ja beriem novynette este len 2tyzdne,zatial vsetko ok.Mam cistu plet mierne ma bolia prsia ale relativne dost sa zvacsili.Zle mi nieje,naladova niesom,chut na sex mam,takze myslim ze zatial ok,aj ked su to zatial len 2tyzdne..Uvidim neskor ale momentalne som nadmieru spokojna.
dobry den..chcela by som sa opytat,ci nahodou nemate skusenost s tym,ze ste uzili antikoncepcnu tabletku 2 krat za den..samozrejme nechtiac..su nejake rizika?ako pokracovat s uzivanim?
perla.www: naco sa taku hlupost pytas? neprecitala si si pribalovy letak, nepovedala ti gynekologicka, ze fajcenie pri HAK je nebezpecne? ale ved je to na tebe...neboj sa, do rana z toho neumries, ale sa necuduj, ked budes mat v buducnosti problemy, za ktore si budes moct sama svojou vlastbou nezodpovednostou a nie tabletky budu na vine...jedine ty sama...