ani neviem ako zacat, ale viem, ze kazdy prispevok od vas by mi velmi pomohol, kazda rada, prip. vasa skusenost. mam 3rocny vztah pricom kazdy z nas studuje v inom meste /ke,Ba) Teraz prazdniny travime spolu v BA, jedine tieto dva mesiace mozme byt spolu, no priatelovi je to zrejme jedno... Jediny cas kedy sme spolu je ked ideme spat, ked rano vstavame, ked sa ideme najest, akonahle napr. prideme z obedu uteka za kamaratmi a trci pri nich niekedy az do rana (1hod.rano) Je s nimi na internete- jeho argumentom na moju zufalost z toho bolo: "ja som zvyknuty byt na internete" :( Trapi ma i to, ze cele dni hrava na tom internete poker s vlastn.prachmi, mozno i toto je pricina toho vsetkeho-zavisost, alebo co. Sem tam sa pride najest a so "zasobami" opet uteka na net. Ja uz nemozem zniest 4 steny, kamosov tu nemam nakolko ja studujem v KE, takze max. sa sem tam vyberiem do mesta prejst :( sama :( ... Nehovorim, ze je tak vzdy, boli sme 3krat v kine, resp. niekedy na nakup, ale to je vsetko... neviem co si mam o tom mysliet. On vie, ze ma to trapi, ale nic pre to neurobi... Akoby nemal zaujem nieco menit, ked mu je na nete s kamosmi a s pokrom tak fajn,... ale moja trpezlivost vrcholiii .... A par krat som aj navrhovala program, ist k vode, na kupko a tak, no stale si nasiel vyhovorku. Zajtra uz planujem ist sama na Zlate piesky, lebo sa v tej izbe zblaznim :((pre info mame obaja takmer 21r.) Poradte prosim, som tu sama a ani sa nemam s kym porozpravat o tom.... :(
vztah s velkym "?" ... :(
nevladzem nic, ani pisat,... teraz som uz na izbe sama...chcem to uz ukoncit, no laska mi v tom brani.... :(
inLoweee bella ma uplnu pravdu..zbal sa achod domov..takto zabijas jednak prazdniny ktore su pre teba uplne o nicom prave ked si mas oddychnut a trosku si aj uzivat....CHOD DOMOV...a aspon tomu tvojmu darebakovi ukazes ze nie si naho taka odkazana a uvidis ako sa on potom uachova ci mu zacnes chybat..
a ked ides niekde von?Aj ti zavola alebo ani nie? A co keby si nejaku brigadu nasla?Ved mozno ze by sa ti nieco podarilo najst:)a by si sa nenudila..
tak preco sa nezoberes domov? ja viem ze sa mi to lahko hovori, ale naco tam s nim stracas cas? ja viem, ze ked niekoho milujes je to tazke...ja mam tiez priatela, ktoreho moc milujem a sme skoro stale spolu a ked nahodou nie sme tak mi chyba. ale keby sa ku mne hentak spraval tak by som sa zbalila a sla domov za kamaratkami, aby som prisla na ine myslienky...a ked bude chciet tak sa ti ozve...ak mu zacnes chybat nie?
zo zac. sme obaja robili teraz nie... cakam, ze kamos by mi mal prist do BA, tak to je spasenie, ale inak neviem, sem tam som sa pobrala aj sama, ale jemu to bolo jedno ze idem sama na kupko, sama do mesta a tak....
Tak si najdi nejaky konicek:)skoda ze ziadnu kamaratku nemas..a mas nejaku brigadu ci nie?
baby, kamosky tu nemam, bola tu jedna na izbe vedla, s tou somsem tam bola von, ale nechcela som ju volat casto, lebo bola s piatelom nonstop /cerstvy vztah-poznate to/...uz odisli. A mala som tu aj spoluziacky, no tie tu boli len na tyzden. Korcule nemam, posilka ma nebavi,...doma by som sla na bike, alebo do lesa...mozno i behat so psom....
...boze nedovol mu vyhrrat...on siteraz mysli aky je on pan a ty ho posluchas..on sa nebude s tebou bavit ty len si ticho..,boze ignoracia...to nenavidim:(
bella
no ked raz za cas sme sli von, ci do kina, alebo len na prosty nakup tak som sa nenudila, mne je jedno, aj keby s nim bola nuda (co nie je), bolo by mi to setko uplne jedno, hlavne len ze som s nim, vsak ho milujem (sakra, aj napriek tolkym chybam):( Este sme sa nerozisli, ale je blizko...
Nevadi..alebo skoc do posilky...alebo na korcule ak mas...?