ani neviem ako zacat, ale viem, ze kazdy prispevok od vas by mi velmi pomohol, kazda rada, prip. vasa skusenost. mam 3rocny vztah pricom kazdy z nas studuje v inom meste /ke,Ba) Teraz prazdniny travime spolu v BA, jedine tieto dva mesiace mozme byt spolu, no priatelovi je to zrejme jedno... Jediny cas kedy sme spolu je ked ideme spat, ked rano vstavame, ked sa ideme najest, akonahle napr. prideme z obedu uteka za kamaratmi a trci pri nich niekedy az do rana (1hod.rano) Je s nimi na internete- jeho argumentom na moju zufalost z toho bolo: "ja som zvyknuty byt na internete" :( Trapi ma i to, ze cele dni hrava na tom internete poker s vlastn.prachmi, mozno i toto je pricina toho vsetkeho-zavisost, alebo co. Sem tam sa pride najest a so "zasobami" opet uteka na net. Ja uz nemozem zniest 4 steny, kamosov tu nemam nakolko ja studujem v KE, takze max. sa sem tam vyberiem do mesta prejst :( sama :( ... Nehovorim, ze je tak vzdy, boli sme 3krat v kine, resp. niekedy na nakup, ale to je vsetko... neviem co si mam o tom mysliet. On vie, ze ma to trapi, ale nic pre to neurobi... Akoby nemal zaujem nieco menit, ked mu je na nete s kamosmi a s pokrom tak fajn,... ale moja trpezlivost vrcholiii .... A par krat som aj navrhovala program, ist k vode, na kupko a tak, no stale si nasiel vyhovorku. Zajtra uz planujem ist sama na Zlate piesky, lebo sa v tej izbe zblaznim :((pre info mame obaja takmer 21r.) Poradte prosim, som tu sama a ani sa nemam s kym porozpravat o tom.... :(
vztah s velkym "?" ... :(
..ja to vidím tak, že prídem tam za tebou, pobalím ti veci a odprevadím na vlak domov..! (a usmej sa trošku).. :)
InLoweee- ja ta uplne chapem,presne take to mam aj ja.. ja som aj nabrala odvahu naznacit,ze dobre chces volnost-mas ju mat..a dostala som presne taku istu odpoved:JA SOM NIC TAK NEPOVEDAL..a tak som sa aj ponizila povedala som mu ze sa zmenim,vydrzalo to mozno emesiac..
ja neviem,oni potrebuju asi pocit ze aj ked uz niekoho maju,ze stale je o nich zaujem, a nikdy si nepriznaju ze keby nas nemali,ze by boli mozno est eviac z toho mimo ako my samy.. len keby sme nasli tu odvahu to skoncit..
... len co ma este zaujima je: ze ked som sa snazila s nim komunikovat, v podstate to bol viac-menej monolog, tak som sa ho pytala, ze ked uz nema ziadnu snahu nieco riesit, alebo sa tiez trosku zmenit a brat ma ako priatelku (a pod.), tak preco to neukonci? preco sa so mnou nerozide? ....jeho odpoved bola: "ja som take nic nepovedal" - myslel na ten koniec.... newiem fakt....
LoveHurts - no ved ja som na tom podobne, tí co malo poznaju nas vztah, tvrdia ze sa k sebe hodime ako vajco k vajcu (obaja nefajcime, nepijeme ani kvapku, ani prilezitostne, sme mili, dobri, proste taki ludia, akych uz takmer vobec niet) to je z podhladu inych. Lenze nevidia to podstatne.... a tiez nad rozchodom zvazuje, no ako i ty pises - som tiez slaboch :(
baby,... no siel von hrat tenis s kamosmi a nevolal ma (co do istej miery chapem, ked som mu dnes "taku hanbu" spravila, sam povedal, ze ma uz nebude nikde brat) doteraz ked chodieval vonku, tak sem-tam sa ozval pod s nami.Aj to bolo hlavne ked sli hrat 3kamosi tenis, tak som sla pozerat. Teraz ma uz nevolal, a uz ma ani nebude podla vsetkeho volat, presne ako mi povedal, ja ta uz mam v pi... rob si co chces-tvoj zivot....
Precitala som si takmer celu diskusiu a vidim,ze ked sa citim ako odpad ze niektori to maju este horsie..V podstate oproti Tebe mam ,,uzasny,, vztah z pohladu mojich znamych,kamaratok.. Tiez trva tri roky, sice ja mam len 18.. takze som od mojich 15tich rokov uplne zavisla na mojom priatelovi.. Vzdy ked mi hovoril,ze nech sa idem bavit aj inde,aby som mu nevycitala,ze som tak skoro ,,dospela,, som mu odpovedal,: niee,to sa urcite v ziadnom pripade nestane.. a teraz,po troch rokoch nemam naozaj nic,az teraz som si uvedomila ze mal pravdu..Mam jedine tak skvelu rodinu,za ktoru somm naozaj vdacna.. ale inak? absolutne nic,cely moj zivot zavisi len od neho,aku ma ON naladu,ci pride,ci pridem ja za nim,ci mi zavola,ci ma niekde zoberie..a ak ma niekde zoberie,tak len pocuvam vysokoskolske problemy,alebo ako kde a s kym boli ozrati.. potom sa zase len hadame a vycita mi aka som odmerana,ze uz ma nikam nevezme,ze co si o mne pomyslia ze som stal taka zduta.. a prvy rok?bol rozpravkovy..ako keby potreboval celemu svetu ukazat ako ma lubi,ze je rad ze sme spolu.. a ja ho stale lubim,som nanho zvyknuta, a hoci som naozaj mlada,neviem si zivot predstavit s nikym inym..
A on je ina vec,chce byt nezavisly,uzivat si s kamartmi,zoznamovat sa s novymi ludmi,byt stale s ,,niekym,,len nie so mnou sam,komunikovat,zabavat sa,vypisovat si na nete s milionmi bab,keby boli aspon normalne ale ked vitim tie fotky,v podprsenke..(atd sa mozno niektore viete co sa na pokeci za individua nachadzaju)a ani nechce so mnou byvat ked na buduci rok pojdem na VS..a pritom ja by som tak velmi chcela.. tak neviem,zvazujem rozchod,aj ked viem ze na to nemam..som proste slaboch
a co kam zmizol? siel s kamosmi von? a to teba ani nezavola ani nic? a co ti povedal?
Ty sa trapis..a jemu je to fuk a zmizol niekam von...jaj nezavidim...ale postav sa na nohy..a nieco rob!Ja by ho nakopala do zadku!
no to by som uz ukoncila vztah... neviem sice, ci by toho bol schopny, ale vsetko je mozne, napadnut ma to napadlo-no neviem, ja som asi typ cloveka, ktory si nic zle nechce pripustit....
ak chodí von s babami, nenapadlo ťa, že môže mať s nejakou niečo, alebo mal?
inLoweee, ako by si riešila keby ti zahol s druhou?otvorilo by ti to oči, a odišla by si...alebo zostala a dúfala v nemožné?