Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vztah s velkym "?" ... :(

Príspevok v téme: vztah s velkym "?" ... :(
inLoweee

ani neviem ako zacat, ale viem, ze kazdy prispevok od vas by mi velmi pomohol, kazda rada, prip. vasa skusenost. mam 3rocny vztah pricom kazdy z nas studuje v inom meste /ke,Ba) Teraz prazdniny travime spolu v BA, jedine tieto dva mesiace mozme byt spolu, no priatelovi je to zrejme jedno... Jediny cas kedy sme spolu je ked ideme spat, ked rano vstavame, ked sa ideme najest, akonahle napr. prideme z obedu uteka za kamaratmi a trci pri nich niekedy az do rana (1hod.rano) Je s nimi na internete- jeho argumentom na moju zufalost z toho bolo: "ja som zvyknuty byt na internete" :( Trapi ma i to, ze cele dni hrava na tom internete poker s vlastn.prachmi, mozno i toto je pricina toho vsetkeho-zavisost, alebo co. Sem tam sa pride najest a so "zasobami" opet uteka na net. Ja uz nemozem zniest 4 steny, kamosov tu nemam nakolko ja studujem v KE, takze max. sa sem tam vyberiem do mesta prejst :( sama :( ... Nehovorim, ze je tak vzdy, boli sme 3krat v kine, resp. niekedy na nakup, ale to je vsetko... neviem co si mam o tom mysliet. On vie, ze ma to trapi, ale nic pre to neurobi... Akoby nemal zaujem nieco menit, ked mu je na nete s kamosmi a s pokrom tak fajn,... ale moja trpezlivost vrcholiii .... A par krat som aj navrhovala program, ist k vode, na kupko a tak, no stale si nasiel vyhovorku. Zajtra uz planujem ist sama na Zlate piesky, lebo sa v tej izbe zblaznim :((pre info mame obaja takmer 21r.) Poradte prosim, som tu sama a ani sa nemam s kym porozpravat o tom.... :(

LoveHurts

ach jaj chudaci,co len oni musia pre nas robit a my si to stale nevazime ts ake sme len nevdacne :) :) :) ale tak mozno ze musia prist aj tie horsie chvile,aby to zase bolo take krasne ako na zaciatku,aby sme si to vazili.. ktovie co nas do buducna este caka :) tak drzim palce s tym tvojim nech uz sa rozhodnes akokolvek ;) len ak mas moznost ist s von s kamaratkami,sportovat,nejake hobby robit tak proste chod..to mozes robit s nim aj bez neho..HLAVNE neurob taku blbost ako ja,ze som prestala byt v kontakte so vsetkymi znamymi,nemam proste nikoho okrem rodiny..teraz nerobim nic ine len citam diskusie na nete a raz za cas vyleziem ku psovi do zahrady :(

inLoweee

bella - no vies, on do istej miery ma aj pravdu, ze napr. je so mnou nuda (vsak ked ho volam kade tade- nikde nechce so mnou ist, asi na tom niecoo pravdy je). Ked povie, ze som nespolocenska, tiez to do istej miery je pravda, lebo som typ cloveka, ktory je bojazlivy, nezacnem hned suverenne komunikovat akoby sme sa poznali roky, ja toho cloveka musim aspon trosku spoznat a po case sa s nim dam do reci, po par dnoch sa uz dokazem s nim i bavit. Je vsak lahsie ak ma s niekym zoznami, vtedy ta prvotna bariera medzi ludmi opada a lahsie sa zacina komunikovat. Tak to i bolo - ked ma zoznamil, kludne som sa potom do debaty zapojila. Ak nezoznamil,radsej som bola ticho, alebo pobrala sa kade tade... Vseobecne sa vsak uplne bavit ako "pubertiacka" nedokazem. Som decentny typ cloveeka - tzv. diplomat- takze zabava ma pre mna iny charakter, napr. discy na slusnej urovni, alebo bar s kamosmi - pokecat o blbostiach, posrandovat, nie tak ze napr. teraz na disce zacnem striedat chlapov a kazdeho vykrucat. To isto nie. Takze asi na takejto urovni to je u mna - a kedze on tu ma ine baby v BA, tak je jasne, ze sa so mnou potom nudi, ked tieto tu su schopne vsetkeho.... (ja to takto vidim trosku)

inLoweee

LoveHurts - no jasne, vsak aj ten moj mi par krat vykrikoval co on pre mna vsetko urobil, ze keby ma nemal rad nekupuje mi tolko veci, neplati nakupy a pod (inak stale protestujem proti tomu, lebo je mi to blbe, platit chcem aj ja, sak ece nie sme manzelia)...jaaj takze tak.

:) - ano mas pravdu, tazke to je, je len na nas ci posluchneme srdiecko, alebo skor rozum. Drzim palce aj tebe. a dakujem.

bella1988

ale cosi len sa nezacni obvinovat !!! za to ze je na teba hnusny. a ked citam co na teba nakrical, tak uz ozaj nevahaj ani chvilku a zbal sa a povedz mu astalavista :) to si chces ozaj kazit cele praznidny? stoja ti tie utazky za to?

:)

..keby bol život ľahký, tak by sme nezakladali diskusné fóra :) ..ja viem o čom hovoríš, keď hovoríš, že je to ťažké, opustiť niekoho koho miluješ (aj keď si to očividne nezaslúži), tiež to nedokážem :)) (ale to je trocha iný príbeh) :)), ale držím palce :)

LoveHurts

inLowee - hm vidim ze sme obidve narazili na ten isty typ chlapa :) ja zase stale pocuvam,ze nikto iny by nikdy nespravil tolko pre mna ako on..akoby to bolo nieco neuveritelne ze ma nepodviedol za tie tri roky.. sice niektorym ludom v tomto svete to uz pride normalne,ze sa ludia podvadzaju,potom rozvadzaju..
Svet sa meni,mozno to vidi vsade naokolo,ze baba ine s chalanom von,ona sa tam stretne s byvalym,on s byvalou,nieco poriesia a potom idu zase spolu akoby s anic nestalo.. nechapem tomuto modernemu svetu,aj ked by som asi mala,lebo takto dlho nevydrzim..

inLoweee

:) hm, no to si mi fakt vycarovala usmev na tvari na par sekund :)) heh,... vies, keby to nebolo take tazke davno idem domov. Cim dlhsie sa to taha, tym viac mam pocit ze na vine som IBA ja a ze to musism riesit.... :(

:)

..ja som iba čitateľka tvojho príbehu, a iba som chcela ťa trochu rozosmiať, aj keď ťa kludne prídem pobaliť.. :)))

inLoweee

loveHurts - no tusim mi beries myslienky :) presne tak to je aj u nas, dnes mi dokonca vykrical, ze mna by uz nikto iny nechcel, ze taku sprostu by nikto nechcel mat a pod...ze nikto by so mnou nevydrzal... (ktovie, mozno ma pravdu)