ani neviem ako zacat, ale viem, ze kazdy prispevok od vas by mi velmi pomohol, kazda rada, prip. vasa skusenost. mam 3rocny vztah pricom kazdy z nas studuje v inom meste /ke,Ba) Teraz prazdniny travime spolu v BA, jedine tieto dva mesiace mozme byt spolu, no priatelovi je to zrejme jedno... Jediny cas kedy sme spolu je ked ideme spat, ked rano vstavame, ked sa ideme najest, akonahle napr. prideme z obedu uteka za kamaratmi a trci pri nich niekedy az do rana (1hod.rano) Je s nimi na internete- jeho argumentom na moju zufalost z toho bolo: "ja som zvyknuty byt na internete" :( Trapi ma i to, ze cele dni hrava na tom internete poker s vlastn.prachmi, mozno i toto je pricina toho vsetkeho-zavisost, alebo co. Sem tam sa pride najest a so "zasobami" opet uteka na net. Ja uz nemozem zniest 4 steny, kamosov tu nemam nakolko ja studujem v KE, takze max. sa sem tam vyberiem do mesta prejst :( sama :( ... Nehovorim, ze je tak vzdy, boli sme 3krat v kine, resp. niekedy na nakup, ale to je vsetko... neviem co si mam o tom mysliet. On vie, ze ma to trapi, ale nic pre to neurobi... Akoby nemal zaujem nieco menit, ked mu je na nete s kamosmi a s pokrom tak fajn,... ale moja trpezlivost vrcholiii .... A par krat som aj navrhovala program, ist k vode, na kupko a tak, no stale si nasiel vyhovorku. Zajtra uz planujem ist sama na Zlate piesky, lebo sa v tej izbe zblaznim :((pre info mame obaja takmer 21r.) Poradte prosim, som tu sama a ani sa nemam s kym porozpravat o tom.... :(
vztah s velkym "?" ... :(
Ale stale vychodniar:-D.Neber to ako urazku,ja som z BA a viem ako sa baby na nich pozeraju.Vychodniari su jednoducho iny ludsky druh:-D.Inak asi ho naozaj milujes,pretoze pises o nom pekne,ale on sa k tebe tak rozhodne nechova.Trosku sebaucty a odvahy nieco zmenit,lebo ti za chvilu znici posledne zvysky sebavedomia.
a moja ked sa spytas uprimne sama seba teba to s nim este stale bavi? sak ja viem ze nemusite stale chodit von, ved my tiez sme niekedy cele dni doma a len tak spolu nicnerobime :) ale je to fajn. ale ked ta takto nechava samu doma. este k tomu ked tam nemas ziadnych kamaratov...sak to je strasne.by som sa tam zblaznila...ta obdivujem ze si to vydrzala uz vyse mesiaca.
LoveHurts - no dal si ho tam pred diskou, cele prazdniny ho tam nemal, vsak sme spolu na izbe, inde by to so mnou nerobil-ved naco, ked mame svoju izbu. Doma ked sme-to je uz nieco ine, nie je kde, takze vtedy vonku :) Inak si do penazenky kondom dava, ale len vtedy ked ide za mnou domov. Teraz cele prazdniny ho v penaz.nemal a pred diskou dal-vsimla som si to preto lebo nam chybal jeden kon. z krabicky.
...... no neviem, ci nemaju onho zaujem. Mlady, pekny, sportovec, inteligentny... hm, neviem, podla mna by babenkam aj bolo jedno...
kondom do penazenky? a nenosi ho tam stale? ci to len vtedy si ho tam dal? a nechcel ta tym len nastvat?..a vlastne co si myslis ty,bol by ta schopny podviest?..
bella - presne ako pises "parketovy lev" vie bohovsky tancovat, ale to je o inom... Ked sme sa dnes hadali tak som mu spominala min.leto, ze sak vtedy ako nam bolo dobre, ani sme sa nehadali, nenudili a on; uz vtedy si ma nudila! tak som bola v soku - no netusim teda odkedy to zacalo, predtym sme ani nikam nechodili, teda zo zaciatku sme len doma sedeli (on tak chcel), a bozkavali a "spoznavali sa" sak viete, sem tam sme potom sli vonku sa prejst, ked sa mame nepacilo ze sme furt doma. Pametam sa ze zo zac. sme i na discy chodili ale to len sadnut vonku (disca nebola v budove ale v prirode) a tam sme sa sebe venovali, bozky a pod. Nikde sme moc nechodili, aj tak sme boli len cez vikend spolu, a ked odisiel do ba tak len raz za mesiac. Naposledy ked som ho aj tahala vonku, sa prejst aspon (teraz pred letom este doma) tak sa len vyhovaral ze sa mu nechce. Toho roku v marci sme boli tak max. lyzovat- no to bolo nezabudnutelne-obaja milujeme ten sport. A inak nic. Este ked dodam: min.leto sme chodili aj na kupko, aj sadnut do baru, aj do kina,...do mesta-kde sa len dalo-teraz nic.
Baby z BA o vychodniarov moc nestoja,az sa cudujem,ze ma tolko kamaratov.Tych sa bat nemusis.Inak blba situacia,nechces sa zbalit aspon na 2 tyzdne a vyskusat,ci ta bude prosit aby si sa vratila?Tak treba si uvedomit,ze na vztah treba dvoch a veci prilis nesilit.Vela stastia.
ano jasne, ked je prilezitost stale idem von, aj ked mi pride kamos tak uz sa tesim ze s tadial vypadnem- aj ked on pride s priatelkou - no povedal ze jeden den pochodime spolu setci (pozna moje problemy), mno a tie baby- v podstate mas aj pravdu, su takmer vsade a dokazu vazne vsetko-asi preto si dal kondom do penazenky pred diskou ked sa chystal sam - bezomna :( ach
ahaa a on je zas parketovy lev alebo ako? ale ked sa mu zdas nudna, tak potom nechapem,ze ste spolu uz tri roky.inak kedy nastala taka zmena,ze si sa mu zacala zdat nudna? a predtym ste co spolu podnikali? ved som tiez kedysi bola taky typ ze kazdy piatok do mesta,ale potom ma to prestalo bavit a ked som si nasla priatela tak uz uplne. ale stale chodievam sem tam s kamoskami piatok do mesta pokecat ,zabavit sa ,zatancovat. a on zas ide s kamaratmi.alebo teraz v piatok sme boli obaja spolu tu u neho v meste s jeho kamaratmi :)
a co si tu pisala o tych babach v Ba,ze su schopne vsetkeho.. tak take baby su vsade..ved ja byvam na dedine, a tu by niektore tromfli aj tie blavacky isto.. a preto hovorim,ze ja svojmu chalanovi verim,ale neverim tym babam..viem ze ked baba chce,tak vie byt poriadna potvora a je jej jedno ci chalan ma alebo nema babu.. stacilo mi ked sme boli vonku raz spolu a jedna jeho suseda s atam pomaly zacala vesat po nom,mala som dost..