Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vztah s velkym "?" ... :(

Príspevok v téme: vztah s velkym "?" ... :(
inLoweee

ani neviem ako zacat, ale viem, ze kazdy prispevok od vas by mi velmi pomohol, kazda rada, prip. vasa skusenost. mam 3rocny vztah pricom kazdy z nas studuje v inom meste /ke,Ba) Teraz prazdniny travime spolu v BA, jedine tieto dva mesiace mozme byt spolu, no priatelovi je to zrejme jedno... Jediny cas kedy sme spolu je ked ideme spat, ked rano vstavame, ked sa ideme najest, akonahle napr. prideme z obedu uteka za kamaratmi a trci pri nich niekedy az do rana (1hod.rano) Je s nimi na internete- jeho argumentom na moju zufalost z toho bolo: "ja som zvyknuty byt na internete" :( Trapi ma i to, ze cele dni hrava na tom internete poker s vlastn.prachmi, mozno i toto je pricina toho vsetkeho-zavisost, alebo co. Sem tam sa pride najest a so "zasobami" opet uteka na net. Ja uz nemozem zniest 4 steny, kamosov tu nemam nakolko ja studujem v KE, takze max. sa sem tam vyberiem do mesta prejst :( sama :( ... Nehovorim, ze je tak vzdy, boli sme 3krat v kine, resp. niekedy na nakup, ale to je vsetko... neviem co si mam o tom mysliet. On vie, ze ma to trapi, ale nic pre to neurobi... Akoby nemal zaujem nieco menit, ked mu je na nete s kamosmi a s pokrom tak fajn,... ale moja trpezlivost vrcholiii .... A par krat som aj navrhovala program, ist k vode, na kupko a tak, no stale si nasiel vyhovorku. Zajtra uz planujem ist sama na Zlate piesky, lebo sa v tej izbe zblaznim :((pre info mame obaja takmer 21r.) Poradte prosim, som tu sama a ani sa nemam s kym porozpravat o tom.... :(

majolenka

len tolko, ze je to super a ticho ti zavidim - ja som sa na toho mojho po jeho hnusnom spravani na isty cas vykaslala a doposial o mna nejavi velky zaujem, len par krat sa ozval, ale to len kvoli nejakym hlupostiam, co sa nas dvoch vobec netykali. A tebe radim jedno - snaz sa byt teraz ty ta, ktoru treba dobyjat a nebud taka "milujuca", no v podstate presne tak, ako si povedala, ze to vlastne aj robis. Takze malo by ti to vyjst. Drzim ti palce, joj, kiez by sa to aj mne na dobre otocilo.

InLoweee

ludkovia, dnesok bol u nas akysi cudny. Este vcera bola hadka ako hrom, s nadavkami, a s tym ze mi oznamil, ze so mnou nekomunikuje do konca leta a tak to i bolo az kym sme nesli spat. No dnes o pol5 rano sa zobudim na to ako mi hladi chrbat a dava bozk, na to sa otocim, ze co je tak skoro hore a on mi da este bozk na pery- ako vo vztahu to nie je raritou, no po tom vsetkom a este s tou "jeho iniciativou" mi to pripada vsetko absurdne. Vraj mu bolo zle, tak siel na balklon a tam sedel, ja som sa po chvilke pobrala za nim (len pozriet) a spytala som sa ci mu je zle od zaludka, a on ze ani nevie, ze celkovo - na to som mu povedala len tolko ze ked nech si vezme tabl. a sla lahnut naspet. Sledovala som ho kusok z postele, dvakrat sa otocil a pozrel na mna, nakoneic sa pobral z balkonu do postele lahol si tesne ku mne, zovrel mi ruku a hlavu oprel o tu moju - a tak zaspaval.... Dnes ma volal na "pocudovanie" do aupaarku sa prejst, prvy krat!!! No ja som mimo, ale aj napriek tomu si zachovavam chladnu hlavu, snazim sa spravat ako mi raditte, nie som k nemu az taka "milujuca" partnerka ako doposial. Spravam sa trosku s nadhladom, ako ste mi radili. Mozte sa aj k tomuto vyjadit, dakujem.

mno

no tak ako tomuto hovoris vztah? Vsak jasne, ze sa s tebou nechce ted rozist, vsak kto by mu opral, navaril. Berie ta ako za handru, sluzku tak si to konecne uvedom moja mila. A este ked sa ho nieco opytas abo nieco, tak jasne ze vybehne na teba, ze mu lezes na nervy, ze ho nudis, vsak sluzky sa nemaju starat do neho a kes sa ho zas nic nespytas tak aj to mu leze na nervy. A si fakt naivna ak si myslis ze nema nic s inymi babami. Ja mam svoje skusenosti s mojim priatelom. Ale ja som to radsej ukoncila ako by som to znasala. Kamosovi sa vkuse stazoval, ze sa mi musi vyhybat, ako sa pravdepodobne tebe ten tvoj,,,a ze ho nebavi pocuvat tie moje reci atd. A este ma aj podviedol, no zistila som to hned v ten den, bol s nou a ja som chcela jedno ked som mu volala aby mi povedal pravdu ale on, ze ak mi neveris tak mi never a zrusil ma..a vysrala som sa na nho, uz som mala toho dost,,,ani slzu som nevyronila, nestoji mi za to taky odpad,,,na druhy den som mu napisala taku peknucku sms,,ze bol s nej pas, sa aj kamosom stazoval...ale ma co chcel, a ani som necakala ze mi napise,,ani som nechcela,,,ale si predstav po tyzdni mi napisal ako mu to je luto,,ze ted az ked o mna prisiel,si uvedomil co mal,,,a kebyze ja sprosta v naivite ostanem,,tak by zacal robit to co aj mne..ale bohaca cakas zazraky abo co? ak ta fakt lubi,,tak tiez od neho odid,,,tiez mu napis taku peknu sms, kde ho zhodis ty a vytknes mu vsetko zle co ti spravil,,,aby on zostal s pocitom viny a nie ty...trochu taktiky,,a ak ta fakt lubi, tak pride na to co mal a uvedomi sa,,,takto to budes len zhorsovat aj jeho nazor sa bude utvrdzovat,,,a ak ta nelubi a je fakt taky sprosty tak nenapise,,a to uz vtedy sama zistis ze to nema vyznam ani buducnost,,,tak vela stastia...a inac s tym mojim,,,tak postupom casu sme sa dali do kopy,,,sme spolu zopar mesiacov a je iny lepsi,,omnoho lepsi,,,zmenil sa, lebo sa konecne uvedomil...ale takymto sposobom sa ten tvoj neuvedomi...tak si to uvedom aj ty

bodocka

aj ja sa pripajam k nazorom : ze ta nevie opustit pre minulost a dalej ze on sa nezmenil ale ukazal co v nom je.. to sa neda úplne zmenit a zmenit aj svoje vsetky priority.. a okrem toho- jemu moze vyhovovat vas vztah , lebo proste "niekoho ma". ma ta naporudzi, ty robis co chce on a prisposobujes sa. su muzi ktori tie svoje polovicky proste dusevne nicia, vydieraju a dobre to vedia ze to robia a zda sa akoby to aj on robil.vzdy si ty ta zla, nudi sa s tebou a dalsie blbe veci.. a uvedomujes si vobec aku dan platis pre toho debilka?? viem dobre co je to milovat a zachranovat vztah. lenze ty si nicis aj svoje zdravie! ved on sa VOBEC NESNAZI O VAS VZTAH ANI O TEBA.. okrem toho aj ja som prezivla premna dost dlhu dobu utrpenia, mala som depresie, hrozne som plakala, az som citila ako mi to ublizuje aj fyzicky, predomnou bola matura, a nemala som vobec nikoho kto by ma objal, nemala som mamu a ani na kamosky osm sa nemohla riadne spolahnut:(( vsetko som musela pretrpiet uplne sama a mala som dalsie existencne problemy do toho .. bolo to velmi tazke:( ty mas mamu ktora ti este dokonca sem napise:) nemysli stale na minulost nemozes znej zit! aj ja som sa stale vracala k minulosti ku krasnej minulosti lenze mi len srdce islo puknut. uvedomuj si aky je ten tvoj prave teraz a akolko ti ublizuje.inak on nema svedomie !

ramirka

ceky niektore veci su fajn co tu pises ale trochu to prehanas nezda sa ti??
ano aj ja mam nazor ze inloweee v podstate nic nerobi preto aby sa to nejko pohlo nejakym smerom a v podstate si myslim ze tvoj chalan tama davno v pazi len to nedokaze ukoncit ale nemysli si ze preto ze kedysi to bolo krasne .vela vztahov bolo krasnych a nakoniec to skoncilo.byt na tvojom mieste naozaj spravim nieco co by nim aspon mohlo cuknut.netrcat tam ked mi vravi aka je so mnou nuda.je so mnou nuda? fajn idem domov tam sa zabavim.mu povedz.takto ked mu visis na krku jasne ze mu lezies na nervy.asi si chlapec potrebuje preplesk nejaky.on t teba robi chuderku chodi kam chce kedy chce ke tebe je este drzi.vies ty sa tam v tej blave drzis preto lebo si chcela prezit prazdniny s nim ale prepac takto keby sa choval ku mne clovek s ktorym som chcela travit volne dni ked pocas roka nemame na seba cas dvihala by som kotvy odtial.ak by si mu chybala neboj on by sa ozval .a ak uz teraz vies ze by sa neozval tak v podstate si odpovedas sama ze by mal byt koniec.to ze kedysi bol cukricek zlaty, neznamnena ze taky vlastne bol teraz sa ukazala jeho prava tvar nemyslim si ze blava ho zmenila ona ukazala co v nom drieme.moj nazor.mam kamosku ktora studuje v blave ale ziadne naznaky zmeny som nebadala.takze to je len odvolavanie sa na to ze ho toto alebo toto zmenilo..nie on sa len ukazal v pravom svetle.blava mu dala moznosti novych priatelov a to mu vyhovuje a chova sa tak ako on chce a ide mu.joj sledujem tvoj pribeh a niekedy mi oci trha co tu pises, naozaj ale viem ze je to tazke ked ty este milujes ale zachovaj si aspon kusok hrdosti a tym aj jemu ukaz ze za nieco este stojis!!!!!!!!! a mas svoju cenu..

inLoweee

ceky - co ti na to napisat, nieco som si vzala k srdcu, nieco nie. Sem sa vratim aj keby to uz klapalo, je vela ludi, ktori mi psych. pomohli, a len tu by som sa im mohla podakovat. pa :D

ceky

slečna...prestaaaaň!!!!!!
táto diskusia skončilaaaa!!! ak si dosť chytrá, jediné čo s týmto fórom urobíš je, že sa vrátiš k mojím riadkom....už nikdy sem nenapíšeš! Vschopíš sa, a začneš robiť aj niečo inšie ako kňučať a pozastavovať sa nad minulosťou...!!!! ČČČČAAAAAAUUUU a už tu nechcem vidieť meno inLoweee !!!!!! rado sa stalo ;)

inLoweee

ja to v kutiku duse citim a viem, ze to mozno nechce urobit preto, lebo to bolo vtedy idealne, krasne a takisto na to nikdy nezabudne...Pametam si vsetko ako mi pisal sms: "aj keby som urobila cokolvek, nikdy ma neopusti, lebo som presne to co hladal" -pisal pred rokom a pol. No odvtedy sa mohlo vela veci zmenit... ale na taku lasku aka bola medzi nami clovek tazko zabudne....

ceky

nedokáže ťa opustiť pretože chce späť tú ženu čo lúbil na začiatku! PAMäTÁ si ju! Neodolatelnú, krásnu, atraktívnu, nedostupnú a tú čo musí dobýjať a udržať si ju!!!!!tak sa okamžite spamätaj, pretože tu nemá ani jednu! prestaň sa podpisovať ako "inLoweee" a začni používať "inLiveee" pretože príde čas, a je to zachvíľu, kedy ZABUDNEEE!!! On nechce zamilovanú, hoci po nej vtedy túžil! On chce iba TÚŽIŤ, tak kedy to už v tých hlavách pochopíte!!!
toto fórum je stále o tom istooom!!!! ....a toho chalana úplne chápeeeem!!!! ...myslel som si že ženy rozumejú mužom viac, ale ako vidím, nevedia nič! a tieto rady čo tu odzneli buď sa približovali mojim alebo to boli také chujoviny, že... dobre si prebrhli oči a prebehni to ešte raz! Pretože tieto riadky sú jediná dobrá vec v tejto diskusii!!!