Strasne ma ubija pocit , ze uz len mesiac a musim ist znova do skoly

Príspevok v téme: Strasne ma ubija pocit , ze uz len mesiac a musim ist znova do skoly
ShaulaThalit

Stale na to myslim... vynaraju sa mi rozne zazitky zo skoly, spoluziacky a spoluziaci, aki su, ako sa spravaju a ako znova pridem do skoly a bude to rovnake - deprimujuce...
Uplne ma to vycerpava, pretoze ked vidim dnom co dnom ako rychlo uteka cas chce sa mi plakat...
Je to somarina oproti inym problemom, ktore trapia vas aj mna, ale nepridava mi to na tom, aby som sa vysporiadala s inymi vecami. Co mam robit?

jajka001_

naprv som chcela tiez napisat, ze uzivaj si prazniny a bud rada ze ich este mas /ja pracujem a tesim sa na dva tyzdne dovolenky/ ale ked tu tak citam a spomenula som si ako bolo hnusne na strednej,tak len - vydrz, ked budes chodit do prace, aj ked tam budu blbci, mas na haku

severanka

ShaulaThalit: to čo zažívaš ty, som ja zažívala na SŠ prvé tri roky.. potom mi to začalo byť jedno...

teraz idem prvý rok na VŠ a veľmi veľmi sa teším... dúfam, že tam stretnem super ľudí...

držím ti palce

iwus93

aha lebo my máme 3 odbory: Škola podnikania, Informačné systémy a služby, Manažment regionálneho cestovného ruchu
a ja som sa nevedela medzi tými dvoma rozhodnúť, tak som si nakoniec vybrala CR, ale v pohode baví ma to celkom:)
takže máme asi ten istý odbor len sa to inak volá:D

ShaulaThalit

alzbee: dakujem za podporu, ja to viem, ze nic nie je take zle, ako sa zda, ale ked si to pripustime, tak nas to hloda... ale bude to ok.

alzbee

Baby-maturou sa este nezatazujte, kym nepride:)) samozrejme, ze sa da zvladnut...nezmaturuju len ludia, ktori fakt nato ucenie cele roky kaslali...no a neraz sa profaci na nich vyburia, ked ich nemali radi:-P ja viem, ze sa hovori, ze po vojne je kazdy general...tiez som tomu neverila, ze to zvladnem a darmo mi starsi vraveli, ze to nie je tak hrozne, ako vravia profaci (oni musia tych studentov postrasit, aby sa aspon trochu ucili:)) Mala som stresy, aj slzicky zufalstva mi uz tiekli cez akademicky tyzden, ked som videla tu haldu zositov predo mnou, ale nebojte sa:)..i ked je pravda, ze kazdy rok sa robia zmeny, kazdy rok su studenti ako nejaki pokusni kralici, cize bohvie, co bude o 2-3roky, ale verim, ze budu robit zmeny k lepsiemu. Drzte sa, lebo viem, ze na strednej sa najde plno magorov. Az v tom 4.rocniku uz konecne mnohi dospeju:))

iwus93

ja som pôvodne chcela ísť na odbor informačné systémy a služby, ale neotvorila sa trieda lebo bolo málo študentov...hádam ma začne baviť CR, keďže rada cestujem...to tam máte len ten odbor?

ShaulaThalit

iwus93: zo zaciatku ma nebavil... teraz, sa uz trochu chytam, kedze budem stale cestovat atd atd.... no trvalo mi dlho, kym som sa zmierila, ze ina moznost nie je :)))

iwus93

ja chodím na ANIMUS do Levíc...ešte neviem či si spravím kurz

z angliny mám jednotku, ale tiež sa jej strašne bojím..slovenčinu tiež viem v pohode