Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnovka od 27.7.

sajfina

uaaau Ziuu ale veď to si už dosť schudla z tých 89 kg,paráda...určite vydržíš teraz 90dní,nepustíme ťa skôr skončiť :D
8ala8 ty máš koľký deň?ako sa ti darí chudnúť?

Ziuu

Salamka
Ja som zo Ziaru nad Hronom. A ty?
A co sa tyka prehreskov, neberiem to dako extra tragicky, len by som rada uz spravila jeden ukazkovy den. Ale neviem co sa cudujem, ked akurat mam svoje dni a vtedy je to tazke. Teraz mam vlastne 5.den po novom v diete. V maji som sa dostala az na 74. Inak moja povodna váha tak pred 9mesiacmi bol 89.=((((
No rada by som zhodiala aspon na 60..=) nevravim, ze terajsou 90dnovkou ale tak no, do buduceho leto uz chcem byt "pekna" ... =)
Ja sportujem dost a rada. Kazde rano chodim na vychadzky so psami - buduci tyzden mi maju prist palice na nordic walking , tesiim.. =)
Inak denne behávam na páse cca 40min(zatial) aj ked len 6km rýchlostou (cize to nie je az tak beh, ale tak skus ist takou rýchlostou 2hodky vkuse - pri chudnuti nie je dolezita rýchlost behu ale dlzka...)
...inak este ktomu kazdy den dáke plavanie, korcule, tenis, a od septembra 2x tyzdenne aerobik.

8ala8 - dakujem za podporu =) Mozem v tom aj pokracovat! =) Dufam, ze teraz konecne vydrzim celých 90dní konečne a pohne sa to.. =)

8ala8

Ziuu

ahoj si natom ako ja :DD tiež mam 168 víšku a váha 78. kolko dni diéty maš už za sebou? s prehreškami si nič nerob. tiež som ich par spravila ale snažím sa pokračovať neboj zvladneme to

salamka

ahoj Ziu :)
Moja, ja som mala obed zly dnes a na veceru som si dala melon a oriesky, pokial viem tak by to malo patrit medzi vitaminiky hadam :D ale mam nafuknute brucho strasne a som hladnaa, idem vypit este aspon liter mineralky :D a cvicit vecer :)
Co sa tyka tvojich preslapov, nic to chod dalej, ja mam v sobotu jednu svatbu tak sa bduem pokusat len blizko zdravych zeleniniek a ovoci drzar a poravde ani nemam chut nieco viac zjest ked sa vidim :((((
Odkial si? Cvicit chodievas? :)
Mas 168 a 78 kil a na kolko planujes schudnut? Budeme sa podporovaaat!! : )))))

Ziuu

SALAMKA:
No ja som dnes tie bielkoviny nedodržala úplne - bola som s kamosky pozriet ex-spoluziacku, ktora ma 6-mesacne babo a ako sme kecali, tak som zjedla par slaných tyciniek, a 3 stvorceky cokolady. Takze vecera uz nebola ziadna, aj ked obed bol ukazkovy. Zajtra na skorby si urobim karfiolovú polievku a hadam uz ziadne navsetvy a zvladnem to! Ale co je najhorsie, v sobotu ma moja teta 40tku oslavu. Neviem, obed asi nebude ukazkovy, a kedze som to mala vyratane a v sobotu budu sacharidy, tak budem mat pravo aj na kolaciky.. =) Moja vyska je 168 a momentalne mam 78kil. Zial, som sa prezrala z podvyzivy v 14 na nadvahu v 21. rokoch... =/

majka__

akoze ked chce niekto drzat dietu 2-3 dni, tak potom ta polievka pre neho moze byt dobra. ale tak ako rychlo kg strati, tak rychlo ich aj naberie spat. takze ja by som to vazne nerobila.

majka__

??? - tu polievku som uz jedla ale vydrzala som iba 2 dni a potom ta polievka skysla, lebo som ju uz nemohla ani vidiet. i ked som schudla, ale toto chudnutie pomocou 90-dnovky je prijemnejsie.