kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
uaaau Ziuu ale veď to si už dosť schudla z tých 89 kg,paráda...určite vydržíš teraz 90dní,nepustíme ťa skôr skončiť :D
8ala8 ty máš koľký deň?ako sa ti darí chudnúť?
Salamka
Ja som zo Ziaru nad Hronom. A ty?
A co sa tyka prehreskov, neberiem to dako extra tragicky, len by som rada uz spravila jeden ukazkovy den. Ale neviem co sa cudujem, ked akurat mam svoje dni a vtedy je to tazke. Teraz mam vlastne 5.den po novom v diete. V maji som sa dostala az na 74. Inak moja povodna váha tak pred 9mesiacmi bol 89.=((((
No rada by som zhodiala aspon na 60..=) nevravim, ze terajsou 90dnovkou ale tak no, do buduceho leto uz chcem byt "pekna" ... =)
Ja sportujem dost a rada. Kazde rano chodim na vychadzky so psami - buduci tyzden mi maju prist palice na nordic walking , tesiim.. =)
Inak denne behávam na páse cca 40min(zatial) aj ked len 6km rýchlostou (cize to nie je az tak beh, ale tak skus ist takou rýchlostou 2hodky vkuse - pri chudnuti nie je dolezita rýchlost behu ale dlzka...)
...inak este ktomu kazdy den dáke plavanie, korcule, tenis, a od septembra 2x tyzdenne aerobik.
8ala8 - dakujem za podporu =) Mozem v tom aj pokracovat! =) Dufam, ze teraz konecne vydrzim celých 90dní konečne a pohne sa to.. =)
Ziuu
ahoj si natom ako ja :DD tiež mam 168 víšku a váha 78. kolko dni diéty maš už za sebou? s prehreškami si nič nerob. tiež som ich par spravila ale snažím sa pokračovať neboj zvladneme to
ahoj Ziu :)
Moja, ja som mala obed zly dnes a na veceru som si dala melon a oriesky, pokial viem tak by to malo patrit medzi vitaminiky hadam :D ale mam nafuknute brucho strasne a som hladnaa, idem vypit este aspon liter mineralky :D a cvicit vecer :)
Co sa tyka tvojich preslapov, nic to chod dalej, ja mam v sobotu jednu svatbu tak sa bduem pokusat len blizko zdravych zeleniniek a ovoci drzar a poravde ani nemam chut nieco viac zjest ked sa vidim :((((
Odkial si? Cvicit chodievas? :)
Mas 168 a 78 kil a na kolko planujes schudnut? Budeme sa podporovaaat!! : )))))
SALAMKA:
No ja som dnes tie bielkoviny nedodržala úplne - bola som s kamosky pozriet ex-spoluziacku, ktora ma 6-mesacne babo a ako sme kecali, tak som zjedla par slaných tyciniek, a 3 stvorceky cokolady. Takze vecera uz nebola ziadna, aj ked obed bol ukazkovy. Zajtra na skorby si urobim karfiolovú polievku a hadam uz ziadne navsetvy a zvladnem to! Ale co je najhorsie, v sobotu ma moja teta 40tku oslavu. Neviem, obed asi nebude ukazkovy, a kedze som to mala vyratane a v sobotu budu sacharidy, tak budem mat pravo aj na kolaciky.. =) Moja vyska je 168 a momentalne mam 78kil. Zial, som sa prezrala z podvyzivy v 14 na nadvahu v 21. rokoch... =/
poradte sa s odborníčkou: www,monikakorbova.sk
som nafuknuta ako balon :(
akoze ked chce niekto drzat dietu 2-3 dni, tak potom ta polievka pre neho moze byt dobra. ale tak ako rychlo kg strati, tak rychlo ich aj naberie spat. takze ja by som to vazne nerobila.
tiež si myslím,že tá tukožravá polievka,to je dosť jednotvárna diéta
??? - tu polievku som uz jedla ale vydrzala som iba 2 dni a potom ta polievka skysla, lebo som ju uz nemohla ani vidiet. i ked som schudla, ale toto chudnutie pomocou 90-dnovky je prijemnejsie.