kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
no vies sajfina, ja som tam robila uz od aprila, teraz mi treba zacat pisat bakalarsku pracu, chcem zacat viac cvicit, lebo som teraz za ten mesiac necvicila skoro nic. uvazovala som, zeby som sla do pokladne do kauflandu takisto k nam do presova, ale rozmyslam este o polygrafe. ale v zmrzline som bola viazana istymi podmienkami (teda ze som tam musela byt napr. kazdy den takmer...) a v kauflande by som si mohla smeny vyberat. takze by to bolo uz ovela volnejsie. ale som rada, ze uz mam volno. ak budem chciet brigadku a najdem nieco, tak pojdem do polygrafu asi.
uff babule,ja som dnes tiež strašne nafúknutá a taká sa cítim ako mechom praštená,nič sa mi nechce a ešte to upršané počasie :(..
majka_ tak už končíš?ja idem od pondelka brigádovať do Kauflandu do poklade,veľmi sa neteším,ľudia sú rôzni,ale aspoň nejaká brigáda zasa :D
asi pôjdem skoro spať
ja som uz dnes skoncila v zmrzlinke, takze uz sa pokusim, aby ziaden prehresok nebol (resp. len malo). uz budem mat viac povinnosti kustik, chcem zacat trosku viac sportovat, tak snad mi to vyjde. chcela som sa odvazit i rano, ale sa mi dajako nechcelo. ta asi sa odvazim az po vodnom dni.
No ahojte baby ako to ide?...No ja dnes ráno som bola rada lebo bol výsledok už kilo dole ale zas to prislo...zjedla som obed zemiacky zo zeleninovým salatikom a cítim sa nafuknuta....vidím že nie som sama komu tie kila idu dole pomaly ale nebojte zvládneme to!!..ked sme sa na to už dali...!!...tak držím palceky..
Dobre rano kocky - salamka, sajfinka, ariellka, majka_, wanesska, 8ala8 =)))
No mne to ide pomalicky dole, zase dake polkilo - keby polkilo denne tak by to bola paráda no nie?? =)
Dnes to ale asi bude hruzo - neviem ci som spominala ale dnes mame velu rodinnu oslavu - keby len taku doma, ale toto je v restike a ktovie kolko chodov si moja teta pripravi a tak... aspon ze mam UH, budu kolace, ale dam si záväzok že po 17 už nedám nič jedle do úst! a bude! =)
Skoda, ze ta oslava zacina uz o 12, ja mam rada UH kvoli cestovinam a teraz budem musiet cakat opat 4 dni..=/ =((
No tak ja Vam prajem pekny den a drzte sa!
A nebojte sa baby, tá váha pôjde určite dole! na kazdeho tato "zmena stravovania" vplýva inak - niekto chudne hned, iny az po mesiaci. ale urcite vsetci schudli .
papa
ja mam dneska cestovinky - 27. den. na ten prvy vodny sa tesim. a inak.... dnes koncim v zmrzlinke, takze uz ma ta skareda zmrzlinka nebude tolko lakat :o). a uz sa budem snazit mat minimum prehreskov alebo este lepsie - ziadny.
Dobré ránko baby :D..ako to ide??čítam,že sa Vám to chudnutie pomalšie rozbieha,ale nevzdávajte to!!!určite sa tá ručička na váhe skôr či neskôr (hádam skôr)rozbehne.Ja sem včera bola zasa na jednej cyklotúre,poriadna makačka to bola,ale super a teraz som akurát skončila ranné cvičenie.Mňa to cvičenie berie tuším čím ďalej tým viac :D cítim sa potom skvele...dnes mám 34.deň Bielkoviny,ugrilujem si pangasa,MŇAM :)...čo dobré papkáte dnes vy?
arielka, to, ze sa ti vaha vrati, poznam aj ja. totiz ja mam uz 26. den dnes (v pondelok ma caka 1. vitaminovy) a nie som na tom az tak dobre ako sajfina, ktora schudla hodne za prvy mesiac (co blahozelam :o)). totiz ja mam dole cca len 1 kg a to mesiac uz drzim dietu pomaly. no ved uvidim, co bude po tom vodnom dni, kedy som si predsavzala, ze by som rada pila iba vodicku. a ziadny prehresok. tych prehreskov som mala velmi vela za tieto dni, ale nic tragicke: proste som si dala za posledne 2 tyzdne skoro kazdy den zmrzlinku (kedze s nou robim brigadnicky teraz a ocka akosi pytali...) a bolo to tazke odolat (co som rada, ze sa mi aj podarilo odolat pochutke), 1x som si dala kupelnu oplatku (nepamatam, ci som mala povolene sladkosti v ten den ci nie) a raz som zamenila uhlohydratovy den za bielkovinovy kvoli rodinnej oslave. ale v podstate sa nic tragickeho nestalo. ale i tak, vaha sa mi dole moc nepohla. i ked dnes ma sestra prekvapila otazkou, ze ci som neschudla nahodou. a ja som jej povedala, ze ani nie, ze iba 1 kg, ale asi to vidi na postave a ja som taka, ze to nevidim... inak, pomalsie chudnem mozno aj preto, ze som uz drzala XY diet a moj organizmus si mysli, ze je to dalsi z mojich "vystrelkov". ale nebojkaj, vaha pojde doluuuuuuuu... a inak aj ja mam taku "uchylku" sa vazit kazdy den, ale to len preto, lebo som nervozna a bojim sa, ze neschudnem ani gram. proste zatial by som chcela mat tak 74-75 kg a udrzat si ich. mam 77-78 kg. a je to dost problem. zatial si udrziavam len 78 kg.
waneska. myslim, ze sa asi citim rovnako, i ked ja na dovolenku nejdem, ale idem v sobotu na svadbu (nie zajtra, ale na buduci tyzden). no a moj vysledok? juj si pripadam v tych satach co mam taka siroka, akoby mi rozsirovali boky a cela tucna akoby som bola. sestrin nazor vsak je, ze ma zostihluju. tak asi som slepucka. tie kg pojdu dole neboj. len podla mna, vzdy lepsie aby sli pomaly nez rychlo a vratili sa potom spat.
Joooooj ludia...ja som zúfala.. :( o týžden idem na dovolenku a nie je to o nič lepšie s mojimi kileckami...asi budem pit len vodu ...fnuuuuuk
sajfina Ahojky...no nie je to tolko kolko by som chcela...ale môj organizmus asi ešte nechápe čo od neho chcem...totiž len pol kg dole...no čo už...pomaly dalej zájdeš...hádam ano...