kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
Salamka
No myslím, že slivky su dost male ovocicko - to si daj nabuduce radsej 3...=)
A v podstate, ak si vypila uz doobeda tu activiu, tak si si mohla dat na obed daky zeleninovy salat, aleb len zeleninu nakrajanu s tým 1-2 sucharmi. A na vecer activiu a daku zeleninku ak mas nachut. (bez sucharov) Teda asi takto by som to ja riesila.
Ariellka - tá káva sa stratí, čo už... =) ja som zase jeden prehrešok a teraz mam fakt vycitky, bo sa to stalo pred 5minutami, som zjedla keks... =(( keby som ho radsej doobeda... do slaka.. =(
Ziuu,
ja sa na mna dnes naozaj hnevam.Chcela som vydrzat aspon raz jednu dietu bez prehrieskov :).
Dufam,ze ta kava s mliekom az tak vela zase nenarobila.
Ja viem,ze nieje spravne vazit sa kazdy den.Ani to nerobim,ale vcera som bola taka ststna,ze som si dnes chcela tiez zlepsit naladu.Radsej som to nemala rovit.
Salamka,tie dietne suchare by som dala do UH-dna.
Ale ako pise ziuu myslim si,ze ku jedlu miesto chlebika si ich mozes urcite dat.
No vies len ono je to dost blbe u mna momentalne, lebo som si dala na ranajky dve slivky a tak sa mi tocila od hladu hlava ze osm si asi pred hodkou dala activiu drink, a neviem ako mam teraz pokracovat :D :D :D proste chyba mi jedlo teraz sa mi z as toci hlava, ako nezda sa mi ze toto je moc zdrave....
na veceru si dam tiez teda tu activiu a o hodku si dam asi len suchare co ja viem.. myslis ze to je v pohode? D::D
Salamka
Vcera som aj ja mala vajicka namiesto masa (blee) ale ako som pisala, poobede to bolo aj tak prd platne.
Dnes si uz dam pozor, urobila som si karfiolovu polievku ale nastastie nie taku korenenu ako naposledy. Tak sa uz tesim na obed, vsak uz len hodina.. =)
Keby som mala viac corobit cez den, byvam sice v dome,ale take domace prace mam za chvilu, kosit nemam co,bo mame vsetko rozkopane, psíkovia su vyvenceni, nakrmeny, ... a praca ziadna.. =/ kedze som momentalne bez jobu, ale idem si robit uctovnicke kurzy, ( apotom chcem este kurz strihania psov..=)) a objednala som si daku ze pracu na doma, tak hadam uz prestanem mat take kadejake chutove uumysly... =)
DIETNE SUCHARE - moj nazor je, ze by si ich mohla chrumat k tomu obedu namiesto krajca celozrnneho ...
Arielka - nevaz sa radsej kazdy den ale fakt len po ovocnom. . vies aj pri vazeni rano ide o to, ci si uz mala velku potrebu, kolko si uz vypila vody a pod. A to ti nabehne par deka potom je z toho depka. A nezmyselná.Ja sa sice tiez vazim hocikedy ale smerodajne je to po ovocnom.
Baby ozaj a co tie DIETNE SUCHARE? v takom to orange obale, strasne mi chutia a chcela by osm si ich dat, neviete ktory den by som ich mohla chrumkat? :)
kasli na to ariellka , proste chod dalej :D : ))))))))))))) niesi hrozna :)
Som taka sklamana z tej dnesnej vahy,ze som uz zhresila.
Dala som si akurat kavu s troskou cukru a s vela mliekom.
Som hrozna,vsak???
inac ja teda nehjak neviem, niekto mi hovoril ze pocas toho ako pocitujm hlad, tak v podtsate priberam a zatial som dost casto pocitovala hlad tak sa bojim fakt ze priberem z konecneho efektu z tejtu dietky, co robim zle ze osm hladna?
prosim,prosim dievcata povzbudte ma.Som totalne sklamana a moja motivacia akosi klesa. Mam chut to opät hodit za hlavu.
Vcera som bola tak stastna,ze som tolko schudla a dnes rano som mala uz zase 600g viac.Ako je to mozne? Ved som vcera jedla len chude kuracie mäsko .... nechapem to.Asi by som sa nemala vazit hned po vitamonivom dni:Vtedy idu kila dole,pretoze nic cely den poriadne nejem.No a hned prvy den po tom,co opät zjem nieco ine ako cely den len ovoci a uz mam skoro kilo navyse.Ja nikdy neschudnem!!
aj ja mam dnes 5 den :) co dobreh si planujes dat? :)
ja rozmyslam ze si dam bud vajicka, alebo dva drinky aktivia za cely den :D
Inac to cvicenie je dos ukazkove musim uznat , je to super fakt :)
Inac akurat ma´m krizu hladu :D ten ovocny den aj napriek jednemu prehresku ma enejak dostal , dufam ze to nepriberem :/