Skúsenosti s cestovnými kanceláriami

norikka

Mne o nich povedala kamaratka Kiara a ked som nasledne zacala pozerat ich web a ceny, tak ma zaujali a uz som to s nimi zacala riesit. Poistenie vedia spravit cez Uniqu. Ale kludne sa mozes aj sama poistit, to uz je na tebe ale ponukaju sluzbu aj poistenia dovolenky.

Gabika teraz aj keby ides do kamennej cestovnej agentury, tak ti potom vedia spravit online podpis zmluvy aj vsetko, ze nemusis tam behat uz na viac krat. Uz si myslim, ze to vsetky cestovky tak robia a je to jednoduchsie. Objednávka prebieha tak, ze si vytvoris nezavaznu objednavku. Ich pracovnik preveri dostupnost a cenu a telefonicky ta bude nasledne kontaktovat a uz spolu riesite ostatne veci. Nemusis sa vobec bat, nie je to nic komplikovane

Kiara6

Kiara6 toto by aj mňa zaujímalo, či viem u nich vybaviť všetko, alebo si poistenie treba urobiť inde. Niektoré cestovky majú také len základné, minimálne poistenie, pritom keď sa niečo udeje, tie náklady na liečbu alebo prevoz sú oveľa vyššie, ako dané poistenie kryje.

4gabriela58

dakujem Norika, ze si napisala:) este by ma zaujimalo, ci vedia sprostredkovat aj poistenie a ako celkova objednavka u nich prebieha, kedze nemaju kamenne predajne. to aj podpis zmluvy sa riesi online? este som sa nikdy s tym nestretla a celkom sa toho bojim:/

Kiara6

norikka ako ste na nich natrafili? Všade videli len reklamu na podobnú kanceláriu, ale o tejto som ešte nepočula.

norikka

Gabika ja mam s nimi dobru skusenost, uz dva roky chodime cez nich na dovolenku, ze u nich kupujeme, kedze mi vyhovuje, ze mozem pozriet vsetky ponuky a pekne si to u nich viem vyfiltrovat co hladam, pre kolko osob, atd. Kludne sa pytaj, co ta zaujima, rada ti odpoviem

zancicka

timejskaJ to ste super vymysleli. zas tak ďaleko to nie je, šmykne sa vám to ani nebudeš vedieť ako. my sme začali teraz zvažovať takýto first minute, len sa nevieme rozhýbať. ako ste sa rozhodli kam ísť, do ktorej destinácie?

timejskaJ

este budem vela dni odratavat ale aj ja som rada, ze uz mame vybrate a ze uz nemusim nic riesit, v tomto je vyhoda tych first minute dovoleniek:-):-) a idem od 1.8. do 8.8. 7 noci a 8 dni to vychadza. chceli sme presne tento termin, lebo moj drahy bude mat aj narodeniny, tak aby sme oslavili na dovolenke;-)

zancicka

timejskaJ aj ja by som najradšej chodila každé tri mesiace na dovolenku, to by bolo úplne ideálne. zatiaľ ti v tichosti závidím, že už to máš rezervované, máš sa na čo tešiť a odrátavať dni. kedy tam letíte?

timejskaJ

ani sa ti necudujem, ja keby mam financne prostriedky tak idem aj 4x do roka na dovolenku, teplo milujem:-) a jasne, mame aj hotel vybraty, my uz mame dovolenku rezervovanu. pojdeme do Narcia Resort - Side, je to 5* hotel a ultra all inclusive:-)