Ahojte, prosim vám o vase skusenosti (rady, postrehy, upozornenia) k jednotlivym CK. Mám ísť 1.x na dovolenku a chcem si zvolit tu spravnu CK... pripadne piste aj o internetovych CK...ako napr invia.sk, lastminute.sk, travel.sk a pod.
Skúsenosti s cestovnými kanceláriami
Chcela by som stihnúť ešte teraz v decembri kúpiť dovolenku, poradíte mi prosím s ktorou cestovnou agentúrou máte dobré skúsenosti? Ďakujem
Ja nedokazem tak pomaly rok dopredu predvidat dovolenku. Mozno niekto ano, ale mne sa to po pracovnej stranke velmi neda. Jeden rok som to zvazoval, ale nebookol som si ju, a potom sme nakoniec isli v septembri a prislo mi, ze tie ceny sa zas az tak nelisia, preto sa pytam.
Stevino ja som to sice neporovnavala ale mam kamaratku, ktora to dost sleduje a ona hovori, ze rozdiel tam je. Tazko ale povedat aky, kedze kazda destinacia ma inu cenu. Ale coraz viac vsetci hovoria, ze first minute sa najlepsie oplati a hlavne kupeny v novembri a decembri, takze teraz a vlastne na rok 2026
to som po pravde chcela pocut nechalicka, lebo tiez si myslim, ze je lepsie ist cez cestovnu agenturu ako len tak na blink. vies nejaku dobru aj poradit alebo teda cez ktoru chodite vy?
stevko nikdy som to neporovnavala ale mam kamaratku, ktora kazdy rok kupuje uz v novembri dovolenku a ona to sleduje a hovori, ze ceny idu postupne hore
Aj ste niekto konkretne porovnavali, aky cenovy rozdiel to vie spravit medzi first a last minute? Je jasne, ze ak je to vyber na poslednu chvilu, asi je tazsie zladit terminy, teda najst taky, co by vyhovoval.
timejskaJ - my tiez chodime len cez cestovnu kancelariu, nakolko mam istotu, ze mam vsetko zariadene a nemusim to riesit sama ale oni to vybavia za nas
ja neviem, ci som vobec niekedy vyuzila first minute. vzdy sa mi zdalo, ze tie dovolenky last minute su ovela vyhodnejsie, ale je pravda, ze potom som si musela prisposobovat termin tomu, co ck ponukaju. stalo sa, ze termin, ktory som mala nahlaseny v praci, uz bol vybookovany. vzdy chodim cez ck, na vlastnu past sme isli len do chorvatska velka partia, kde sa bookoval cely apartmanovy dom.
a baby chodite cez CK alebo na vlastnu past?
Gimska tak to je ina vec, ked to praca nedovoluje, potom su idealne last minute dovolenky, kedy clovek ide do cestovky a o par dni leti a ma istotu, ze ma uz nahlasenu a potvrdenu dovolenku aj v praci.
u nas teda first minute vobec nepripadal do uvahy doteraz, nakolko sa nam nedalo tak dopredu si to naplanovat. moj muz je pracovne dost vytazeny a v obdobi, ked chodime na dovolenky mavaju aj pracovne akcie, takze tym to musime prisposobovat.