Skúsenosti s cestovnými kanceláriami

zancicka

hmartinia presne, lebo stále sme len špekulovali a hľadali, potom sme sa nevedeli rozhodnúť.... teraz už sa budeme len tešiť a plánovať, čo treba všetko zbaliť.

alicka34

ved toto, presne nad tymto sa zamyslam, preco sa zrazu zacali predavat first minute, ked last minute boli podla mna super

zuzisima

alicka34 to som aj ja tak vnimala, vzdy sme chodili last minute, aj cenovo sa mi to zdalo take lepsie, lebo sa chceli zbavit zajazdov, ktore by inak neprepadli. ked vravim last minute, tak vacsinou to bolo den az dva pred odletom.

alicka34

zeny chcela by som sa spytat, vsade sa spomina len first minute, to je fakt az taky vyhodny? doteraz som mala zafixovane, ze last minute su najvyhodnejsie a zrazu uplny opak? az sa mi tomu nechce verit! neboli sme na dovolenke uz 4 roky a tento rok by sme konecne chceli ist, tak budem rada, ak mi to niekto vysvetli, vdaka

zancicka

my sme sa konečne rozhýbali a bookli si dovolenku cez travelco. chvíľu nám to trvalo sa rozhodnúť, kam pôjdeme. teraz už len vydržať, kým tam vyrazíme.

hmartinia

my sme boli pred dvoma rokmi v tom Makadi Palace a super tam bolo. tak ak by ti to pomohlo v rozhodovani, tak ten mam odskusany

Kiara6

norikka ďakujem za info, tak si to ideme rezervovať, rozhodujeme sa medzi Jasmine Palace Resort and Spa, Grand Waterworld Makadi, Makadi Palace. Uvidíme, pre ktorý sa teda rozhodneme.

norikka

Jasne Kiara, v travelcu first minute ponukaju a dokonca su to dovolenky, ktore sa najviac oplatia, tak sa rychlo rozhodnite, aby ste to mali za co najnizsiu cenu. Uz si nejake hotely aj nasla, ktore by sa ti pacili??