Ahojte, prosim vám o vase skusenosti (rady, postrehy, upozornenia) k jednotlivym CK. Mám ísť 1.x na dovolenku a chcem si zvolit tu spravnu CK... pripadne piste aj o internetovych CK...ako napr invia.sk, lastminute.sk, travel.sk a pod.
Skúsenosti s cestovnými kanceláriami
luubinka tak už ste zrejme tam, dúfam, že všetko prebiehalo ok, odlet aj ubytko. Hádam máte pekné počasie.
verim Darla, som v takom istom psychickom rozpolozeni:D my aj hladame dovolenku ale tie ceny su neskutocne:/
Ja som momentálne v stave, že by som vypadla hneď, kdekoľvek, hlavne aby som nemusela variť, prať, upratovať a oddýchla si od práce.
a kam by si chcela ist palinocka? aj mas nejaku destinaciu, ktoru by si chcela tento rok navstivit alebo ti to je skor jedno, len aby si si oddychla? lebo my by sme chceli ist velmi do spanielska, no zatial co som pozerala ceny, tak je to prilis vela pre nas:/
My uz hadam za chvilu pojdeme tiez nieco vybrat, lebo potrebujem nejaky svetly bod, na ktory sa budem tesit.
ano, to si stale hovorim, ze to rychlo ubehne lebo ved uz pomaly balim aj veci a dokupujem, co potrebujeme. tym si sprijemnujem cakanie;-) musis mysliet pozitivne, ze sa niekam dostanes:-)
luubinka dva týždeň ti ubehnú ako voda a budeš konečne relaxovať. ja ešte ani len netuším, kedy sa dostanem niekam.
neboj Kiara, potom ti poslem aj nejake fotky, nech trochu zavidis, haha. uz sa neviem dockat, uz tu dovolenku potrebujem ako sol lebo posledne obdobie je strasne tazke, no este musim dva tyzdne vydrzat
luubinka jasné, že nás zaujíma hotel, a mňa by potom potešili aj fotky, keďže je to moja top krajina.
este jedna rodina ide s nami aby nam bolo veselsie, s nim chodime skoro kazdy rok na dovolenku a je to super mat takych partakov s ktorymi si rozumieme:-)