Skúsenosti s cestovnými kanceláriami

michalienka12

Ja ti hrozne zavidim, obzvlast dnes, ked je tak uz dazdivo, hned by som sa do tepla teleportovala. Na tyzden to idete?

daninka25

Ono večer od mora zvykne pofukovať, nie je to síce zima, ale keď je človek rozhorúčený, je tak sviežejšie.

IvanaIva

- to je jasne, na kazdu dovolenku beriem aj jedny dlhe gate a nejaky ten svetrik a teraz tym, ze uz je tu na slovensku zimsie a letime v noci, tak pojdeme v dlhom, takze budeme mat aj teplejsie veci so sebou

vandula

jasné, že bude teplo, toho by som sa vôbec nebála, navečer, keď pôjdete von, si ale pre istotu zober niečo cez plecia.

IvanaIva

- nestras, my uz mame dovolenku kupenu s odletom 23 a myslim si, ze tam bude este teplo, kedze teraz je to vsetko take poposuvane

Lentilka4

Ja uz by som takto koncom septembra do Egypta velmi nesla, na mna uz ostava dost chladno, dokonca aj tie dni su celkom kratke.

IvanaIva

- uz takto v septembri sa oplati ist do oblasti bud hurghada alebo marsa alam, tam je este teple aj more. a popozeraj si cez idem.sk hotely, maju rozne v ponuke a dost vela z nich ma aj tobogany. uz si musite sami najst, ktory sa vam bude pacit

klamira

My sa chystáme tiež do Egypta, ale ešte nemáme vybratú oblasť. Niečo vhodné pre deti by sme chceli, a teda pozvoľný vstup do mora, no len nech sa tam zase dospeláci nenudia, tak aj nejaké vodné atrakcie. Viete mi niečo poradiť?

IvanaIva

- ano, presne nam tak hovorila, ze pol roka ale to mame, kedze detom som davala tento rok robit pas a s muzom sme si davali minuly rok, takze mame vsetci. fuu tak to som zvedava, ci to tak este bude