Skúsenosti s cestovnými kanceláriami

norikka

Tak aj v Egypte je podla mna v lete strasne teplo aj ked ja som typ, ze mne to nevadi, lebo predsa len pri mori clovek to teplo uplne inak vnima ale ak mate nejake male deticky, tak by som skor ine destinacie volila ako taketo, v ktorych je priserne teplo v lete

Kiara6

norikka pozerali sme Egypt alebo potom Dubaj, ale každé by sme išli v iný termín samozrejme. Neviem si predstaviť sa v lete smažiť v Dubaji ?

Kiara6

norikka už som si ich aj ja pozerala, musím povedať, že majú zaujímavé ceny to je pravda, aj celkom širokú ponuku zájazdov.

norikka

Mne to nepride zdlhave Zuzka, uz viac krat som takto riesila dovolenku a vzdy mi po chvilke daju vediet a ked je vsetko dostupne, tak rovno riesime kupu. V januari som kupovala dovolenku pre mojich rodicov a za hodinu som to mala vsetko hotove a to som este k tomu mamine volala, od nich zistovala, ci teda ano, potom ich udaje, atd. a fakt to islo rychlo

norikka

Mne o nich povedala kamaratka Kiara a ked som nasledne zacala pozerat ich web a ceny, tak ma zaujali a uz som to s nimi zacala riesit. Poistenie vedia spravit cez Uniqu. Ale kludne sa mozes aj sama poistit, to uz je na tebe ale ponukaju sluzbu aj poistenia dovolenky.

Gabika teraz aj keby ides do kamennej cestovnej agentury, tak ti potom vedia spravit online podpis zmluvy aj vsetko, ze nemusis tam behat uz na viac krat. Uz si myslim, ze to vsetky cestovky tak robia a je to jednoduchsie. Objednávka prebieha tak, ze si vytvoris nezavaznu objednavku. Ich pracovnik preveri dostupnost a cenu a telefonicky ta bude nasledne kontaktovat a uz spolu riesite ostatne veci. Nemusis sa vobec bat, nie je to nic komplikovane

Kiara6

Kiara6 toto by aj mňa zaujímalo, či viem u nich vybaviť všetko, alebo si poistenie treba urobiť inde. Niektoré cestovky majú také len základné, minimálne poistenie, pritom keď sa niečo udeje, tie náklady na liečbu alebo prevoz sú oveľa vyššie, ako dané poistenie kryje.

4gabriela58

dakujem Norika, ze si napisala:) este by ma zaujimalo, ci vedia sprostredkovat aj poistenie a ako celkova objednavka u nich prebieha, kedze nemaju kamenne predajne. to aj podpis zmluvy sa riesi online? este som sa nikdy s tym nestretla a celkom sa toho bojim:/

Kiara6

norikka ako ste na nich natrafili? Všade videli len reklamu na podobnú kanceláriu, ale o tejto som ešte nepočula.