Skúsenosti s cestovnými kanceláriami

horkoc

Tak to je ten lepsi pripad, bude to tak asi efektivnejsie aj pre ludi, ked si budu naozaj nieco pozerat, bude to pokope. A co s dovolenkami teda dokladmi, ktore boli vystavene na povodne meno spolocnosti? Nebude v hoteloch problem alebo na letisku?

janxia

Na facebooku písali, že chcú aby všetky dovolenkové tipy a ponuky boli na jednom mieste a preto sa kvázi spájajú ale inak všetko funguje ako aj predtým..

daninka25

Ja že na koho sa to pýtaš, potom som dočítala, že to sú tí, čo už fungovali. Mňa by zaujímalo, prečo sa rozhodli premenovať. Neviete niekto?

simranka54

ahojte. vidim, ze sa tu diskutuje tak sa vas vyskusam spytat. ma tu niekto skusenosti s agenturou idem.sk? (je to byvale Travelco), teraz zmenili nazov ale inak pokracuju v tom, v com aj predtym. zaujimalo by ma, ci v blizkej dobe ste bola niektora cez nich na dovolenke. dakujem krasne za odpoved

Van-ness

to sme potom dvaja @horkoc, pre mna to pride totalne nelogicke a zbytocne vyhodene peniaze, lebo bazeny su aj tu na slovensku. my ked sme na dovolenke pri mori, tak len pri mori sme a v bazene jedine vtedy, ked su tam nejake tie atrakcie, ze cvicenie alebo nieco pre deti

horkoc

Ja nepochopim ludi, ktori idu na dovolenku do zahranicia, idu k moru a vysedavaju pri bazenoch. Dobre, este ked sa potrebuju stiahnut z prudkeho slnka kvoli detom, tak ok.

jesenikovael

Áno bolo ale pre nás je aj tak najpodstatnejšie more, keďže ideme tam kvôli nemu. Tobogány a bazény máme aj tu na Slovensku. Takže mi sme drvivu väčšinu času boli len v mori. Jasné, Egypt je na šnorchlovanie úplne naj!

Allie1

jesenikovael v Egypte je super, tam sme aj my niekoľkokrát už boli, či už s kamarátmi alebo aj s deťmi. Podľa mňa si tam každý niečo nájde, pokiaľ si vyberie dobrý hotel. V tom, čo ste boli vy, ten sme ešte neskúsili, je tam toho dosť pre deti? Aj sa dá pri šnorchlovaní niečo vidieť?

jesenikovael

Bolo teplo ale dalo sa to zvládnuť, tam to predsa len inak vnímaš, keď si pri vode a aj pofukovalo trochu, takže bolo super. Rozumiem, september ešte tiež môže byť super a hlavne v septembri sa už väčšinou do takýchto teplých destinácií chodí, ešte aj Turecko viem, že chodia niektoré v septembri. Tak držím palce, aby si dovolenku dostala:-)

zuzisima

jesenikovael nebolo tam teraz neznesitelne teplo? my sa asi pojdem v septembri pozriet do egypta, ale este to nie je iste, ci dostaeme dovolenku, teda ja.