Ahojte, prosim vám o vase skusenosti (rady, postrehy, upozornenia) k jednotlivym CK. Mám ísť 1.x na dovolenku a chcem si zvolit tu spravnu CK... pripadne piste aj o internetovych CK...ako napr invia.sk, lastminute.sk, travel.sk a pod.
Skúsenosti s cestovnými kanceláriami
@luubinka ok
@kiara6 samozrejme, ze povedia. uz viac krat mi povedali, ked som im spomenul nejaky hotel, ze ten je taky jednoduchsi, ze ten mi moc neodporucaju a radsej mi poradili nejaky lepsie s ktorym maju lepsie skusenosti
mistrik58 a myslíš, že by ti aj povedali niečo zlé na dovolenku, ktorú si si u nich vybral? Ja si skúr nechávam poradiť, buď od niekoho, kto tam už bol, alebo keď sa iem pýtať v cestovke, tak sa skúr pátam, čo by mi odporučili.
este raz dakujem, zajtra im budem volat a dam vediet, co som vybavila
@zuzisima kazdy sme iny, ja reakcie nepotrebujem vidiet, kedze ja si vopred vsetko zistim a aj recenzie si precitam a viac menej uz idem na istotu a vlastne cez travelco len kupim dovolenku, ktora sa mi najviac pozdava. niekedy sa spytam este aj na ich nazor a niekedy ani to nie.
@luubinka jasne su spolahlivy, nemal som este nikdy ziadne problemy. kludne kontaktuj, nebudes banovat
hmartinia bol v našom užšom výbere, ale keď si mi o ňom písala a posielala fotky, tak to nás presvedčilo. Ďakujem
super, tak to budete spokojni, tam je krasne;-):-)
hmartinia Makadi Palace, však tam, kde ste boli aj vy, čo si mi fotky posielala. Mali sme dilemu, ale nakoniec sme si vybrali.
dakujem za odpoved mistrik. vsimla som si, ze uz viaceri takto funguju. a nemal si s nimi nikdy problem, su spolahlivy ano? pozerala som, ze ponukaju aj exotiku, co my hladame, tak preto sa vypytujem aby som vedela, ci ich kontaktovat
mistrik58 dnes sa da vsetko vybavit online, ale niekedy by som sa rada poradila, videla reakcie a predsa cez ten telefon to nie je take...
@luubinka no ja ked kupujem dovolenku, tak nikam nebeham lebo to povazujem za zbytocne strateny, len cez ich stranku si pozriem hotely, ktore by sa mi pacili a nasledne im volam, takze ani neviem, ci maju pobocku niekde, kedze som ten typ cloveka, ze keby aj mali, tak tam nejdem a radsej vsetko riesim z pohodlia obyvacky