Ahojte, prosim vám o vase skusenosti (rady, postrehy, upozornenia) k jednotlivym CK. Mám ísť 1.x na dovolenku a chcem si zvolit tu spravnu CK... pripadne piste aj o internetovych CK...ako napr invia.sk, lastminute.sk, travel.sk a pod.
Skúsenosti s cestovnými kanceláriami
my sme sa konečne rozhýbali a bookli si dovolenku cez travelco. chvíľu nám to trvalo sa rozhodnúť, kam pôjdeme. teraz už len vydržať, kým tam vyrazíme.
my sme boli pred dvoma rokmi v tom Makadi Palace a super tam bolo. tak ak by ti to pomohlo v rozhodovani, tak ten mam odskusany
norikka ďakujem za info, tak si to ideme rezervovať, rozhodujeme sa medzi Jasmine Palace Resort and Spa, Grand Waterworld Makadi, Makadi Palace. Uvidíme, pre ktorý sa teda rozhodneme.
Jasne Kiara, v travelcu first minute ponukaju a dokonca su to dovolenky, ktore sa najviac oplatia, tak sa rychlo rozhodnite, aby ste to mali za co najnizsiu cenu. Uz si nejake hotely aj nasla, ktore by sa ti pacili??
norikka našla som na stránke aj first mnute, kde mi vyhodilo všetky krajiny, ktoré ponúkajú v týchto zľavách, aj Egypt sa tam nachádza. Tak sa už len rozhodnúť kam a bookujeme.
Ano, ved to som aj pisala Stevo, ze pri mori to clovek az tak neciti ale tak ked ides v juli a je tam minimalne 40 stupnov, tak to uz predsa len citis a hovorim, ze zalezi aj od posadky, ktora ide na dovolenku. Pre deti to moc idealne nie je, pre dospelych v poho
norikka ja som parkrat v egypte bol, su to sice vysoke teploty, ale tam to tak inak citit, vzduch je iny, z mora ide vlhko, nie je to taky ten betonovy upek ako u nas.
Tak aj v Egypte je podla mna v lete strasne teplo aj ked ja som typ, ze mne to nevadi, lebo predsa len pri mori clovek to teplo uplne inak vnima ale ak mate nejake male deticky, tak by som skor ine destinacie volila ako taketo, v ktorych je priserne teplo v lete
norikka pozerali sme Egypt alebo potom Dubaj, ale každé by sme išli v iný termín samozrejme. Neviem si predstaviť sa v lete smažiť v Dubaji ?
Ano, to maju Kiara a ktore destinacie si pozerala?