Ahojte, prosim vám o vase skusenosti (rady, postrehy, upozornenia) k jednotlivym CK. Mám ísť 1.x na dovolenku a chcem si zvolit tu spravnu CK... pripadne piste aj o internetovych CK...ako napr invia.sk, lastminute.sk, travel.sk a pod.
Skúsenosti s cestovnými kanceláriami
V tichosti závidím, mne sa zatiaľ nepodarilo nikam poriadne dostať, snáď na jeseň niečo vymyslím. Aj vás upozornili v cestovke, či kde ste to kupovali, na platnosť pasu do Egypta? Ozaj, ako to je teraz s tými vízami, čo sa platili po prílete v letiskovej hale? Stále sa platia tam?
- to ano, to by ma porazilo, keby sme zmeskali let. uz sa tej dovolenky neviem dockat, potrebujem oddych, nic neriesit iba jest a kupat sa v mori :D ano, to si isto kupime, ak bude ta moznost. dakujem za pripomenutie :)
stale lepsia varianta, ako zmeskat let, takto by ste si aspon uzili este bratislavu a niekde pobehali. ak budete mat moznost cez edlegata, kupte si pre istotu tie ich tbl proti faraonovi.
- no presne, dobre ze som si to uvedomila, lebo este by sme boli zbytocne na letisku tri dni vpred :D :D :D by si mysleli, ze sme nejaky nedockavci :D :D
ale veď to je v pohode, ja sopm sa len orientačne pýtala, že kedy letíte. hlavne aby ste na letisko prišli v správny deň.
- dream Lagoon & Aqua Park Resort tento hotel je to ale pozeram, ze som sa sekla a odlet mame 23.9. a napisala som ti 20.9., neviem na co som myslela, ked som ti to pisala :D
aky hotel ste si vybrali? egypt je moja srdcovka, len chodim rada do inej oblasti, ale myslim, ze vsade je to velmi pekne.
- zancicka od dnes je to presne mesiac, 20.9. máme odlet. tomu ver, že sa už neviem dočkať, veľmi sa teším ale tak nejaký čas ešte musím vydržať. áno, pozerali sme aj tú oblasť
IvanaIva tak už doslava odrátavate teda, kedy máte termín odletu? Aj ste pozerali to Makadi?
do ktoreho hotela idete?? a oni maju aj prevadzku alebo funguju iba cez internet? o tejto stranke som este vobec nepocula :O