Ahojte, prosim vám o vase skusenosti (rady, postrehy, upozornenia) k jednotlivym CK. Mám ísť 1.x na dovolenku a chcem si zvolit tu spravnu CK... pripadne piste aj o internetovych CK...ako napr invia.sk, lastminute.sk, travel.sk a pod.
Skúsenosti s cestovnými kanceláriami
Osobne sa nebojím ale záleží samozrejme kde na dovolenku, teraz by som asi kukal niekde len blízko ako Španielsko, Grécko ....
a kde ste sa rozhodli, ze pojdete?
hmartinia jasné, to som tak nemyslela. Dohodli sme sa s mužom, dokonca si mala pravdu, pozerala som ceny a sú fakt super. Takže nie je o čom.
Chcela by som sa spýtať, nebojíte sa kupovať dovolenky, keď vidíte, čo sa deje vo svete? Ja osobne mám z toho trošku obavy a strach:(
@gimska pecka a mozem poprosit ten nazov hotela? pozrel by som, ci ho ponuka aj travelco, lebo my iba cez nich chodime
mistrik58 aj nam take ponukali, ale vobec sme to nepotrebovali, kazdy den bolo co sledovat aj priamo z nasej plaze, bolo to brutalne. ked si vezmem, ze uz vedlajsie ubytovania mali problem aj so vstupom do mora, lebo mali dost kamene, alebo velmi zle dno, ze daleko museli plavat, tak sme to fakt vychytali.
tak v tom ti uz nemozem povedat, ze ano, chod zajednat to sa musis doma poradit a potom zajednat :-D ale spravite dobre, ked si zajednate dovolenku este teraz, budete ju mat za lepsiu cenu ako v hlavnej sezone
hmartinia super, ďakujem za fotky, tak myslím, že máme vybraté, pôjdeme si to zajednať ?
@gimska fuu, tak to ste mali brutalne. mne raz kamaratka spominala, ze boli takto snorchlovat v egypte ale ze to si museli zaplatit vylet a ze lodou ich zaviezli dalej niekde a tam ze bol krasny podmorsky svet, tak som si myslel, ze aj vy ste to tak mali. a to ste boli v ktorom hotely?
mistrik58 to nie, vybrali sme si hotel priamo na plazi, s paradnym pristupom do mora. nebolo treba ani daleko plavat, vsetko to bolo kusok od brehu. idealne aj pre deti.