Skúsenosti s cestovnými kanceláriami

Kiara6

luubinka waw, to ti v tichosti závidím. Katar je krásna krajina, bude vám tam úžasne. A do akého hotela idete?

luubinka

mistrik nasla som si cez ich webovu stranku travelco a potom ked som s nimi komunikovala, tak som chcela vediet aj ich nazor a povedali, ze som si jeden z najlepsich hotelov vybrala, takze som bola rada, ze sme sa zhodli;-)
stevino odlietame 18.5. a do 25.5. tam budeme, na 7 noci/8 dni ideme a letime z bratislavy, co je uplne super

stevino_m

luubinka Katar? Paaani, to je jedno z miest, kde by som sa chcel pozriet. Mam este par miest, co mam na tzv zozname, ktore isto chcem vidiet, a toto je jedno z nich. Kedy tam idete?

Darla111

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či vám cestovky ponúkli vzhľadom k situácii nejaké riešenie, trebárs formou bezplatnej zmeny termínu, alebo zmeniť úplne destináciu....

luubinka

mistrik musim ti napisat, ze sme spolocne vybrali dovolenku. boli velmi mili, ochotni a mali bohovsku trpezlivost, kedze ja som strasne nerozhodny clovek,uplny brutal. dakujem ti este raz, ze si mi ich poradil! a Katar sme nakoniec vybrali, neskutocne sa tesim

zuzisima

tak to je super, ak vedia takto poradit aj ked trebars mnou vybrany hotel nie je dobry. ja mam radsej, ak mi povedia pravdu, ako sa tvarit, ze je vsetko ok, len aby som si cez nich kupila zajazd. to moze takto fungovat len raz.

mistrik58

@luubinka ok
@kiara6 samozrejme, ze povedia. uz viac krat mi povedali, ked som im spomenul nejaky hotel, ze ten je taky jednoduchsi, ze ten mi moc neodporucaju a radsej mi poradili nejaky lepsie s ktorym maju lepsie skusenosti

Kiara6

mistrik58 a myslíš, že by ti aj povedali niečo zlé na dovolenku, ktorú si si u nich vybral? Ja si skúr nechávam poradiť, buď od niekoho, kto tam už bol, alebo keď sa iem pýtať v cestovke, tak sa skúr pátam, čo by mi odporučili.