Skúsenosti s cestovnými kanceláriami

simikplan

mna by zaujimala taka prakticka vec. ti , co mate skolopovinne deti, beravate ich na tie jesenne dovolenky mimo prazdniny? bojim sa, ci nas zo skoly pustia.

IvanaIva

- jasné rozumiem, však to sa dá keďže niektoré destinácie majú odlety aj dva krát do týždňa že napríklad utorok a sobota alebo iné dni. však to nám v cestovnej agentúre povedia keď budeme kupovať dofču:)

gimska

IvanaIva nam sa to len raz za tie roky stalo, ze sme si radsej o par dni posunuli dovolenku kvoli vybookovanemu lietadlu, ale isli sme tam, kam sme chceli. nechceli sme menit hotel kvoli tomu, tak sme zmenili termin dovolenky.

zancicka

IvanaIva pozrite si aj oblasť makady bay v egypte, tam je to úplne dokonalé na šnorchlovanie. nebojíte sa, že bude problém s letenkami? viem, že sa to deje, síce hotel kapacitu ešte má, ale nie je miesto v lietadle.

IvanaIva

- áno, aj ja som už niečo pozerala ale chceme kupovať až tesne aby bola čo najlepšia cena. keďže to už bude september, tak rozmýšľame buď Turecko alebo Egypt, tá časť Marsa Alam. tam sa mi to veľmi páči, keď pozerám fotky:)

daninka25

IvanaIva to vyzerá, že budete asi kupovať last minute. Podľa toho čo tu píšu, tak by ste mali mať pokope na ich stránke celkom slušnú ponuku, keďže sa spojili. Kam sa chystáte?

IvanaIva

- my by sme chceli ísť na dovolenku až v septembri, tak dúfam, že budú mať nejaké dobré ponuky a za rozumnejší peniaz ako teraz.

horkoc

janxia to bolo prve co ma napadlo, kedze sa menil nazov, dokumenty a rezervacie ci uz na letisku alebo v hoteloch su teda na ineho sprostredkovatela. To by mohol byt mensi problem, ale tak predpokladam, ze na vyriesenie takychto situacii su tam delegati v jednotlivych destinaciach.