Ahojte, prosim vám o vase skusenosti (rady, postrehy, upozornenia) k jednotlivym CK. Mám ísť 1.x na dovolenku a chcem si zvolit tu spravnu CK... pripadne piste aj o internetovych CK...ako napr invia.sk, lastminute.sk, travel.sk a pod.
Skúsenosti s cestovnými kanceláriami
luubinka dva týždeň ti ubehnú ako voda a budeš konečne relaxovať. ja ešte ani len netuším, kedy sa dostanem niekam.
neboj Kiara, potom ti poslem aj nejake fotky, nech trochu zavidis, haha. uz sa neviem dockat, uz tu dovolenku potrebujem ako sol lebo posledne obdobie je strasne tazke, no este musim dva tyzdne vydrzat
luubinka jasné, že nás zaujíma hotel, a mňa by potom potešili aj fotky, keďže je to moja top krajina.
este jedna rodina ide s nami aby nam bolo veselsie, s nim chodime skoro kazdy rok na dovolenku a je to super mat takych partakov s ktorymi si rozumieme:-)
tak toto vyzera fakt brutalne, pre deti doslova raj na zemi. a idete sami ci nejaka vacsia partia?
luubinka waw, to ti v tichosti závidím. Katar je krásna krajina, bude vám tam úžasne. A do akého hotela idete?
a mozes prosim ta napisat o aky hotel sa jedna? rada by som si ho pozrela:)
mistrik nasla som si cez ich webovu stranku travelco a potom ked som s nimi komunikovala, tak som chcela vediet aj ich nazor a povedali, ze som si jeden z najlepsich hotelov vybrala, takze som bola rada, ze sme sa zhodli;-)
stevino odlietame 18.5. a do 25.5. tam budeme, na 7 noci/8 dni ideme a letime z bratislavy, co je uplne super
luubinka Katar? Paaani, to je jedno z miest, kde by som sa chcel pozriet. Mam este par miest, co mam na tzv zozname, ktore isto chcem vidiet, a toto je jedno z nich. Kedy tam idete?