Ahojte, prosim vám o vase skusenosti (rady, postrehy, upozornenia) k jednotlivym CK. Mám ísť 1.x na dovolenku a chcem si zvolit tu spravnu CK... pripadne piste aj o internetovych CK...ako napr invia.sk, lastminute.sk, travel.sk a pod.
Skúsenosti s cestovnými kanceláriami
takze sa da spolahnut na to co paradia? to je super.
presne to sme si aj my povedali Allie;):)
Kamka_SL ísť takto na odporúčanie v cestovke je podľa mňa najlepšie, keďže ani oni nemajú záujem predávať niečo, čo by s nimi človek potom musel riešiť, prípadne reklamovať...
ano, v travelcu nam ho poradili a som taka spokojnejsia, kedze oni maju viac feedbackov od ludi ako ja a citala som si aj referencie a su dobre, tak to ma uspokojuje:):)
Snáď tie fotky nebudú ďaleko od reality, však by vám to hádam v cestovke povedali, resp. upozornili vás na tie rozdiely. Dostali ste naň odporúčanie, či ako ste sa k nemu dopracovali?
baby napisem vam to spolocne, aby som nemusela dve spravy pisat, kedze sa pytate na to iste. ideme do oblasti Marsa Alam, ved ktora ina, ked teraz je to take popularne:D :D a hotel sa vola Hotej Laz Grand Marsa Alam, pozrite si, vyzera na fotkach super, tak som zvedava, aka bude realita:):):)
Kamka_SL tak to už odrátavate teda, keď už to máte zakúpene. A ktorý konkrétne hotel, oblasť?
a do ktorej oblasti idete Kamka? mohla by si mi napisat aj hotel a cenu, dakujem krasne
my ideme tento rok do Egypta ale nie preto, ze by boli ceny najnizsie ale ze tam chceme ist a mame to tam radi. my sme si egypt uz v januari kupili.
vobec som nic nepozerala, nejako som sa k tomu este nedostala, a popravde ani neviem na aku oblast sa zamerat.