Skúsenosti s cestovnými kanceláriami

Darla111

luubinka dva týždeň ti ubehnú ako voda a budeš konečne relaxovať. ja ešte ani len netuším, kedy sa dostanem niekam.

luubinka

neboj Kiara, potom ti poslem aj nejake fotky, nech trochu zavidis, haha. uz sa neviem dockat, uz tu dovolenku potrebujem ako sol lebo posledne obdobie je strasne tazke, no este musim dva tyzdne vydrzat

luubinka

este jedna rodina ide s nami aby nam bolo veselsie, s nim chodime skoro kazdy rok na dovolenku a je to super mat takych partakov s ktorymi si rozumieme:-)

Kiara6

luubinka waw, to ti v tichosti závidím. Katar je krásna krajina, bude vám tam úžasne. A do akého hotela idete?

luubinka

mistrik nasla som si cez ich webovu stranku travelco a potom ked som s nimi komunikovala, tak som chcela vediet aj ich nazor a povedali, ze som si jeden z najlepsich hotelov vybrala, takze som bola rada, ze sme sa zhodli;-)
stevino odlietame 18.5. a do 25.5. tam budeme, na 7 noci/8 dni ideme a letime z bratislavy, co je uplne super

stevino_m

luubinka Katar? Paaani, to je jedno z miest, kde by som sa chcel pozriet. Mam este par miest, co mam na tzv zozname, ktore isto chcem vidiet, a toto je jedno z nich. Kedy tam idete?