Ahojte, prosim vám o vase skusenosti (rady, postrehy, upozornenia) k jednotlivym CK. Mám ísť 1.x na dovolenku a chcem si zvolit tu spravnu CK... pripadne piste aj o internetovych CK...ako napr invia.sk, lastminute.sk, travel.sk a pod.
Skúsenosti s cestovnými kanceláriami
Tak ako spominas tu cestovku, tak funguje vela z nich, nemaju vlastnu ponuku a len prezdielavaju ine. Ja napriklad viem o cestovkach, ktore maju priamo v destinaciach rezervovane svoje apartmanove domy alebo izby v hoteloch, a pokial vidia, ze ich sami nedokazu vybookovat, tak sa dohodnu s inou cestovkou nech ich ponuka, a zisk si delia....pre koncoveho zakaznika to nema ziaden dopad co sa ceny tyka.
Veď ale tak fungujú skoro všetky cestovky gimska, nie? Čo som pozerala aj tú cestovnú agentúru travelco, ktorá tu je spomínaná, tak oni majú priame zastúpenie všetkých slovenských a najlepších zahraničných cestoviek, že predávajú ich zájazdy za rovnakú cenu ako priamo v CK. Takže toho by som sa nebála, že by niektorá nemala v ponuke nejakú destináciu. Ako áno, možno nejaké tie slabšie, ktoré majú v ponuke menej zájazdov ale cez takú isto nechceme ísť
lenyia takto, maju v ponuke aj ine zajazdy, ale vacsinou ide o tzv. sprostredkovany predaj ci ako sa to vola. dana kancelaria sa na destinaciu nespecializuje, ale vie ju rezervovat cez inu agenturu.
a oni funguju iba cez internet alebo ako to maju riesene?
To fakt gimska? Ale veď sú hádam aj cestovné agentúry, ktoré majú všetky destinácie v ponuke, či??
timejskaJ - no z mojich osobnych skusenosti ti viem poradit cestovnu agenturu Travelco. my kupujeme dovolenky len cez nich, odkedy chodime takto letecky a nie na vlastnu past autom, to uz je zopar rokov.
darienka v tomto pripade to nie je o nazore, ale o moznostiach, ktore mi praca ponuka, resp. neponuka. V semptembri su lacnejsie o malo zajazdy, lebo nie su uz prazdniny, to je fakt. Proste najdrahsie to je pocas letnych detskych prazdnin, tym rodicom sa zial inokedy na dovolenku ist neda.
Stevino tak kazdy ma na to iny nazor. Mne to napriklad praca dovoluje a povedala by som, ze to vyzaduju, aby sme si dopredu nahlasovali dovolenky, takze my ked kupime, tak hned davam vediet a uz mam dovolenku na leto istu. V septembri su uz ceny prijatelnejsie.
zalezi aj od destinacie, kam chces ist, nie vsetky kancelarie ponukaju vsetko, niektore sa specializuju napriklad na egypt, ine na dubaj atd.
Chcela by som stihnúť ešte teraz v decembri kúpiť dovolenku, poradíte mi prosím s ktorou cestovnou agentúrou máte dobré skúsenosti? Ďakujem