Skúsenosti s cestovnými kanceláriami

timejskaJ

este budem vela dni odratavat ale aj ja som rada, ze uz mame vybrate a ze uz nemusim nic riesit, v tomto je vyhoda tych first minute dovoleniek:-):-) a idem od 1.8. do 8.8. 7 noci a 8 dni to vychadza. chceli sme presne tento termin, lebo moj drahy bude mat aj narodeniny, tak aby sme oslavili na dovolenke;-)

zancicka

timejskaJ aj ja by som najradšej chodila každé tri mesiace na dovolenku, to by bolo úplne ideálne. zatiaľ ti v tichosti závidím, že už to máš rezervované, máš sa na čo tešiť a odrátavať dni. kedy tam letíte?

timejskaJ

ani sa ti necudujem, ja keby mam financne prostriedky tak idem aj 4x do roka na dovolenku, teplo milujem:-) a jasne, mame aj hotel vybraty, my uz mame dovolenku rezervovanu. pojdeme do Narcia Resort - Side, je to 5* hotel a ultra all inclusive:-)

liah33ra

Ja by som najradsej isla na dovolenku uz teraz, neviem, ci to je tou atmosferou v praci, alebo uz na mna ide jarna unava, ale mam pocit, akoby to na mna padalo zovsadial. Normalne som si uz zacala aj pozerat nejake zajazdy, ale neviem, kam by som isla. V Turecku som veru este nebola. Aj mas najaky konkretny hotel?

gimska

timejskaJ ja som to chvilu skusala, pozerat sa na vsetko z lepsieho uhla pohladu, ale hrozne ma to nicilo. Tak som si povedala, ze asi nie som ten typ cloveka a hotovo. Aj ste sa uz definitivne rozhodli, kam pojdete na tu dovolenku?

timejskaJ

gimska dakujem, no niekedy je to narocne mat k vsetkemu taky pristup ale snazim sa byt vo vsetkom pozitivna a hladat na vsetkom len to dobre

zuzisima samozrejme, ze od toho sa odvija cena. to som len taky nastrel napisala, ze sa da kupit aj za tolko lebo som v rychlosti tukla travelco stranku a tam som nasla, ze aj za takuto cenu sa da hotel na Krete najst.

zuzisima

timejskaJ dnes 1000eur na osobu vobec nie je vela, len zalezi, co v tom je, ci all inclusive, ci je to tyzdnova dovolenka a podobne parametre. dolezite veci su aj poloha hotela a vstup do mora, ci maju lehatka v cene...

sklaninka

to nie je az taka vysoka cena Timejka, myslela som si, ze mi napises okolo dvojky na osobu.
idem pokukat a cez koho chodite? aku cestovku?

gimska

timejskaJ tak to ti ten pozitivny pristup veru zavidim, ja by som ho tiez taky chcela mat. A to sa ku vsetkemu tak stavias? Ci len k dovolenkam, alebo teda volnocasovym veciam?