Ahojte, prosim vám o vase skusenosti (rady, postrehy, upozornenia) k jednotlivym CK. Mám ísť 1.x na dovolenku a chcem si zvolit tu spravnu CK... pripadne piste aj o internetovych CK...ako napr invia.sk, lastminute.sk, travel.sk a pod.
Skúsenosti s cestovnými kanceláriami
vobec som nic nepozerala, nejako som sa k tomu este nedostala, a popravde ani neviem na aku oblast sa zamerat.
pocula som, ze teraz Egypt vychadza aj cenovo najlepsie, je to pravda? pozerala si uz ceny, co taky Egypt stoji? my sme akurat vcera s muzom pozerali cez stranku Travelco nejake ponuky na hotel a ten Egypt sa nam tiez dost pozdava, len este to musim obvolat
hricka00 vies co, akoze laka ma Egypt, tam som bola uz davno, ale zas kdekolvek je more, piesok a klud. Nemam teraz naladu nejako extra na poznavacky, potrebujem riadny oddych.
presne, ta realita je kruta:-D ale tak cloveku nic ine neostava, nonstop mat all inclusive sa tiez neda:-D:-D
Návraty do každodennej reality bývajú vždy ťažké. Hlavne teda návrat z all inclusive do toho, že čo si neuvaríš, nemáš.
uz sme aj naspat a bolo uplne perfektne. vsetko nam vyslo, pocasie super, celkom teplucko a hlavne sme si dokonale oddychli, kvoli comu sme tam aj isli. hotel, strava, sluzby, vsetko tip top. nemozem nic vytknut, vydarena dovolenka to bola:-) az mi je smutno :-/
luubinka tak už ste zrejme tam, dúfam, že všetko prebiehalo ok, odlet aj ubytko. Hádam máte pekné počasie.
verim Darla, som v takom istom psychickom rozpolozeni:D my aj hladame dovolenku ale tie ceny su neskutocne:/
Ja som momentálne v stave, že by som vypadla hneď, kdekoľvek, hlavne aby som nemusela variť, prať, upratovať a oddýchla si od práce.
a kam by si chcela ist palinocka? aj mas nejaku destinaciu, ktoru by si chcela tento rok navstivit alebo ti to je skor jedno, len aby si si oddychla? lebo my by sme chceli ist velmi do spanielska, no zatial co som pozerala ceny, tak je to prilis vela pre nas:/