Skúsenosti s cestovnými kanceláriami

sklaninka

to nie je az taka vysoka cena Timejka, myslela som si, ze mi napises okolo dvojky na osobu.
idem pokukat a cez koho chodite? aku cestovku?

gimska

timejskaJ tak to ti ten pozitivny pristup veru zavidim, ja by som ho tiez taky chcela mat. A to sa ku vsetkemu tak stavias? Ci len k dovolenkam, alebo teda volnocasovym veciam?

timejskaJ

sklaninka tak cena zavisi aj od narocnosti a od hotela ale pozerala som, ze aj okolo 1000€ na osobu vies najst pekny hotel a dokonca aj za menej, no bavime sa teraz first minute, lebo vtedy su ceny najnizsie.
zancicka nie, toho sa vobec nebojim a ked vidim, kolko penazi sa da usetrit, tak si to jednoducho naplanujem tak, ze vtedy idem a nemoze mi do toho nic prist, v tomto som az prilis pozitivny clovek:)))

zancicka

timejskaJ my sme nikdy nerezervovali tak skoro, neviem veľmi dopredu plánovať. ako si takto skoro vieš vybrať? nebojíš sa, že sa v danej krajine odohrá niečo, alebo že bude zlé počasie?

timejskaJ

sklaninka rozmyslame Turecko, Grecko (ideal Kreta) ale mne by sa pacilo aj Spanielsko, len som to pozerala a vychadza dost draho. este buduci tyzden chceme skocit do nejakej cestovky, lebo zatial som len cez internet pozerala a uvidim, ci nieco vyberieme alebo zajedname online. nechavam to este otvorene

zancicka tak first minute su najvyhodnejsie, tak preto mnoho ludi ma uz dovolenku kupenu:-)

zancicka

už ste začali plánovať dovolenku na tento rok? mňa sa minule kamoška opýtala, kam ideme, a ostala som ako obarená. však teraz skončili vianoce ? ja netuším, čo budem robiť o mesiac, o letnej dovolenke som ešte ani len nepremýšľala.

timejskaJ

dakujem rehacka za odpoved, pozriem aku maju ponuku dovoleniek, lebo tento rok chceme niekam ist, uz si potrebujem oddychnut a more a slnko je to najlepsie pre mna:-)

lenyia

Števo, cenu to neovplyvňuje, lebo ceny zadávajú cestovné kancelárie ako Satur, Hydrotour a iné, aj zľavy a akcie môžu dať iba oni a ostatné agentúry to už len sprostredkovávajú. Takže ceny by mali byť totožné v rôznych agentúrach, ktoré sprostredkovávajú dovolenky.