Ahojte, prosim vám o vase skusenosti (rady, postrehy, upozornenia) k jednotlivym CK. Mám ísť 1.x na dovolenku a chcem si zvolit tu spravnu CK... pripadne piste aj o internetovych CK...ako napr invia.sk, lastminute.sk, travel.sk a pod.
Skúsenosti s cestovnými kanceláriami
@gimska a to ste si zaplatili nejaky fakultativny vylet a isli ste snorchlovat?
zboznovala som to tam najma kvoli tomu, nikde inde som nezazila plavanie s korytnackou. okrem toho som videla rozne rybky, ktore som ani nevedela ze pomaly existuju, niektore z nich boli zaujimave, aj jedovate. chobotnice boli super. boli sme tam viackrat a nikdy sme sa tam nenudili.
tak Egypt je snorchlovanim vynimocny, tam ten podmorsky svet je uzasny;-)
my sme roky dozadu, snad este pred covidom, boli v grand waterworld makadi. mne sa tam velmi pacilo, aj prostredie, aj pre deti to tam bolo uzasne a hlavne sa dalo vyborne snorchlovat. plavali sme s kadecim, co by som inde asi nezazila...
hmm Kiara, rozmyslam, kedze to uz bolo dva roky dozadu ale nespominam si na nic, co by sa mi nepacilo. mam na ten hotel aj celkovo dovolenku pekne spomienky. fotky pohladam a ked najdem tak poslem
zancicka presne tak to máme my teraz. Už nech som v tom štádiu ako ty.
a do ktorej destinacie idete a kedy?
hmartinia presne, lebo stále sme len špekulovali a hľadali, potom sme sa nevedeli rozhodnúť.... teraz už sa budeme len tešiť a plánovať, čo treba všetko zbaliť.
ved toto, presne nad tymto sa zamyslam, preco sa zrazu zacali predavat first minute, ked last minute boli podla mna super
alicka34 to som aj ja tak vnimala, vzdy sme chodili last minute, aj cenovo sa mi to zdalo take lepsie, lebo sa chceli zbavit zajazdov, ktore by inak neprepadli. ked vravim last minute, tak vacsinou to bolo den az dva pred odletom.