Urieknutie

Príspevok v téme: Urieknutie
šalotka

Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?

Lencocek

no hento mi robila mama mojho rpiatela, co ty qqqq popisujed. myslela som, ze som v inej dimenzii. akoze taketo veci,fakt neuznavam. boze moj, kde to sme,ake urieknutie? to mas len vo svojej hlave. len sa s tou myslienkou moc nepohravaj, lebo vlastne sama si to uz len tym namyslanim sposobujes. potom by ludia svoje zdrav. problemy mohli hodit na urieknutie zakazdym. uz len, preto ze nato myslis a mas pochybnosti, je ti horsie aj fyzicky. bud trosku silnjesia, zrejme si moc citliva a vsetko si pripustas. viem o com hovorim. ako toto vazne hned stopni, lebo si nesmierne skodis, takymto myslenim.

qqqq

urieknutie sa zistuje vraj tak, ze si naberies do hrnceka vodu, velkymi polievkovymi lyzicami odmerias kolko vody tam mas (napr. 5 lyziciek vody), potom si v tej vode v hrnceku umyjes tvar, a to co ti zostalo v hrnceku, zase odmerias na pocet lyziciek. logicky by si mala mat v hrnceku menej vody. Ak je vody viac ako pred umyvanim tak si urieknuta.

*1*

skús si uvariť odvar z bylinky "čistec", snád ho dostaneš niekde v lekárni, alebo na trhovisku. Trošku treba z toho vypiť a poumývať si tvár. Ak ho nezoženieš môže pomôcť aj vytrieť oči ocikanou plienkou. Keď budeš v prítomnosti svokry, tak si daj niečo červené na seba.

jajka001_

nie je to tym ze stale na svokru myslis a citis sa pritom zle? ze myslis na to ako ta nema rada? potom ked psychika trpi, prejavuje sa to zdravotnymi problemami. ma na teba presne taky vplyv aky jej dovolis aby mala.