Ako prezit koniec vztahu....

zuuzu

Hm Matisek to bolo tvrde...ale beriem..ani jedenz tých dovodov...co si napisal.. o konte..atd...ani koli jednemu som neni s nim...a zase nevravim..ze by som aj ja bola nejaka spatna..:)ale jedna vec..koli kt. mu som s nim..je iba iba laska..a neviem..ani ja ze preco ho mam rada..ked to niekedy neklape..ze preco sa ten cit nemeni:(co je to moje srdce slepe??

matísek 5

boze baba-co ten chlapa take ma?mega konto ze ta nenormalne zabezpeci?je taky unikat v posteli ze sa bojis ze dalsi taky uz nebude???? alebo ty mas hrb a bojis sa ze ked ho stratis uz iny nebude??? omyl moja-bude-a miliony, beha ich po svete cela kopa, treba si len chytit. to je to preco z teba taku skatulu ten idiot robi,podkopava tvoje sebavedomie a tym si je isty ze ta ma , lebo si cela dosrata ze ked odide on iny uz nebude.lenze dosraty je on pretoze vie ze ina mu hentak okolo zadku behat nebude a strati pocit tej uzastnej nadradenosti a sefovstva nad niekym... tak sa prosim ta spamataj a posli ho do prdele... a nerob hambu zenskemu pokoleniu... potom vznikaju myty o handrach s ktorymi si chlap robi co chce.si sikovna, mudra,mlada, ides studovat.odmontuj to zavazie z tvojho clenku a zacni si to uzivat.peace fo ever , pa

zuuzu

Ahoj Dalenka, urcite ta tu nebude nikto kamenovat:)ja sama som rozmyslala ze ci som spravila...dobre...lebo bojim sa ze to pride znova a budem na zaciatku, teraz mam taky pokoj na d usi bez problemov...a kde som nechala sebauctu?Tu som asi uz davno stratila...a to je najhorsie..ze vie, ze som na nom naviazana...:(ale nechcem..aby mal vo mne taku istotu...

Teraz sme boli na vikend v Tatrach aj s kamaratom+kamaratka...bolo uplne super bez hadky..ale som zistila..jeden problem..ked sme spolu musim povedat ze je vsetko ok..ale ako nahle nie sme spolu..tak to pada:(ziadna komunikacia..max. 1 minutovy rozhovor..aj ked mu napr. volam ja..tak to rychlo ukoncieva...aj som mu to vecer napisala do sms, ze ked sme spolu je vsetko super..ale ako nahle nie sme spolu to pada..ale ani to s nim nehlo, ked neodpisal..to mi trosku vadi..a viem ze tato komunikacia sa nezmeni..a eviem si to predsavit ked zacnem chodit na VS a budem na intraku..ako bude ta nasa komunikacia vyzerat:(

Dalenka

Hm, Zuuzu... neviem ako to povedat lebo vsetci ma tu asi ukamenuju ale podla mna robis strasnu chybu ze si sa k nemu vratila. Clovek ktory ta miluje ti nedokaze povedat take veci, ani pod vplyvom unavy a podobnych veci. A takisto tu bolo niekde spomenute ze nemas cakat ze sa ten druhy zmeni. To je tiez pravda. Teraz uz len mozes cakat kedy sa to stane znova, a to myslim vazne. Nehovorila by som to, keby som to nepoznala na vlastnej kozi. Navyse nechapem kde si nechala svoju sebauctu ked so sebou nechas robit taketo veci a ako mozes byt este stale zaslepena laskou aj po tom vsetkom co sa stalo... jasne ze ho milujes ale uz davno si si mala uvedomit ze ten clovek mal u teba skoncit a ze nie je hoden tvojej dovery... a neber to prosim tak ze to sa mi lahko hovori, ja to mam vsetko odzite, odplakane aj odvracane do zachoda... pretoze ja som sa musela jedneho dna pozriet pravde do oci a uvedomit si ze ak toho cloveka neposlem raz a navzdy do certa tak skoncim tak biedne ze si nebudem vazit samu seba ani len za mak..... to je asi vsetko.. ostatne sa neda opisat slovami.. len ma boli ze kazdy sa musi naucit na vlastnych chybach a nejde to na tych cudzich... prajem ti vela sily - aby si ju v sebe skor ci neskor nasla... radsej skor... drz sa.. pa

zjuzika

winki mala by si si najst starsieho a vyzretejsieho partnera a nie decko...ved ako pises, ma iba 20, icze je naozaj nevybureny a ty uz by si chela rodinu,ale to sa ti pri nom tak lahko nepodari,lebo on si chce este uzivat zivot...

winki

neviem ako to mam riesit sorzpravali sme sa povedal ze to bola len pusa nic viac a vlastne 2mesiace to bolo medzi nami vseliake povedal ze je ko... a ze by som si mala najst lepsieho ked som povedala ze nemam zaujem hladat nikoho ineho tak povedal ze ma miluje a vysvetlili sme si iste veci co komu vadilo a tak no teraz je na tyzden v blave tak neviem....lenze toto nebolo prvykrat co ma oklamal mozno som blba ale ja to pripisujem tomu ze ma len 20 a je v podstate este len nevybureny a tak ja jednoducho neviem spravit ciaru za 2rocnym vztahom len tak lebo aj ja som robila hluposti v mladosti. neviem