Život po vysadení antidepresív

farmaceutka1

Zenixx Balance je podla mna dobry pripravok najma preto, ze obsahuje cistu EPA a DHA bez primesi inych tukov, takze sa v podstate nezvysi prijem tukov, ktorych je v potrave viac ako dost. Davkovanie sa moze aj zvysit, hoci na obale sa uvadza, ze sa nema prekrocit, co je nezmysel. Podla niektorych vyskumov depresia uzko suvisi s porusenou fluiditou bunkovych membran neuronov a na tento problem je Zenixx ako stvoreny. Treba ho vsak uzivat prakticky stale, pretoze 3-omega nenasytene MK nam v strave vyrazne chybaju.
Co sa tyka inych doplnkov pri depresii a uzkosti: Na spanie jednoznacne melatonin, ktory je najucinnjesim volnopredajnym preparatom.
Tradicne sa odporucaju horcik (magnesium) a vitaminy skupiny B. Z bylinnych cajov posobi upokojujuco valeriana, medovka, levandula, mucenka (passiflora), sistice chmelu. Mnohe z tychto bylin dostat aj vo forme tabliet-Persen, Anxiolan, Passedan a pod. Podla mna na vaznejsie problemy vsak nestacia.
Antidepresivne posobi Lubovnik bodkovany, co je vsetkym znamy SJW, ktory odporuca RNG. Treba vsak davat pozor, nesmie sa uzivat so syntetickymi liekmi, pretoze dochadza k interkaciam a najma vystupnovaniu neziaducich ucinkov. U nas je z lubovnika dostupny Deprim (pomerne slaby, ale ludia ho zvyknu kupovat) a Felisio. Z aminokyselin posobi antidepresivne najma tryptofan (ako prekurzor serotoninu), niekde sa uvadza i fenylalanin a tyrozin, nakolko su to prekurzory dopaminu a noradrenalinu.
Niekedy je vsak najucinnjesim liekom pri tychto problemoch psychoterapia.

jessica 11

rada by som oslovila ľudí, ktorí majú skúsenosti s užívaním Zenixx Balance....v akých prípadoch ho užívajú, ako na nich pôsobí...a hlavne či im pomáha.......

za všetky odpovede dakujem.

jessica 11

farmaceutka.....aké ty doporučuješ doplnky, ľudom, ktorí trpia úzkostou, stresom, nespavosťou, depresiami.....?

aký je tvoj názor na výťažok z vnate boráka lekárskeho a na zenixx balance?

dakujem za odpoved.

farmaceutka1

webra, ale ziadne homeopatikum neobsahuje zdroj vapnika! Ak si chcela homeopatikum, potom musis ratat s tym, ze nic neobsahuje okrem mliecneho cukru...

katzu

Bruno - dik za odpoved - citam az teras sme makali na chalupe. Ja beriem na noc Triticco a Serlift cez den a Lexaurin, depresia sa mi vratila po 6 rokoch hroza... neviem ako budem fungovat bez tabletiek, mam strach z obycajnych problemov v praci atd...ze nezvladnem a trapim sa a zacne to znova a nespavost to je u mna 2 roky nevyliecena.

katzu

ketsut citam si tvoje prispevky vcerajsie a hned mi je lepsie na dusicke, ze niekto to dokaze zvladnut vsetko a pracuje na sebe... ano je dolezite na sebe pracovat - je to tazke hlavne pre nas, moja rodina to zo zaciatku nechapala ani moj manzel, tak som rada, ze si tu mozem precitat ako funguju ludia s PP. Dakujem za pekny prispevok mna nabudil.

katzu

ketsut citam si tvoje prispevky vcerajsie a hned mi je lepsie na dusicke, ze niekto to dokaze zvladnut vsetko a pracuje na sebe... ano je dolezite na sebe pracovat - je to tazke hlavne pre nas, moja rodina to zo zaciatku nechapala ani moj manzel, tak som rada, ze si tu mozem precitat ako funguju ludia s PP. Dakujem za pekny prispevok mna nabudil.

mirka 23

Webra, no lebo najprv som hľadala C v lekarni, ale nepochodila som. Tiež chodim do lekarne, kde je samoobsluha a čitam zloženie. A ak tam nie je aspartam, tak tam je mastenec. Tak som stratila nervy a mam doplnky z USA alebo od Damiana a mam istotu a som spokojná.

webra

Mirka prepac, ale ked skoro vobec nechodis do lekarne, odkial vies, ze vsetky C-cka su s aspartmanom, ci mastencom? Ja chodim bud do Avionu alebo do ineho centra, kde je samoobsluha a ako hovorim, je siroky vyber vitaminov, staci si precitat zlozenie a na zaklade toho si vybrat. Pre mna su lekarnici zbytocni, aj tak nevedia poradit, len v tych banalnych veciach, ked od nich pozadujem nejaku specificku informaciu, nevedia, alebo su dezinformovani....
Minule mi jedna predala homeopatikum s obsahom mliecneho cukru namiesto mineralov na kosti. Neobsahovalo to ziadny zdroj vapnika...

elviee

Je tam napisane, ze proti depresii a na emocionalnu rovnovahu.
Druhy je Zenixx Vital, ten ma iny pomer EPA a DHA plus ine zlozky a ten je na srdce, je v cervenociernej krabicke.